Sevgilim işyerime 100 metre uzakta oturuyor evden calısan birisi son zamanlarda beni baya boğuyor nasıl söyleyebilirim bunu?

Diş hekimiyim çalıştığım klinikle aynı sokakta oturuyor 100 metre ileride yazılım mühendisi kendiside 2022den beri evden calısıyor ve tek yaşıyor geliri falanda benden baya fazla saygı duyuyorum hak ediyor kendisi ama son zamanlarda baya hamaratlığı tuttu sürekli öğlenleri birşeyler falan yapıyor köri söslu tavuk makarna tatlı vs vs hergünde bana getiriyor çokta güzel yapıyor aşçı gibi herif resmen ama cidden boğuyor beni istemediğim ibelli etmemek istiyorum işyerindekilerde laf ediyor çünkü son günlerde yemiyorum işyerindekilere veriyorum afiyetle yiyorlar duysa bunu çok üzülür ama cidden pek istemiyorum genelde hep en sevdiğim şeyleri yapıyor dün brownie bile yapmış ya ama dışarıdan falan söylemek istiyorum o da gitsin işini yapsın yani beraber olduğumuz günlerde falan yapsın dicemde o günlerdede genelde hep dışarıda oluyoruz geziyoruz

Sevgilim işyerime 100 metre uzakta oturuyor evden calısan birisi son zamanlarda beni baya boğuyor nasıl söyleyebilirim bunu?