Biz ayrılalı 20 gün falan oldu ve ben bu sürede ilk 10 gün içinde 2 kere barışmak için yazdım. İstemedi fotoları bile sildiğini söyledi. Ardından ben buna geçen gün bizim yıldönümümüzün olduğu gün ayrılmasak bir sene olucaktı bu yaşananları güzel yâd edicem umarım iyisindir hayatında her şey istediğin gibi olsun vs dedim. O da teşekkürler iyiyim sen de iyisindir diye düşünüyorum hayatında başarılar iyi geceler falan yazdı. Ardından bir gün sonra bana hâlâ yazıyosun ama beklenti içinde misin dedi ben de artık olmadığım için hayır dedim 2 kere falan inkar etme dedi. Ben öyle düşünüyorum yazmandan vs dedi. Sonra kısa kestik muhabbeti birşeyler sorduk sadece. Ardından wp durumu attı. Sevgili olsak girmesinin hoşuma gitmiyceği bir konser ortamında biraz hoşuma gitmeyecek bir şekilde giyinip şarkı söylüyo edit vs yapmış videoya. Bunu daha önce bir kere daha yaptı ve instadan bir kere yanlışlıkla mesaj atıp silmiş gibi yaptı. Amacını anlayamıyorum. Muhtemelen durum atmasının sebebi de instada takipleşmememiz. Çünkü normalde hiç atmaz. Sizce sebebi nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dikkat çekmeye çalışıyor bence sana karşı hala duyguları var senden bir adım bekliyor olabilir
Ben ona zaten totalde 2 kere barışmak için adım attım ama o zamanlar çok sıcaktı olaylar istemedi nefret ettiğini söyledi vs. Şimdi de dün benim mesajımın ardından bunu yazma gereği duydu ve durum vs attı. Ben daha adım atmamalıyım bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Onu sinirlendirecek bir şey yaptıysanız size bu şekilde davranması çok normal çünkü gönlünü almanız gerek -tabi çok büyük telafisi zor bir hata yapmadıysanız- Nefret etmek de bir duygudur tamamen sessiz ve uzak kaldıysa gerçekten bitmiştir
Sessiz ve uzak kalmıyo kıskandırmaya çalışıyor. İnstadan da mesaj vs atıp sildi az önce bir arkadaşa cevap olarak yazdım onu da okuyup bi bakabilir misiniz? Ayrılma sebebi genel olarak biraz kıyafetine karışıyodum aşırı açık dekolte giysin istemiyodum ve son zamanlarda ilgisizleşmişim
Tamam işte bitmemiş yani onun için hele ki yanlışlıkla mesaj olayı basli başına bir işaret. Seviyorsan yuzyuze konusmalisin bunu teklif et ve sorunlarını sakin bir şekilde anlat ama sadece meraktan sordum diyorsan karşı taraf için bir şeyler henüz bitmemiş
Henüz yeni konuştuk ve bu son olsun vs gibi şeyler dedi ama sürekli inkâr etme beklenti içindesin dimi dedi. Şu an konuşmak için buluşmak istemez diye düşünüyorum. Nasıl bi yol izleyip de bir şekilde düzgünce konuşmaya davet edebilirim
Bir müddet sessiz kalmalısın seni özlemesine ve yokluğunu farketmesine fırsat ver bu süreç boyunca hiç iletişime geçme bırak kıskandırmaya çalışsın hiç bakma hikayelerine falan. Merak etmeye başlayacaktır emin ol hemcinsimi çok iyi tanırım
Peki onun gibi durum vs atmak gibi mutlu olduğumu hissettiricek şeyleri ne zaman yapmalıyım
Bir de o merak etmeye başladıktan sonra hamle yapmazsa yüzyüze konuşmak için ben mi hamle yapmalıyım
Sen hiçbir çaba içinde olma günlük hayatında nasılsan o şekilde davran gönderme yapma kıskandırma çabalarına girme cool ol ve eli eteği bir anda çek merak etmeye başlar. Bir hafta iki hafta geçsin sabret ama bu süreç boyunca iletişime geçme belki o yazar hiç bilemezsin. Yeterli süre geçtikten sonra da sen yaz ama kısa ve net görüşmek istiyorum konuşmamız gereken şeyler var gibisinden
mesela 1 ay yeterli bir süre mi sence. çünkü şu ana kadar max 10 gün ayrı konuşmadan durduk. o süre geçmeden bişey beklemez
Evet bir ay yeterli gayet birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi anlarsınız hem hayırlısı olsun hakkınızda
teşekkürler abla içmi rahatlattın bir gelişme olursa danışırım yine
Ne demek yardımcı olurum herzaman
teşekkürler. sonuç olarak kabuğuma çekilcem yani dimi 1 ay sonra da kısa bir mesaj atarım
Eveet aynen öyle rica ederim
abla burada mısın? bir şey sorabilir miyim?
