O zaman ben sigmalari daha etkileyici buluyorum diye düzelteyim. Çakma alfa dolu ortalık. Alfalığı basit olmak zannedenler ya da cıngar cıkartmak sananlar vs vs
📍Alfa Kadını; - Liderdir. - Hırslıdır ve hep zirvede kalmak ister. - Rekabete bayılır. - Gerektiğinde iyi bir manipülatördür. - Duygularını çok iyi gizlerler.
📍Sigma Kadını; - Ne istediğini çok iyi bilir. - Takıntılıdır. - Hırslıdır ve üretmeyi sever. - Gözlem ve analiz yetenekleri gelişmistir.
📍Delta Kadını; - İyi bir iletişimcidir. - Sessiz ve içe dönük olabilirler. - Sabırlı ve mütevazıdırlar. - Gerek duymadıkça insanlarla konuşmazlar.
📍Beta Kadını; - Çalışmayı pek sevmezler. - İyi bir dinlecidirler ve genelde sessizdirler. - Sadık ve naziklerdir. - Yeri geldiğinde çok kurnazlardır.
📍Omega Kadını; - Çocuksu bir hayal dünyaları vardır. - Az sosyalleşirler. - Bulunduğu ortamda zekası ile ilgi çekerler.
📍Gamma Kadını; - İdealisttirler. - Fikirlerini her zaman savunurlar. - Titiz ve düzenlidirler. - Kinci olabilirler.
Alfa Erkeği; - İyi adam rolü yapmazlar. - Eleştiriye meruz kaldıklarında sessizliğe bürünmezler. - Kendini savunmakta tereddüt etmezler. - Herkes ile ilişki kurmazlar. - Diğer insanların yorumlarına önem vermezler. - Narsist değil, kararlıdırlar.
Beta Erkeği; - Genelde özgüven eksikliği yaşarlar. - Kıskançlık duyguları özgüven eksikliğinden gelir. - Annelerin sözünden çıkamayan, kendi başına karar veremeyen kişilerdir. - Dışardan her zaman yorum beklerler.
Sigma Erkeği; - Çok nadir kişilerdir. - Geçmiş güvensizlikleri nedeniyle kendi halinde yaşarlar. - Sosyal medyayı pek kullanmazlar. - İnsanlara her zaman mesafelidirler. - Kimseye kolay kolay güvenmez ve ilişki kurmazlar. - Gizemli bir havaları vardır. - Dikkat çekme konusunda alfa erkeğinden daha öndedirler.
Bunu ben demem bu bir karakteristik özelliktir. Karakterinr, konuşmasina ve davranışlarına bakınca anlarsin zaten. Zor olan, gelecek kurmaya layık , ne istediğini bilen, naz yapmaktan ziyade karşı tarafın çabalarını görmek isteyen ve bunu net belli eden, triplere girmeyen, ekmeğini taştan çıkaran/çıkarabilecek,(sözde) "alfa" olup elden ele dolaşanlarin olmaya imrenecegi kişilerdir bence
Yazmışım zaten, bir daha benim sorularıma yorum yaparsan hem kalbini hem de gururunu kırarım. Kendi veya tanıdıklarına gönderme yaptığımı zannediyor bir de Allah'ım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vardır bence de
Alfa daha etkileyici onu belirtmek isterim.
Sigmalar, alfaların üstüdür 😊
Yanlış biliyorsunuz o erkeklerde geçerli diye biliyorum.
O zaman ben sigmalari daha etkileyici buluyorum diye düzelteyim. Çakma alfa dolu ortalık. Alfalığı basit olmak zannedenler ya da cıngar cıkartmak sananlar vs vs
📍Alfa Kadını;
- Liderdir.
- Hırslıdır ve hep zirvede kalmak ister.
- Rekabete bayılır.
- Gerektiğinde iyi bir manipülatördür.
- Duygularını çok iyi gizlerler.
📍Sigma Kadını;
- Ne istediğini çok iyi bilir.
