Biraz uzun ama lütfen okuyun. Kız kardeşim 15 yaşında, bu sene lise 1. sınıfı bitirdi. Okulun 2. dönemi saçma sapan şeyler söylemeye başladı. "Abla, bizim sınıfta bir çocuk var. Ben, ona aşığım ama o bir vampir. Biz, ayrı dünyaların insanlarıyız. Ben, aşk acısı çekiyorum." dedi. Ben ilk başta şaka yaptığını zannettim, gülüp geçtim ama günlerce bunu söylemeye devam etti. Ona: "Vampir diye bir şey yoktur. Bunu nereden çıkardın?" dedim. Kız kardeşim de dedi ki: "Onun köpek dişleri sivri. Güneşe çıkmayı pek sevmiyor. Güneşte teni parlıyor. Aslında o da bana aşık. Elim kanayınca bana peçete vermişti. Demek ki kanımı içip beni de vampir yapmayı ve yüzlerce yıl benimle yaşamayı istiyor." dedi. Ona, bu düşüncesinin doğru olmadığını ve kafasında kurguladığı saçmalıklardan ibaret olduğunu söyledim. Sonra araya yaz tatili girdi. Kız kardeşim, o çocuğu unuttu zannediyorum ki 2 haftadır sürekli şunu söylüyor: "Abla, rüyamda kötü vampirleri görüyorum. Ahmetcan'la (kız kardeşimin aşık olduğu ve vampir zannettiği çocuk) benim aşkımı kıskanıyorlar ve beni öldürüp bütün kanımı içmek istiyorlar. Rüyalarım, bana bir işaret veriyor. Kötü vampirler, benim peşimde. Korkuyorum." diyor. Sürekli bu bahaneyi uydurup 2 haftadır dışarı çıkmıyor. Ekmek almaya bile gitmiyor. Başka kardeşim olmadığı için annemler, ekmek almaya hep beni yollamaya başladılar. Kız kardeşim, paranoyak olmaya başladı. Annemle babam da onunla konuştu ama hiçbir faydası olmadı. Ne yapmam lazım, bir çözüm önerisi olan var mı? Hayatı, bana zehir etti resmen.
Kız kardeşim, beni deli ediyor. Yardım edin?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız kardeşim, sürekli Alacakaranlık izler. Hiç sıkılmadan, başa sarıp tekrar tekrar izler. Ondan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir gecede alaca karanlık serisini bitirince benim kafa yapısı
Kız kardeşim, Alacakaranlık'ı çok izler. Başa sarar,
hiç sıkılmadan defalarca izler.
Orası kesin zaten ahanawşwğwöldd
😂😂😂😂
Ahnetcani ve ailesini bulup konuşun ahnetcan ikna eder onu
Ahmetcan'ın telefon numarasını, kız kardeşimin telefonundan gizlice bulup kız kardeşimi ikna etmesini söyleyeceğim ama bunu kimseye söylememeli, yoksa kız kardeşim rezil olur.
Rezil olacak bir durum degil. Sorunu gizlemenin pek bir anlamı da yok.
Ailecek hareket ederek çizebilirsiniz. Gerekirse bir pedagogla hemen irtibata geç
Onun için psikiyatrist araştırmaya başladım zaten. İyi bir psikiyatrist bulur bulmaz kız kardeşimi götüreceğim. Ahmetcan'la da yarın görüşeceğim. Canıma tak etti artık.
Geçmiş olsun umarım bir an önce çözüme kavuşur
Teşekkür ederim.
Vampirlerle ilgili çok şey araştırdım ulasabilirsin
Kız kardeşim sayesinde vampirlerle ilgili her şeyi öğrendim. Bana her akşam, vampirlerle ilgili araştırmalarından bahseder. Vampir diye bir şey yoktur ama o, vampirlerin gerçek olduğuna inanıyor maalesef. O araştırdığı şeylerin de birkaç kişinin uydurması olduğunu düşünüyorum.
Ulaş.
Ahmetcandiye vampir mi olur Allah aşkına?
Harbi ya, anlatamıyorum işte 😂😂
Hemen bir psikiyatra hemen
Bu gidişle psikiyatri yolu gözüküyor.
Aile yapınızı inceleyip ergen terapisi yapalım
Şöyle ki, kız kardeşim, sürekli Alacakaranlık izler. Ondan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum. Başa sarar, hiç sıkılmadan sürekli izler. Ben, sabah kalkar, işe giderim. Babam, benden önce işe gitmiş olur. Annem emekli olduğu için çalışmıyor. Kız kardeşimle baş başa kalır. Annem, bana "İş çıkışı ekmek al, gel." der. Hafta sonları da ekmeği ben alırım. Kız kardeşim, kesinlikle ekmek almaya gitmez. Ben sabah olunca uyanırım ama kız kardeşim hala uyumamış olur. Ya Alacakaranlık'ı izler ya da The Vampire Diaries'i izler. İkisini de hiç sıkılmadan başa sarıp sarıp sürekli izler. Bizimle beraber kahvaltı yapar. Sonra uyumaya gider. Annemin söylediğine göre öğleden sonra saat 3'e kadar uyuyormuş. Sonra ev işlerine yardım edip Alacakaranlık kitabını okumaya başlıyormuş. Ben, eve her geldiğimde on, Alacakaranlık okurken bulurum. İnternette vampirlerle ilgili araştırmalar yaptığını ve vampirlerin gerçek olduğunu söyler. Vampirlere aşırı takmış bir durumda. İnanabiliyor musunuz, sivrisinek ısırsa "Acaba bu, vampir kılığına girmiş bir sivrisinek mi?" der. Ailecek bizi deli etti.
Müsaitseniz inceleyelim
Biz, yüz yüze bir terapi arıyoruz. Teşekkür ederim. Devlet hastanelerinde çok iyi psikiyatristler varmış. Onlardan birine götürmeyi düşünüyorum. İnşallah şifa olur. Artık canıma tak etti.
Şehir neresi
Rize
Bekliuorum