Sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz geçmişte ikimizin hataları oldu konular kapandı sandım ama bugün konusu açıldı eski şeyleri nasıl unutturabilim?
Konu kapandı dedi bir daha açılmasını istemiyorum dedi ama 100 yaşınada gelsem içimde hala kalacak dedi ve içim hiç rahat değil yardımcı olur musunuz
Konu kapandı dedi bir daha açılmasını istemiyorum dedi ama 100 yaşınada gelsem içimde hala kalacak dedi ve içim hiç rahat değil yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Umursamayarak
Unutturmam lazım ama tekrardan önümüze çıkmasından korkuyorum
Maalesef unutulmuyor bizde 3 yıldır beraberiz onun benzeri konu açılsın 3 yıl önceki şeyi Cat diye soyler kavga ederiz en fazla geçmişin açılmasından rahatsız oluyorum diyip uyarabilirsin ama sana konuşmada da öyle böyle de içinde kalır olaylar bence
Ben de bundan korkuyorum çünkü yaptığım şeyi benden beklemediğini söyledi ama oda içimde kalacak bazı şeyler yaptı yani evet bizde sizin gibiyiz tadımız baya kaçtı bugün
Konu ne bilmediğimden yorum yapamiycam ama soğukluk bir kere girdiyse ccikmaz
ciddi bir ilişki mi evlilik düşünceniz varsa yardım ederim
Evet ya ciddiyiz çokta güzel ilerliyor ilişkimiz bu konuları tamamen unutmak istiyoruz
O zaman size yardım ederim gerçekten iki tarafta istiyor mu şu an uyanık mı sevgilin
Gerçekten çok istiyorum maalesef uyanık değil
Burdan olmuyor İg var mı
Özelden konusabiliriz
Yazamıyorum
İsteğimi kabul et
Yine olmuyor
AA neden ki ya
Söyle nickini
Gerçekten seviyor musunuz
Daha önce bu tarz bir terapi yapıldı mı
Daha önce yapılmadı ama unutturmak istiyorum ikimizedw
İg söyle
Onlar kapanmıyor maalesef. Ayrılık kaçınılmaz.
Ya benim de bazi şeyler aklıma geliyor ama bu durumu ona yansitmadim bugün konusu açılınca birbirimizi fazla kırdık eski şeyleri hatırlayıp ama ayrılık gibi bir düşüncesi olduğunu söylemedi akıllandık ikimizde diye söyledi
Özelden konuşalım mi
Olur
Unutulmaz
Yapma be
Aldatma konnularimiydi
Aldatma değil onun yakın arkadaşının sirtindan vurması diyim
Anlaaatirsan dinlerim
Bitirip kurtul
Bitirecek düzeyde değil ya
Ne düzeyde?
Onarılır düzeyde olduğunu düşünüyorum ya
Ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum
Ama güzel bir ilişkimiz var bu bahsettiğim şeyler 2 yıl önceki şeyler
Vaktin varsa anlat neler yaşadığını
Özelden mi
Evet
Kafana takmamaya caliscan
Nasıl hata
Kendi ailesiyle ilgili olaylardan dolayı benden ayrıldı o zamanlar ben pek bilmiyordum yaşadığı şeyleri ben de yakın arkadaşına yazdım ondan haber alabilmek için arkadaşı farklı yaklaştı bana bu yaptigimi hata olarak görüyor arkadaşıyla bulusmamam gerekirdi biliyorum ama tamamen onunla ilgiliydi her sey