2 yıllık evliym 5 aylık oglum var eşim Alkol icip arkadaşma yazıp beraber içmek istediğini söylemiş eşim olmasaydi olurmuydu dmş?

Merhaba 2 yıllık evliyim 5 aylık oglum var eşim evlendigimiz günden beri ara sıra alkol alıyor ilk zamanlar ictiginde yerlerde sızıp uyuyordu ya da arkadaşlarıyla telefonda muhabbet ederdi şimdi ise içmesine ara sıra izin veriyorum kendini kaybetmezsen diyorum icebilirsin 3 ayda bir içtiği oluyor ama şimdide alkol içince tuvalete gidiyor dus aliyorim dış fircaliyorim veya ev deyim deyip telefonu eline alıp kendi uzaktan akrabasına 45 veya 50 yaşındaki bı kadına yazdi bunu yakaladım alkol etkisiyle dedi yoksa o yaşta bı kadına yazarmiyim dedi bidaha icmezsen affederim dedim yine icti aradan bir kaç ay sonra ve bu sefer iş arkadaşıma yazdı beraber içelimmi diye o da ne saçmalıyorsun filan demiş güya eşim olmasa olurmuydu demiş kocam da o da engellemiş ekran görüntülerini istedim göndermedi kız da silmiş güya kızda işten dolayi iyi gibi görünüyoruz ama çok da iyi sayılmaz aramız neyse şimdi eşim benden yine ayrılmak istemediğini söylüyor bende çocuğum babasız büyüsün istemiyorum esimide seviyorum çünkü normalde alkol icmediginde çok iyi biri ne yapacağım affedemiyorum hazmedemiyorum kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bir akıl verin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada arkadaşim dediğim benim iş arkadasim hergun yüzyüze baktığım insan sadece şu an doğum iznindeyim diye rahatım işe başladığımda nasıl davranacagim eşimi affettim mi diyeceğim aldatılmak bir yana rezillik bir yana o kıza nasıl davranmam gerektiğinde soylermisiniz şu an sağlıklı düşünemiyorum
2 yıllık evliym 5 aylık oglum var eşim Alkol icip arkadaşma yazıp beraber içmek istediğini söylemiş eşim olmasaydi olurmuydu dmş?