Kocamın yakın bir arkadaşı var bize gelirler sürekli falan yıllardir yakın dostuz kendiside evli eşiyle gelirler biz gideriz falan kocam iki günlük bı yere gitmişti evde tek başımaydim sonra arkadaşi geldi öyle bı bakiyim iyi misin diye geldim dedi bı kahve yaptım iciyoduk sonra yanıma yaklaşıp bacaklarımı falan elemeye kalktı seni çok istiyorum bosanalim benimle ol falan diye uzaklastirdim o an evden kovdum ama kocama bunu nasıl anlatcam bilmiyorum kıskanç biri zaten baya ve sinirli anlatırsam bişey yapmasından da korkuyorum ve ya bana inanmazsa adam çocukluk arkadaşı anlatmazsam da bu adamla görüşmeye eve gelmeye devam mi edicek çok kararsız kaldim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana kalırsa anlatma eğer adam gerçekten bunu söylediğine yaptığına pişmansa çünkü her iki evlilik için de zor bir durum. Her insanın sakin olduğu anlayışlı olduğu bir zaman vardır. Olabildiğince tatlı dille başlayarak konuya gir ses tonun mimiklerin herşeyinle gözlerinin içine bakarak konuşmaya çalış. Aşkım beni sevdiğini ve sahiplendiğini biliyorum ben de seni aynı şekilde çok seviyorum ve bilmeni istiyorum ki geçenlerde sana anlatmaya korktuğum bir olay yaşadım senin için zor olacak biliyorum ama bu sebepten dolayı çocukluk arkadaşınla bir daha görüşmenizi istemiyorum ben çok korkuyorum ve sana ihtiyacım var senin desteğine ihtiyacım var dersen bi nebze olsun siniri kalmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlatın tabi ki. Saklasanız tacizci yüz bulur. Nasılsa kocasına bile söylememiş diyerek ya korktuğunuzu ya da sizin de istediğinizi düşünecek. Bir başka sorun ise eşinizden sakladınız ve başka şekilde öğrendi. Suçunuz yokken sakladığınız için boş yere suclanacak ve eşinizin guvenini kaybediceksiniz. En güzeli anlatmak. En yakınının yaptığını bilmeli ki arkadaşlığını bitirsin.
Son olarak eğer katil olmasından korkuyorsanız, seyahete çıkarak şehirden uzaklaşın. Hemen ulaşamayacağı bir yerde sakince anlatın.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlaticam sanırım ama ya bana da sinirle bişey yaparsa diye korkuyorum
- +1 yıl
Uzak ve insan olan bir yer tercih edin. Yanınızda sizin tanıdığınız bir erkek olabilir. Yanınızda olmasa bile yakınlarda hazırda beklesin işte. Bin türlü yolu var ama saklamak kesinlikle doğru değil.
+1 yılKimse yanlış anlamasın ama başkalarıyla evli iki karşı cinsin baş başa olmasını doğru bulmuyorum.
1. Eşinin evde olmadığını ve evin müsait olmadığını söyleyip içeri almayabilirdin.
2. Adam seni taciz etmiş söylemezsen şerefsiz kendi kafasında senaryo kurup ona göre daha ileri gidebilir. Karşı koymuşsun ama eve almaman gerekiyordu.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar erken söylersen senin için o kadar iyi.
Çünkü zaman geçince "acaba aralarında bir anlaşmazlık oldu da intikam için şimdi mi söylemeye karar verdi" şeklinde değişik düşünce de oluşabilir.
+1 yılEğer anlatacaksan eşine kuru anlatma. İnanmayabilir. İnanmama durumuna karşı istersen ispatlayayim de. Adamı ara yanında seninle görüşmek istiyorum o gün sert tepki verdim vs de. Bizzat inanır böylece
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
78Cevap
+1 yılEvden kovdun mu? Sene gene iyi yapmışsın, ben elime ne geçerse kafasına geçirir. Onu balkondan aşaği atarım. Şerroya bak sen. 🤨
Ama gene senin sessizce kovmani mantıklı buldum. 🙂 Çünkü komşulara felan duyulursa Allah bilir neler neler çıkarırlar. Kocanın kulağına ne kulaktan dolma bilgiler gider. 🙂
Yani yuvandan bile olabilirdin öyle bir şey yapsaydın. Onun için ilk başta seni tebrik ediyorum bu mantıklı hareketinden dolayı. 💐🙂
Kocana böyle bir şey yaptığını anlatma sadece eve gelip gitmesinden rahatsız olduğunu söyle derim çünkü öbür türlü kocan hapisi boylayabilir.🙂
Anlatmazsan o ortalık çocuğu yüz bulabilir. Anlat ama usulünce..
