imisi aldatmış oluyor diyerek bu görüşü savunmakta. Sizce öyle mi?

imisi aldatmış oluyor diyerek bu görüşü savunmakta. Sizce öyle mi?
Yani aldatmış olmuyor mesela ünlüler de var ona bakarsanız karşı cins olarak takip ediyor ama iletişimi var mı nasıl davranıyor benim için önemli olan noktalar bunlar, eğer ikide bir de konuşuyorsa böyle nasıl söyleyeyim adama gevşek gevşek davranıyorsa adam da buna davranıyorsun her an böyle asılacak bir şey de açık kapı arıyormuş gibi bir tavır içerisine giriyorlarsa, asıl bu noktadan sonra bu durum benim için problem oluşturmaya başlar yoksa normal bir şekilde takip etmesi biz de kadın ünlüleri takip ediyoruz bakıyoruz.
Açık seçik bir karşı cins profilinden çıkmıyorsa diyelim şimdi bu adam aldatmasa bile zihninde çoktan içinden geçmiş oluyor kızın. Benim de haberim yoksa bu olaydan üstüne geçmiş olsun o ilişkiye 😅
Ne hissederek yapıyor bunu mesela ¿
Benim için çok yüksek ihtimal evet. Hoşlanmadığım bir şeyi gizli yapması daha da kötü olur tartışma, hata kabullenilmezse ayrılık sebebi
Teşekkür ederim 🌺
Niyeti önemli aslında, merak mı, yoksa göz koyma mı? .. derdin ne be adam hadi anlat bana jsksjsj
Cevap
14Cevap
Aldatma değil de yatkın diyelim 😂
Evet aldatmış oluyor. stlaklıyorsa amacı vardır o da hoşlantıdır yani kısaca karaktersizliktir.. bir insan birini severken sevgilisi varken başka kimseye bakmaz merak etmez bile. bunu yapan yakında aldatır gerçek olarak.
Şimdi ne tarz bir istek ile profile girdiği bunu belirler. İçinde ona karşı ufak bir sevgi kalmış o niyetle mi bakıyor yoksa nefretle mi bakıyor? Merak edebilir, bakabilir yinede ama sevgi ile gidip bakıyorsa evet neredeyse aldatmış deriz. İnsan biraz kopmayı bilmeli.
Evet aldatmış sayılıyor. Hayatında başka bir kadın varken bunu yapan insan ya hayatındaki kadına yeterince değer vermiyor ya da onu yeterince sevmiyor umrumda değil. İnsan hayatında bir kadın varken başka kızları staklamayı geçtim hesabına bile girip bakmaz. Buda bir nevi aldatmak oluyor bence. Ben çok kıskanç biri olarak asla kabul edemem..
Tabiki fiziki ya da duygusal bir aldatma olmaz.. Fakat buradaki soru şu.. kişi neden hayatındaki kişiden habersizce böylesi bir merak içine girsin.. baktığı kişide merak ettiği şeyin ne olduğunu kalbine sormali ilk önce.. yani denk gelsem.. böyle bir durum beni incitir. demekki ben bu adamı duygusal ve fiziki olarak yeterince tatmin edemiyorum diye düşünürdüm açıkçası.
Açıkçası daha ilişkimin başındayım bu yüzden hayatına çok müdahele etmek istemiyorum ama kendisi etmemi istiyor 😅 stalklaması konusunda aldatmış diyemem meraktan stalklamış olabilir de stalk işleri biraz gereksiz geliyo
Kimi hangi niyetle stalk yaptığına göre değişir. Mesela çocukluk arkadaşı ise stalk yaptığı bir şey düşünmem ama tanımadığı etmediği veya geçmişte sevgili olduğu, hoşlandığı biriyse ihtimal çok yüksek demektir.
