Hiç bir şey demeden engelledi?

Merhaba 26 yaşindayim 1 yildir konusup konusmayi bitirdigimiz flörtümle 2 aydir cok guzel giden bir iliskimiz vardi gerçekten beni seven anlayisli guzel bi insandi birlikte cok iyi anlasip ciddi dusunuyor ufaktan hazirlik yapiyorduk ufak bi birliktelik yasadik cok ileri boyuta gitmeden daha sonrasindaki hafta biraz soguk davrandı bende sordum biraz abarttım tartistik ara verelim dedim bencede yoksa daha kotu olucaz dedi ama dayanamadim ertesi gun ozur diledim uzatmayalim dedim cevap gelmedi 2 3 gun sessiz kaldi bir suru mesaj attim aradim acmadi dönmedi en son beni tek kelime bile etmeden engelledi :( bi aciklama bile yapmadan wp uzerinden engelleyip inst. Cikardi cok zoruma gitti onu cok seviyorum sevgisi yalan olamaz ama neden boyle birsey de yapti anlam veremedim şimdi tekrar yazsın arasin pisman olsun istiyorum ikimizde deli gibi seviyoruz bi erkek neden hersey yolunda guzel bu kadar severken aciklama bile yapmadan engeller yardimci olabilirseniz cok sevinirim ne yapmaliyim tesekkur ederim ozellikle beyler neden boyle bi aciklama yapmadan engellersiniz?

Hiç bir şey demeden engelledi?