24 Yorumla- +1 yıl
Yani komşular görse evde başka adamın ne işi var diye kim bilir neler düşünür?
- +1 yıl
@Çekilmez1adam Evet onun için kızın yaptığını mantiklı buldum zaten. 🙂
- +1 yıl
Ben de sizi mantıklı yorumunuzdan dolayı tebrik etmek istiyorum. Bu konuda da bizim düşüncelerimiz aynıymış. :) 🌹
Benim sorumda bir hanımefendiye bu yorumu yapmıştınız da ondan söylemek istedim. - +1 yıl
@Çekilmez1adam Teşekkür ederim 🙂☘️
+1 yılAynı olay benim başıma inşallah gelmez ama gelirse karımın kesinlikle bana anlatmasını isterdim. Anlatmazsa onun da birşeyler sakladığını düşünürüm.
Belli de önceden bir ilişkileri vardı. Karım artık rahatsız olmaya başladı şimdi söylüyor nereden bilecem ben bunu. Karım bana bunu hemen söylemeli ki onun masumluğuna inanabileyim.
Diyelim ki kocan çok agresif biri çabuk sinirlenen biri. O zaman aile büyüklerine bahsedersin bir toplantı yapılır. Orada herkesin içinde anlatırsın. Bir şey olursa aile büyükleri kocanı sakinleştirir. Ama mutlaka söylemen lâzım.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHep çocukluk arkadaşlarından mi çıkar abi. Zamanında annem ve babam ilk evliyken babamın en yakın arkadaşı yine sizin gibi sürekli gidip geliyorlar. Böyle sofrada kaçamak annemin bardağından su içiyormus yan gözle bakıyormus. Her neyse büyük problem kocanın tepkisi ne olur bilmiyorum ama sen söylemedigin müddetçe bu devam edecek
44 Yorumla
Soran+1 yılPeki annen bunu babana anlatmış miydi ve tepkisi nolmustu
Cevap sahibi+1 yılBabam genis değişik bir adam bir şey yapmamış yani
Cevap sahibi+1 yılAnlatmış
- +1 yıl
Yapma ya :/ baban cesaret vermiş olabilir
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun.. net tavrını al.. yani adam o cesareti nerden buldu diye sorarım açıkçası.. sana o kadar yakınlşacak cesareti nasıl verdin.. bir anda eve gelip gidiyor samimiyiz diye bi erkek o kadar yaklaşmazz. bu arada o erkeğin de kalıbına sı ç ayıımmm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki olmaz da sosyolojik bir şey sorcam... dürüst olursanız çok tik ederim
Olayı
Taciz olarak Travma mı yaşadın... yoksa dürtülerinin hoşuna gittimi beğenilmek... yakışıklı biri mi bekar olsaydınız... olur muydu yoksa sapık olarak mı gördün
Tiksinti geldi mi yoksa çekim hissedip yanlıştan uzak durmak mı bu
14 Yorumla
Soran+1 yılYani tiksindim
Cevap sahibi+1 yılEşini katil yapmadan bu durumu açıkla... sapık ilan et...
Bir daha görüşmeyin- +1 yıl
Araştirmaci misin be abi🤣
Cevap sahibi+1 yıl@neverstopp yok sosyolojik açıdan merak ettim 😂
+1 yılKocana sadece rahatsız oluyorum diye bahsedebilirsin
60 YorumlaBunu eşine söylemen gerek. Başına bir şey gelebilir sana takıntılı olabilir. Hem karısı da varmış o kadını da düşün o da üzülür. Eşine söyle ama önce ona nazik davran yumuşatacak şeyler yap benimde babam kıskanç ve sinirli bir adamdı. Nazik şeyler ile yumuşatılınca dinlerdi benimde fikrim o. Hele o senin kocan olduğu için daha iyi tanırsın. Kesinlikle söylemen gereken bir konu başına kötü şeyler gelebilir.