- Takıntılıdır.
- Hırslıdır ve üretmeyi sever.
- Gözlem ve analiz yetenekleri gelişmistir.
📍Delta Kadını;
- İyi bir iletişimcidir.
- Sessiz ve içe dönük olabilirler.
- Sabırlı ve mütevazıdırlar.
- Gerek duymadıkça insanlarla konuşmazlar.
📍Beta Kadını;
- Çalışmayı pek sevmezler.
- İyi bir dinlecidirler ve genelde sessizdirler.
- Sadık ve naziklerdir.
- Yeri geldiğinde çok kurnazlardır.
📍Omega Kadını;
- Çocuksu bir hayal dünyaları vardır.
- Az sosyalleşirler.
- Bulunduğu ortamda zekası ile ilgi çekerler.
📍Gamma Kadını;
- İdealisttirler.
- Fikirlerini her zaman savunurlar.
- Titiz ve düzenlidirler.
- Kinci olabilirler.
Belki de siz öyle seviyorsunuzdur, haklısınız.
Son yazdığım yanıtı okumanızı tavsiye ederim. Yazdığınız sigma yazilariyla birebir uyuşan bir karakterde.
Alfa Erkeği;
- İyi adam rolü yapmazlar.
- Eleştiriye meruz kaldıklarında sessizliğe bürünmezler.
- Kendini savunmakta tereddüt etmezler.
- Herkes ile ilişki kurmazlar.
- Diğer insanların yorumlarına önem vermezler.
- Narsist değil, kararlıdırlar.
Beta Erkeği;
- Genelde özgüven eksikliği yaşarlar.
- Kıskançlık duyguları özgüven eksikliğinden gelir.
- Annelerin sözünden çıkamayan, kendi başına karar veremeyen kişilerdir.
- Dışardan her zaman yorum beklerler.
Sigma Erkeği;
- Çok nadir kişilerdir.
- Geçmiş güvensizlikleri nedeniyle kendi halinde yaşarlar.
- Sosyal medyayı pek kullanmazlar.
- İnsanlara her zaman mesafelidirler.
- Kimseye kolay kolay güvenmez ve ilişki kurmazlar.
- Gizemli bir havaları vardır.
- Dikkat çekme konusunda alfa erkeğinden daha öndedirler.
Bence yorumunuz EİC'yi hak etti.
Evət söyledikleriniz daha çok sigmaya uyuyor.
Kime sigma kadın dersin sen
Bunu ben demem bu bir karakteristik özelliktir. Karakterinr, konuşmasina ve davranışlarına bakınca anlarsin zaten. Zor olan, gelecek kurmaya layık , ne istediğini bilen, naz yapmaktan ziyade karşı tarafın çabalarını görmek isteyen ve bunu net belli eden, triplere girmeyen, ekmeğini taştan çıkaran/çıkarabilecek,(sözde) "alfa" olup elden ele dolaşanlarin olmaya imrenecegi kişilerdir bence
Senin gibi çöp ve vasatlara demiyoruz. Benim hatun gibilere deniliyor.
İleri zeka özellik söyleyeceksin
Yazmışım zaten, bir daha benim sorularıma yorum yaparsan hem kalbini hem de gururunu kırarım. Kendi veya tanıdıklarına gönderme yaptığımı zannediyor bir de Allah'ım.
Dünkü o kadar laftan sonra bir daha yorum yapma
Arkadaşımın patronu tam bir sigma kadını
Şanslısın bence sonuçta cok ama cok nadir. Alfalar bilr kıskanır bir de alfa ayağına yatmaya çalışan basitler de imrenir ve kıskanır.
Görmedim
O nasıl oluyor
Diğer gizli üyeye yanıt verdim, bakabilirsiniz.
Kısaca olgunlaşmış kadın diyebiliriz
Olgunlaşmamış evrede çocuksu hatalar veya gençlik hataları yapmamış olan kişiler diye de ekleyebiliriz.
Aynen öyle