Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, hu bir sosyal deneydi. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Lütfen insanları tanımadan etmeden ırkına göre yargılamayı biraz olsun azaltın. Bu ülkede hepimiz bir yaşıyoruz, sırf doğulular diye suça meyilli değiller. Hakkınızı helal edin 👍
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendim kürdüm nah özür dilerler farkli bisey var bu işte sen kızlarına ilişecen onlar gelip özür dileyecek😅😅cok güldüm anca gelip seni kurşuna dizerler ayrica sizinkiler kim olum eger kavgaya dönerse sülale geliyor la
Jfnsjfjwixn Kanka özür dilemezlerse dünyayı dar ederiz onlara
😅😅hi edersin bro ulan ya trolsun ya da gercekten kürtleri tanımıyorsun jfjfjfjfjfujfjfjf sana ufak bir bilgi kızın rızası vardı falan dinlemezler burada kac kişi bu sekilde evlendi haberin var mi senin oyle birkaç kişiye güvenme
Kanka sadece aynı kanı taşıdığım 8 kişi hepsine yeter. Kürtleri de gayet tanıyorum. Birkaç kişi dediğin onların şehrinin temelleridir. Kürtler kendilerine pek güvenmesin.
Ya bro bak sana kürtler boyle soyle demiyorum sen o 8 kisi diyon ya kurtlerde o 8 lerden cok var biliyorum tamam kendine guveniyorsun ama ulan sen öldükten sonra hepsini öldürseler ne fayda lan cani yanan sen olacaksan o 8 kisi isterse bütün kürtleri hapse koysun kac yazar olum sen gitmis oluyon anlamdin mi
Kanka hallettik. Adamlar karşımızda yavru kedi gibi suspus durdu. İstesem kızı bir de orada s1473dim o kadar. Mesela hapis değil anlarsın ya. Aynı zamanda o 8lerden Kürtlerde bir tane bile olamaz knk.
Hani sosyal deneydi ya o yüzden sus bence bi b*k yapamazsın kimseye 😒😒milletin ırzına geçmek moda oldu a dostlar 😒😒
Admin soruyu kaldırmasın diye sosyal deney yazdım. Aynı zamanda da kimsenin ırzına geçmedim. Beni birine tecavüz etmekle suçlayamazsın. Unutma cinsel iftira atmanın cezası 1-4 yıl arası. Beni bulamazlar diye düşünme. Devletin elinde her imkan var. Ankara Hukuk 3. sinif 😀
O kızla evlenmezsen seni kurşuna dizerler bence, şimdiden geçmiş olsun
Jxkshdjsjs haykırdım. Kimi kurşuna diziyor onlar? Sabah atar gider yapıyordu abimlere haber saldım saat 11de aradı özür diledi. Yarın da özür için gelecekler tekrar. Onlar cinse biz cinin allayiz
hiç bu kadar emin olma, kürtse, aşiretlerdir, özür dilemeye geliyoruz diyecek tabii, kardeşim yarın müsaitsen seni bi kurṣunlayalım diyecek hali yok ya jsksks, ha bir de kürtlerde namus davası çok önemli, hapise girmeyi göze alırlar
Emin olma mı? Aynı kanı taşıdığım 8 hukuk-siyaset mezunu var. Hepsi ciddi devlet görevindeler. Adamin abisi öyle bir konuşuyordu ki telefonda görsen acırdın. Bana bir zarar verseler aşiretini kuruturlar, canlı bir kişi bırakmazlar.
akp'lisin yani
Uzun süre Türkiye'de yaşamadım o yüzden parti tutmuyorum. Bu seçimde ilk turda Sinan oğana verdim ikinci turda kullanmadım.
@soran gurbetcimisin ki
Valla ben bir kürt olarak söylim kimse sana özür dilemeye gelmez ha gelirlersede seni süzgeç gibi yapar giderler ben sana söylim
@hepaktif jfkwjgkei Kanka adamlar karşımda ip gibi dizildi ip gibi. Aşiret falan sorduk adamlar sanki aşiret kelimesini ilk defa duymuş gibi karşılık verdi. Bir Türk olarak hiçbir kürt bana bir şey yapamaz, alayı gelsin.
Ak 47 nasıl bir silahtır bilir misin diye göstermeye geliyorlardır
Bizde de var kral ama devlet adına yaşıyoruz 😎
Kizla mecbur evlencen b0ku yedin kurşuna dizerler seni
Jdkdnfkwk onlar beni kimsesiz sandı da öyle davrandı. Haberi aldıktan 5 6 saat sonra özür diledi, yarın tekrar özür dilemeye gelecekler. Zaten korkudan bir daha karşıma çıkamazlar.
Ama gercekler bu..
Gerçekleri hallettik 😎
10.000 aşiret üye loading kajsjshssbsv senin abinin 3-5 arkadaşı kurtarmaz😂😂
3-5 arkadaşı mı? Fjkdkfieifbofirur yarın hele özür dilemesin 10 bini de kaçacak yer arar.
Bence trolsun ya ben şaka yapıp 10 bin diyorum da sen trol olduğunu belli ediyorsun lan tamam ülke bok gibi de GTA San Andreas değil anasini satım 😂😂😂😂😂
8 aylık ilişkimde o kadar peşimde koştu neler neler yaptı sonra kuzenime aşığım dedi 😂😂😂 midesiz
boş ver knk. Koşma bir daha
ben mi koştum la
Olayı yanlış anlamışım, kusura bakma. 😞
Allah kurtarsın
Teşekkür ederim, tek iyi yorum yapan sensin
Hangi ilden bu kız?
Mardin
Ooo tam aşiret
Onlar aşiretse biz aşiretin allahiyiz
Özür dilemek için gelmezler jdjdn
Ufjskwoajdjskdnje gelecek gelecek.
Abi neyin kafası bu hangi aile özür dilemek için gelir.
Beni ailemi falan tehdit ettiler. Bizimkiler de onları tehdit etti. Mevzu uzadı. Abisi başlamıştı şimdi de tatli dille halletmeye geliyor. Yoksa biz insan tehdit edecek kadar düşmedik.
vurmaya geliyorlar
Kfkfkfkd saçımın teline zarar gelse dünyayı dar ederler, soylarini kuruturlar.