Önemi zorunluluk olarak yok ama ben eşimle ya da sevgilimle tabi ki de sürekli fotoğraf çekilmek anı biriktirmek isterdim çünkü bu beni mutlu ederdi yoksa kimseye reklam yapmak ya da benim sevgilim var demek değil amacım hatta öyle insanları da aşırı itici bulurum ben. yani bazıları sırf ilişkisini başka insanlara göstermek için bunu yapıyor.
Ya bence fotoğraf paylaşmak iyi bir şey değil kıskanan çok insan olur nazar diye bir şey de var ya tabi üçüncü şahıslardan korunmak için iyi bir şey ama bu ilişkiye de üçüncü kişileri almak iyi bir şey değil bence paylaşılmamalı tabi herkesin kendi düşüncesi buda benim düşüncem :))
Sevgilikte fotoğraf çekilmeyi seviyorlarsa bir kaç tane olabilir ☺️ Ama evli iseniz en azından düğünde nikahta sözde vb çekilmiş bir şey olsun ki kimse kaçak dövüşmesin
Sosyal medya kullanmasın bi zahmet sevmem foto paylaşılmasını üçüncü şahıslar kim oluyor ayrıca hayatında bulunması dahi saçma. böyle bir tehlikenin oluşması ihtimallerini yok etmesi lazım.
Ben yıllardır kullanmıyorum oranın akışını vs bilmem o yüzden şüphelenmemek için en baştan görüşmem öyle birisiyle. Hele bir de takipçisi çoksa uğraş dur. Sonrasında kullanma diyeceğim birisiyle baştan olmam zaten onu kastediyorum.
Böyle şeylere kafa yormak bir yerden sonra saçma geliyor. Kişiyi karşı cinsten korumak yerine kendi kendini koruyor mu esas olan bu güvenmediğine de yol vereceksin başını ağırtmaya gerek yok
Sosyal medya hesabı olmayan ben nerede paylaşsın 😅 Olursa ve içimden gelirse arada paylaşırım. Her dakika fotoğraf paylaşanlar bana doğru gelmediği için arada diyorum 🤦♀️