10 YorumlaSen kocana anlatma. Ama araya mesafe koymasını sağla. Bakışları hoşuma gitmiyor rahatsız ediyor fazla görüşmeyelim falan de. Anlatırsan eşin sıkıntılı bir şey yapar başınız ağrır
213 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yzuden korkuyorum bende anlatmaktan ama bunca zaman böyle bişey soylemeyip bı anda söylersem iskillenmez mi ve yakın çocukluk arkadaşı kondurmazmis gibide geliyo
Soran+1 yılYanlış anlamışsındır falan
- +1 yıl
Sen anlatma bir süre böyle devam et. Anlatırsan sıkıntı çıkacak gibi. Çocukluk arkadaşına kondurmayan eşine mi konduracak peki? Sen eline kesin bir kanıt almaya çalış arkadaşıyla alakalı. Araya mesafe koymasini sağla eşinin bir şekilde yoksa senin eşine anlatmayisindan cesaret alıp daha da ileriye gitmeye çalışacaktır
Soran+1 yılEvet doğru bide tatile gitmeyi falan düşünüyorduk ama artık olmaz
Soran+1 yılEvet ama eşim kendi gözleriyle görürse bide daha büyük sikintilr cikar
- +1 yıl
Birtanesi daha dertli bu biraz abartmış
- +1 yıl
Esin evde değilse eve neden aliyorsun alman bir kere suç
- +1 yıl
İkincisi artık yapicak birsey yok bence şöyle
- +1 yıl
Ve suc sende vallah kusura bakma eve aliyorsun bu yanlış birsey
- +1 yıl
Ve seni boyayıp seni hayata almaz sadece o aranızı bozmak istiyor çünkü kocanı kiskaniyor başarısını Ve bunu yaparak bir adım zehirlemeye baslamis eşini o yüzden eşine söyle
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasil bi yaklasim biz kendi kardesimizin evine bile desturla gidiyoruz ev de abimiz yoksa girmiyoruuz bile
Senin ev de kocan yoksa ne diye aliisun elin adamini siz de manyak misiniz nesiniz04 Yorumla
Soran+1 yılAltı senedir tanıdığım insan bunca zamanda bişey görmemiştim ona güvenerek aldım hata yapmisim
- +1 yıl
Kusura bakma da ben biraz sinirliyim siz Kari kocaya
Ne kadar saf iyi niyetlisiniz anlamak mumkun degil
Senin kocan arkadasinin evine girebilio mudur arkadasi yoksa ya da karsi tarafin kadini senin kocayi eve alip kahve yapiyor mudur
6 yillik degil 60 yillik bağ da olsa bu olacak sey degil
Soran+1 yılArkadaşım olarak gördüğüm için aldım kahve yaptım ilk kezde olan bişey degil
- +1 yıl
Evli barkli insanlarsiniz herseyin bi cizgisi var arkadasliginda bi siniri var kabul etmek benim icin zor sana normal gelebilir bu durumlar o yuzden benim durusum sana uymuyor o yuzden bisey demem anlamsiz
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş değilmiş dupe düz çürük insan yaninda tutmus eşin
24 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bunca sene farkedememisiz
- +1 yıl
Evet tabii hemen eşine söylemen gerek
Soran+1 yılEşimin bişey yapmasından korkuyorum yoksa anlatmak istiyorum ama sinirlendiğinde naptigini bilen biri degil
- +1 yıl
Ne yapacağı belli değil diye eşinin koynunda yılanı tutacaksin demek aferim
+1 yılBunu sorman bile senin karmaşık bir duygu girdabında olduğunu gösterir. Burada eğer sen netsen söyleyenin kocanın arkadaşı olması zaren daha kötü kocanla arkadaşlık etmesi etik olarak doğru değil. Yok sen ortadaydan kocan ile olan ilişkine dön bir bak.