Aldatma olmuyor sadece bu tarz durumlarda yakalanmak kötü. Çünkü dışarıdan bakınca hiç hoş değil. Aslında açıklaması var ama ikna edici olmuyor. Fakat devamlı olarak bir kişiyi stalklaması epey şüphe uyandırıcı.
Daha neler ya kskxlsla merak içgüdüseldir yani bir profile girmekle ihanet olmaz
Böyle düşünenlerin evlenip ürememeleri toplum açısından en iyisidir
Bende çok kıskancım ama bu konu abartılı. İnsan insanı merak eder mesela iş yerinde ciddi sevgilisi olan çocuk benim instama baktı storylerime diye aldatıyor mu benle mesajlaşmadığı sürece sorun yok
Bende bir kaç kere baktım da aldatmaktan değil sevgilimi çok seviyordum. Bakma amacım merak sadece ne yaptı ne etti sürekli de bakmadım yoksa hiç bir şey hissetmiyordum baktığım kişiye. Aldattı demek olmaz bence tabi insanın morali bozulur da sonra geçer eski halinize dönersiniz.
Neden staklıyor ki onu öğrenmek gerekiyor staklamak için ya merak etmesi lazım ya da ilgisi olması lazım
Evet çünkü aklında o var olduğu için stalk yapmış oluyor. Aklında olması bile aldatmak stalk yapması ayrı bir aldatmak.
Aldatmak sadece fiziken olmaz ki. Eğer değişik amaçlarla bakmışsa ki kesinlikle öyledir bir parça aldatmaya giriyor maalesef
Aldatmış olmaz daha neler artık. İnsanın fıtratında var merak duygusu. Büyütmeyin herşeyi istirham ediyorum.
Sevgili karşı cins stalk🙄 şu 4 kelime mümkünse hiçbir şekilde yanyana gelmesin çünkü kan şekeri rahat durmuyor 😂
Aldatmış diyemeyiz ama gözü dışarda diyebiliriz ve o gözler oyulmazsa yakında aldatabilir
Eleştirenler olabilir fakat bence dışarda gözü olduğu anlamına gelir
Su içince aldatıyor mu gibi bir soru bu...
Aldatmak, başkasına aşık olmak veya cinsellik yaşamaktır bana göre.
Aldatmak sayılmaz ama sürekli spesifik bir karşı cinsi stolkluyorsa sebebi sorgulanabilir...
Artik her sey aldatma ihanet oluyor her halde
Ne alakasi varki
Evet neden karşı cinsten birini merak ediyor ki yani saçmalık
Karşı cinsi niye merak ediyor ki? Beni merak etsin alla alla. Aldatma sayarım.
Evet gözü dışarıda olan insan aldatır veya aldatmak üzeredir reel sanal hiç fark etmez
E aklından bi geçiriyor, niye merak etsin ki merak uyandıracak ne oldu da stalkladı?
Aldatmaya niyetlenmen işte, içinden merak duygusu geçerken bile aldatılmışızdır
Düşüncesine bağlı. Diycem ama bir kızı bile bile stalklamak mi evet aldatmak
ilgisi olmasa stalklamaz zaten evet bu bir aldatmadır
stalk aldatmak sayılmaz iletişime geçilmediğ sürece
bence evet. niye başka bir kadına karşı ilgisi olsun ki? yani hangi kadını ve ne için stalkladığına bağlı
bence de aldatıyordur karşı cinsi neden stalklarsın ki
Aklına başka birinin geliyor olması onu merak ediyor olması gayette aldatmak
Aldatmanın sadece bedensel olmadığını biliyoruz ve evet ihanettir bu.
Hiç stalklamadım, utandım.
Soruyu yanlış okumuş skdkaka evet
Okumuşum*
Hyr bence ne alaka aldatmak
Evet beni stalklasin ya başkasıni degil
Evet hayatımda kimse yok zaten
Evet aldatmaktir
Aldatma denilemez ama meyilli denilebilir
Ne aldatmasi, tabiki hayır
Evet
Olur xd
Evet öyle oluyor