Sevgilim var ve gün geçtikçe daha çok günaha giriyorum 😭?

10 aydır sevgiliyiz ve 2 kez elimi tuttu sadece şu an çok uzak şehirlerdeyiz üniversite için.. Normalde aynı mahallede oturuyorduk. Sık da görüşmüyoruz 10 kez goruşmuşuzdur belki toplam.. Yani ben günah diye uzak durmaya çalışıyorum. Zaten 4 yıldır beni seviyor ve ben günah diye hiç kabul etmiyordum ama belirli sınırlar içinde onu kaybetmeyi göze almamak için kabul ettim bende 2 yıldır seviyorum.. En son 3 ay önce goruşmuştuk bende çok özledim ama bana elini tutmak sarılmak kokunu içime çekmek istiyorum çok özledim seni lutfen diyor ben hayır diyorum bir kere ağladı telefonda beni çok özlediği için. Duşunsenize 4 yıldır aşık oldugunuz kıza tek bir kez sarıldınız ve uzak sehire gittiniz ilk ve son sarılmanız yani.. Bu yüzden ağladı.. ( tabi hıçkıra hıçkıra değil, sesi bozuldu biraz konusamadı falan) sizce ne yapayım kafam acayip karışık. Ve 2 hafta önce bende işlediğim gunahların farkına varıp bir gece boyunca sabah namazına kadar hıçkıra hıçkıra ağladım bir kez bile mesajına cevap vermedim. Aradığında da hıçkırıyordum anlattım durumu o da çok uzuldu falan bir ara nefret ettim beni günaha suruklediği için. Ben böyle biri değildim.. Lutfen akıl verin o pişmanlıgımı asla unutamıyorum ama onu da çok özlüyorum kokusunu bende özlüyorum bende insanım.. :( çok zor durumdayım
Sevgilim var ve gün geçtikçe daha çok günaha giriyorum 😭?