00 YorumlaEğer anlatmazsan senin için çok kötü bir süreç baslicak al karşına olup bitenleri anlat anlat ki senin güvenin kocanda dahada çoğalsın anlatmazsan o sana iftira ve tehditle elde edecek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Yalnızken eve alman hata olmuş. Şu anda hatanın bedelini çekiyorsun. Söylesen bir türlü söylemesen bir türlü... Ne karar verirsen ver onlarla bir daha görüşme.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha böyle yalnız kalma durumunda ses kaydı vs almaya çalışın. Yine yaparsa bu kanıt ile tehdit edin ve kocama söylersem kan çıkar rahat bırak beni yoksa senin de yuvanı yıkarım deyin
00 Yorumla Trol değilse çok seviyesiz bir ilişki bu, ona bu haddi vermemen gerekirdi en başta. Bunu kocana anlatman lazım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKahveden sonrasını ciddiye almadım. Yalnız kadınsın kocan evde değil bir erkeğin kapında ne işi var ve neden eve aldın? Işık yakan sensin
10 Yorumla
+1 yılEğer cidden eşinse zaten anlattığında sana güvenir, benim eşim bana durduk yere böyle demez bi şey olmuştur der. Şahsen fazla uzatmadan da söyle zaman geçtikçe anlatman zorlaşır ve anlatınca neden sakladın olur
10 YorumlaAbla anlatma çünkü eşin seni suçlayacak türk adamları bilirsin zaten o o adama da onu polisle tehdit et ya da eşime söylerim de.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun mahremin olmadan yanına yabancı bir erkeği almanın doğru olmadığını anlamışsındır umarım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlatma ilişki yaşadıktan sonra anlatırısn. töbe töbe tabiki anlat eğer soru fake değilse anlatmazsan başına bela olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tavır koy biraz eşini sevmiyorum gelmesinler bize falan de direkt söylersen cinayete gider iş gerçi o güzel kardeşim hak ediyorda kocana yazık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılKocana söyle bunu belki koçan söylemiştir seni denemesi için güvenmiyorsa sana
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Olabilir senden şüphesi varsa başına dert açma
Ahaha sazanlar yine atlamış erkek yengemiz kocasının arkadaşından taciz görmüş bak sen 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye olamicak bişey mi
+1 yılO herif o eve esin yokken geliyorsa neler yapar diker
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eşin evde yokken, karısı yanında değilken adamı eve almam hata zaten.
Saklanacak bir konu değil.11 Yorumla
+1 yılZaten mesele şu, kocan yokken o adamın orada ne işi var.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEger dalgasina diyorsa boswer gul gec, ama ciddiyse eger kesinlikle esine soylemelisin 👍🏻👍🏻
10 Yorumla
+1 yılNe kadar şerefsiz insanlar var ya eşine şöyle onla görüşme
10 Yorumla
+1 yılOlayi acikca anlatma. Bulusmak istemiyorum bakislari hosuma gitmiyor de sadece
00 YorumlaYemezler polemik açmak için güzel hikaye, bir doktora görün😂 psikiyatr mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana anlatma. Belli ki senin de gönlün var. Yüz vermesen bunu diyecek cüreti kendinde nasıl bulacak? ;) Bunu aranızda küçük bir sır olarak düşün ve görüşmeye devam edin.
02 Yorumla- +1 yıl
Saka gibi erkekler türüyor yaa..
Cevap sahibi+1 yılEvet. Şaka gibi olaylar yaşanınca şaka gibi karşılamak gerekli.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatın diyeceğim ama eşiniz gidip adamı vurursa diye korkuyorum.
00 Yorumla Öncelikle Öyle Arkadaşın Ben Neyse Eşine Anlat Bence Sonradan Ogrenmesin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılKocana bahset, sen yokken eve geldi bakışları değişikti güvenmiyorum ona falan de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe cesaret ya adama bak eşin evde yokken nasıl geliyor hadi geldi sen ne diye içeri alıp kahve yapıyorsun ben kaynım evde yokken onun evine girmiyorum eşim ve kızım ile gittiğim halde
