Merhabalar Herkese ✨️

Daha önce ettiniz mi de diyebiliriz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Herkese ✨️

Daha önce ettiniz mi de diyebiliriz
Eski sevgilim yok ama olsa bile öyle bir şey yapmam ayni beni ilgilendirmez bile zaten çoktan bitmiş bir şey ne hali varsa görsün derim iletişim bile kurmam ya da hakkında kötü bir düşüncem isteğim olmaz. veya intikam almak gibi saçma işlerle de uğraşmazdım. zaten beni kaybetmek sevgilim için en büyük ceza gibi bir şey olurdu bu yüzden de boş verirdim kendi hayatıma odaklanmak bana her zaman için daha güzel ve mantıklı geliyor. ama ileride sevgilim olur mu onu da bilmem.
Hayatım boyunca kolay kolay beddua eden bir insan olmadım genelde hakkımı helal ederek ayrıldım yani açıkçası hiç sevgilim de olmadı öyle uzak mesafe ilişkileri falan diyorsanız ha onlar da çok sayılmaz yani benim öyle çok bir aşk hayatım olmadı yani aşkı ayıracak bir vaktim olmadı hayatta hep bir şeylerle mücadele içinde bulunmak zorunda kaldım, o yüzden eğer böyle eliyle tutuştuğum ya da düzgün bir ilişki durumum olsaydı belki onun cevabını verebilirdim ama böyle bir durum olmadı.
Geçmişte kendisiyle hayatımı paylaştı isem yaşanmışlıklara saygım vardır..
Mersi DorothyBabe..
Seve seve 😎.
Gurur duydum 😄✌️ Teşekkürler 💛
Cevap
21Cevap
Ya ben yolda köpeğe hoşt diyip tükürene de beddua okuyorum bende o konuda sınır yok
Gayet güzel ederim beddua valla acımam tutar da bir de 😅
O kadar da değil. Allah'a havale ediyorum derim sadece
Kimseye beddua etmedim etmem de...
Eski sevgililerim aklıma gelince ben temsili asddjdk
Shchwhshd
Evet ettim 2 ay önce Ah ettim sinirle bedduada ettim ama daha çok kalpten Ahh ettim Allah ahımı yerde bırakmasın. Hakkını et dedi 3 kez yüzüne etmiyorum dedim. Bu benim vicdanıma ruhuma çok ağır geliyo deyip 2 gün sonra daha kötü canımı yaktı. Ama adam efsunlu heralde hayatında her şey yolunda hiçbişey tesir etmiyo ona Ama ilahi adalet tecelli eder bir gün. Allah bi tokat çarpar bi de yer çarpar
boş ver kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş
Aynen ona inanıyorum. Allah bildiği gibi yapsın
Etmem. Yaşarken bitanem ayrılınca eq kafasında olmam
Ne olursa olsun kimseye beddua etmem. Sonuçta bir şeyler yaşamışız iyi ya da kötü. Ortak duygular hissedilmiş. O yüzden aldatma olmadıktan sonra asla beddua etmem. Tabiki de görüşmem ama İyi olsun, mutlu olsun isterim.
gifte ki kadın ağlarken ben cidden küçük emrah gibi ahahahhaha hahay 😂😂😂
Ajxhshshs ne acılar çekti kız emrahtan beter oldu
Hayır tabi ki ne yaparsa yapsın kimseye beddua etmem kin beslemem bu tip duyguların en çok kişiye zarar verdiğini biliyorum. Bu onlara değer verdiğimden değil kendimi çok sevdiğimdendir 😂
Daha önce etmedim. Beddua etmemi gerektirecek bir şey yapan bir eski sevgilim olursa edebilirim kendimden beklerim.
Ciddi anlamda beddua etmedim ama beni çok zorladığı ve sürekli iletişime geçmeye çalıştığım için kötü şeyler dilediğim oldu 😂
Çalıştığı*
Hayır etmem. Benlik değil. Tam tersine iyi dileklerim onlarla :) düşmanlık, pişmanlık ya da saygısızlaşma yok. Onlara en iyisini diledim.
Hayır. Yaşanmışlıklara saygım olur en önemliside ne olursa olsun çocuğa saygım olur eski sevgilim diye hergün beddua edecek, kötüleyecek değilim.
hiç kimsenin arkasından kötü söz söylemem.. heleki bir zamanlar sevdiğimi söylediğim birine asla..
Beddua edecek kadar kavgalı olmak bana biraz korkutucu geliyor. Hiçbir ilişkimde öyle bir son yaşanmadı
ettiysem beni çıldırtmıştır ondan ciddi ciddi kimseye kolay kolau etmem
Etmem. Giden gitmiştir. Gittiği gün bitmiştir.
Etmeme gerek yok ne yaşattıysa yaşadı duam belli duyan belli
Hak ediyorsa ederim ki, saniyesinde yaptıklarıyla hak ediyor... Yazıklar olsun diyorum...
Umurumda olmuyor. Anlık söyleyeceğimi söyleyip yoluma bakıyorum ben. Değmez..
hayır. giden gittikten sonra o kapı kapanır ve bir daha anılmamalıdır
Daha önce etmişimdir ama hiçbiri gram umurumda değil beddua edecek kadar bile. Allah’a havale.
Etmiyorum ben kimseye beddua Allaha havale ettiğim birisi var o en guzelini gördü biliyor 💁♀️
Evet ederim. Eee o benim ağzıma sıçsın hayatımı kaydırsın... İlahi güce inanırım öyle bir beddua ettim ki darma duman oldu.. İçimde ki kin nefret bitmiyor ona karşı. Ölsem bile asla hakkımı helal etmeyeceğim tek kişidir...
Beddua hiç etmedim …. Alfa kişi beddua etmez
Beddua etmem ama Allah içimdeki sıkıntıyı görüyor ve o ne isterse yapar bence sizi üzenler için beddua etmeyin zaten sizin ahınızı aldıysa burnu yerde sürtülür karma diye bir şey gerçektir
Flörte ettim. Sevgiliye etmedim ne kadar ilk sevgilim olsa ve beni görünce trrk etse de.
Ne diziydi be..
İlk sezondan sonra bozdu ya
Etmemek en güzeli ya ki bitebilir bitti diye beddua falan ne gerek var
Kimseye beddua etmem yaptıklarının hesabının sorulacağının ferahlığı içindeyim.
Artik ne duamsin nede bedduam der yoluma bakar Allaha havale ederdim
Canimi yakanın canı yansın
Hayır etmem Allah'a havale ediyorum
Etmem hep iyi olsun isterim.
Etmem tabi ki de. Sil gitsin derim içinden.
Överim ama etmem..
Hepsine etmem ama ettiğim de var
beddua haklarımı boşa harcamam
Hayır etmem.
Ederim. içimde kalsın istemem.
Amacım yok işim olmaz ne dua ne beddua
Ettim bitti bir daha etmem ne b. ku varsa yesin.
O kadar düşmedim..
Allah'a havale ederdim öyle durum olsa
Eskiden ettiğim oldu. Şu an umrumda değil
Kimseye beddua etmem..
Hayır niye edeyim rahmetliye işime bakarım.
duruma göre aşkom
Hiç sevgilim olmadı
Ve beddua etmem kimseye
Aldattıysa ederim sadece
Ben kimseye beddua etmem.
Hayır hiç etmedim
Yok be hepsi benim bebeklerim😂
Kendisi olmadığı için, etmem.
@BanaNeHa beddua etmem üzülmem..
Puahahahah sen bu işi biliyon fistyim
Asla. Hiç kimseye beddua etmem.
Kimseye beddua etmem