Kız kardeşim, beni deli ediyor. Yardım edin?

Biraz uzun ama lütfen okuyun. Kız kardeşim 15 yaşında, bu sene lise 1. sınıfı bitirdi. Okulun 2. dönemi saçma sapan şeyler söylemeye başladı. "Abla, bizim sınıfta bir çocuk var. Ben, ona aşığım ama o bir vampir. Biz, ayrı dünyaların insanlarıyız. Ben, aşk acısı çekiyorum." dedi. Ben ilk başta şaka yaptığını zannettim, gülüp geçtim ama günlerce bunu söylemeye devam etti. Ona: "Vampir diye bir şey yoktur. Bunu nereden çıkardın?" dedim. Kız kardeşim de dedi ki: "Onun köpek dişleri sivri. Güneşe çıkmayı pek sevmiyor. Güneşte teni parlıyor. Aslında o da bana aşık. Elim kanayınca bana peçete vermişti. Demek ki kanımı içip beni de vampir yapmayı ve yüzlerce yıl benimle yaşamayı istiyor." dedi. Ona, bu düşüncesinin doğru olmadığını ve kafasında kurguladığı saçmalıklardan ibaret olduğunu söyledim. Sonra araya yaz tatili girdi. Kız kardeşim, o çocuğu unuttu zannediyorum ki 2 haftadır sürekli şunu söylüyor: "Abla, rüyamda kötü vampirleri görüyorum. Ahmetcan'la (kız kardeşimin aşık olduğu ve vampir zannettiği çocuk) benim aşkımı kıskanıyorlar ve beni öldürüp bütün kanımı içmek istiyorlar. Rüyalarım, bana bir işaret veriyor. Kötü vampirler, benim peşimde. Korkuyorum." diyor. Sürekli bu bahaneyi uydurup 2 haftadır dışarı çıkmıyor. Ekmek almaya bile gitmiyor. Başka kardeşim olmadığı için annemler, ekmek almaya hep beni yollamaya başladılar. Kız kardeşim, paranoyak olmaya başladı. Annemle babam da onunla konuştu ama hiçbir faydası olmadı. Ne yapmam lazım, bir çözüm önerisi olan var mı? Hayatı, bana zehir etti resmen.

Güncellemeler
+1 yıl
Kız kardeşim, sürekli Alacakaranlık izler. Hiç sıkılmadan, başa sarıp tekrar tekrar izler. Ondan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum.
Kız kardeşim, beni deli ediyor. Yardım edin?