Buradayım tabi
özelden sorabilir miyim biraz uzun
uzundan çok biraz detay ondan herkese açık sormak istemedim.
Tabi sorabilirsin
istek attım abla
Seviyorsan git bir şans daha ver ilişkimize de sevmiyorsan zaten dert etmezsin.
Ben zaten 2 kere yazdım knk daha yeni ayrılmışken baya istemiyorum diye diretti. Sonra da durumlar mesajlar falsn bişeyler yaptı en son da dün beklentide gibisin inkâr etme diye zorladı biraz
Bence o da istiyor sen bağlarsın bu işi brom
Knk nasıl yaparım sen anlar mısın 1 senelik ilişkiydi yani
Kankam aynısını sen de yapacaksın gözüne soka soka
O zaman da kıskandırmaya çalışırsam küçük düşerim gibi hissediyorum
Ne kadar yalvarırsan o kadar gider zaten 2 kere istemişsin o diretmiş olmaması için. Sensiz de mutluyum mesajı vermen lazım seni cepte bilirse o iş yaş.
Doğru cepte bilmemesi lazım. Ben de durumlara başlarım o zaman cnskckldc
Peki sence tam olarak son yaptıkları ne demek. Mesela instadan bana bi post attı takı mağazasıydı sanırım sadeve bildirimden gördüm. Altına da manitam almazsa ben alcam kendime en son yazdı. Sonra sildi. Biraz süre geçti sohbete baktım sohbetteydi hemen çıktı vs vs
Başkalarının olduğunu düşünme hemen bence seni kıskandırmaya çalışıyor ama senin de ona muhtaç olmadığını anlaması gerek. Bir şekilde kıskandırmaya bak dozunu kaçırmadan.
Olmadığını biliyorum zaten knkm onda sıkıntı yok ama ben de normalde hiç durum atmazken şimdi atarsam napıyo bu ya diyip gülüp geçer diye çekiniyorum
Hayır asla öyle düşünme sakın. Havalı havalı takıl. İzmir’de olsan alaçatıya götürücem seni de o kadar yardımcı olmak istiyorum djjdjsjxd
Kdkckdlkclslcf İstanbuldayım da taktik vermen bile yeterince yardımcı olur kral eyvallah. Şimdilik sadece biraz mutlu olduğumu belli etmek yeterli mi
Kesinlikle öyle ama aşırıya kaçma sakın kızı uzaklaştırır.
Mesela en fazla ne olur. Gezmek gibi mi? Ve ne sıklıkla yapmalıyım
Konsere git gidebildiğin kadar ak ortamlara. Kızı şaşırt biraz.
Anladım deniycem artık eyvallah
Ne demek brom hakkınızda hayırlısı olsun.
amin knk ben haber veririm bir şey olursa
❤️
Kıskandırıyor olabilir mi
evet zaten ama neden
Ah kız milleti işte ☺️
Sence neden böyle yapıyor
Yazı çok uzun okuyamamda başlığa göre gönderme yapıyorsa seni önemsiyor senden adım bekliyor demektir
Adım attım zaten ama bişeyler dedi işte onun için sordum zaten