00 YorumlaKocana konuyu böyle anlatma fakat hoşuna gitmediğini evde istemediğini anlat.
00 YorumlaAnlatmalı mıyım ne ya bayag büyük kavga çıkartıp ortalığı ayağa kaldrman gerk oha yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir şekilde kocana bunu anlatmalısın böyle karaktersiz biri sizden uzak durmalı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılEşine söyle öyle haysiyetsiz insanalarla arkadaşlık etmesin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Eğer istemiyorsan adama de bu konuyu kapat yoksa senin için kötü olur de tehtid et..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle tepkini koy o aile ile görüşmek istemediğini şöyle eşine bir araya gelmeyin
00 Yorumla
+1 yılDirek olayı anlatma ama ondan rahatsız olduğunu ve evinizde onu görmek istemediğini söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer eşin sinirli biriyse anlatma. Anlayışlı biriyse anlat. İleriyi düşün. Benim eşim de yaşadı bunu hatta daha kötüsünü.
04 Yorumla
Soran+1 yılSinirli biri ama napicagini kestiremiyorum
Cevap sahibi+1 yılAdam ileri gitti mi peki
Soran+1 yılBacaklarımı elleyip belimi tutu sonra ben ayağa kalkıp kovdum zaten
Cevap sahibi+1 yılEşin kötü bir şey yaparsa durduk yere hayatınız mahvolur. Herşeyi çok ince hesap ederek hareket etmelisin. Ben bu durumu yaşadım. O psikolojiyi iyi bilirim
+1 yılHerkesin hikayesi birbirine benziyor yalan gibi gelmeye başladı artık
05 Yorumla- +1 yıl
Nick çok iyiymiş
- +1 yıl
Teşekkürlerr
- +1 yıl
ricaa acaba onunda karımbirzampara diye var mıdır
- +1 yıl
Onu da sen yap
- +1 yıl
Olurda yeni bir hesap yaparsam yapacağım
Kesinlikle eşine söylemen gerek eşinden hiçbir şey gizleme eşin sonradan ve başka birinden duyarsa hiç hoş olmazz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adama soyle bisaha yapqrsan senin hayatini bitiririm de. Kocanada onun bakislarindan rahatsiz oldum artik gelmesin de.
00 Yorumla
+1 yılsen yabancı erkeği evde kocan olmadan neden içeri alıyorsun ki arkadaş? bide kahve yapıp karşılıklı oturuyorsunuz neyse olan olmuş bunu kesinlikle kocana anlat s! KS! n belasını
01 Yorumla
Soran+1 yılYabancı değildi yıllardır tanıyoruz güvenerek aldım hata etmiştim
Anlatmazsan ogrenir sadaktsiz vs suclanirsin, anlat ki karaktersizi bilsin ve uzak dursun. Boylece gelip gitmezler. Bu cok kotu bir olay! Bekledikce problem.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatma ama evede sokma bi bahaneyle eve gelmesini engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle karekter görmedim resmen oyuncak gibi görmüş birilerini
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılKanıt sun çünkü kadına iftira atsa sen yanarsın
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama olay büyür direk. engelle esine bu adam iyi adam değil de
00 Yorumla
+1 yılOlayı olduğu gibi anlat. Ne olacaksa şimdi olsun. İlk başta inanmaada da Kocan sana inanacak. Anlatmaz isen sarkıntılık artacak
00 Yorumla
+1 yılO cesareti bulmamaliydi eşine demelisin yoksa kötü sonuçlar olabilir ama kanıtın olmalı
10 YorumlaKesinlikle anlatmalısın eşine oadam pişkin pişkin evine girmemeli
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle söyle sonuçta kocanı seviyorsun ve onun bu tarz çevresi olmasına izin vermemelisin
10 Yorumla
+1 yılİşin zor iki ucu boklu değnek
10 Yorumla
+1 yılAnlatırsan kan cikar vebal alma o kisiyle de gorusme görüştürme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRahatsızlığını dile getir asla asla ne görün ona ne sen gör konuyu kapat düşünceleri sil at beyninden eşine daha çok bağlan ve bi yolunu bul ondan uzak tut onunla görüşmesini istemediğini falan söyle
00 Yorumla
+1 yılAnlat ırz düşmanina bak sonra anlatmadığın için sen suçlu olursun
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocamın arkadaşı bana "boşan, benimle ol" dedi. Eşime anlatmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler