Benim günahım ne 😢 ?

3 gündür hiç iyi değilim kendimi çok çaresiz hissediyorum bileklerimi kesmek geçmedi mi aklımdan ya da elime bir sürü hap alıp içmek her an yapabilirim kendime birşey kimseye anlatamıyorum derdimi 3 aylık bir ilişkim vardı çok severek çıktık bu yola ciddi düşünüyorduk evlenecektik aileler tanıştı ama bizim her günümüz kavgaydı ona göre kavgayı hep ben çıkarıyordum büyütüyordum uzuyordu konu ama öyle değil hakaret edip kırıyo ağlatıyor özür bile dilemiyor ne yaptım özür dilenecek birşey yapmadım boşuna bekleme diyo çok sıkışıktı borç verdim ailemle kavga ettim evden çıkıp sahile gittim gece 11 de onu aradım ağlayarak yanıma bile gelmedi yalnız bıraktı sevgililer gününde kazak ve parfüm aldım o bana param yok birşey alamadım dedi olsun dedim ama kutlamadı bile ilk sevgililer günümüzdü o gün büyüdü herşey ben çok bozuldum üzüldüm ilk sevgililer günümüze böyle girmemeliydik sonra ayrılalım olmayacak böyle dedi seviyorum seni dedim düzeltelim kendimizi devam edelim dedim hayır hep aynı şeyler oluyor dedi Perşembe günü ayrıldık 3 gün oldu daha yalvardım yakardım sayfalar dolusu mesaj attım annesini aradım annesi beni çok seviyor barışmamızı istedi o istemiyor ayaklarına kapanmadığım kaldı bir bütün gururumu ayaklar altına aldım sevdiğim için bıraktı beni terketti dün gece kardeşim arkadaşlarıyla eğlenmeye bir mekana gitmiş orada ki kızı sevgilimin evine bırakmışlar kız bildiğin o yolun yolcusu ve bizden küçük biz 23 yaşındayız o daha 17 yaşında sevgilimi aradım şehir dışındayım sanane kapat telefonu dedi sonra öğrendik ki evde 3 kız 3erkek sabahlamışlar kardeşim de bir daha bunun için şakın ağlama dönerse de kabul edersen bak bakalım noluyor dedi birşey yapmadılarsa bile yani aralarında birşey geçmediyse bile o kızı aldı evine alt tarafı kavga ediyorduk biz kavga ettik diye bunların hiçbirini haketmedim ben sadece sevdim çok sevdim 3 gündür ağlamaktan uyumadım hiç öldürmek istedim kendimi buna dayanacak gücüm yok bu sefer yıkıldım 3 gün önceye kadar hiçbir şey yoktu
Benim günahım ne 😢 ?