Bu kız resmen içine seni kazımış, cidden çok yoğun seviyor gibi duruyor 🥺❤️ Mesajları okuyunca onun da canı acıyor ama yine de seni hayatında tutmak istemiş bir süre… Bu kadar yıpranması üzücü.
Sen ne hissediyorsun peki, ona karşı net misin? Onu daha da yıpratmamak için mesafeyi korumayı düşünür müsün? 😔💭
0
2 Yorumla
Soran
4 ay
Ben ona hiç umut vermedim bizden olmayacağını bastan söylemiştim zaten net şekilde
Bu söylenen şeyler aslında malbir darmış seni bir ışık görüp çıkış yoelu seçmiş. Bazen duyguların su gibi akard abir kaba koymak durdurmak istersin işte sen o kapsın onun için. Bu aşk değil bir kurtuluş çabası kendünden kaçma.. bir müddet böyle deva eder başka şeylere odaklanınca geçer. Sende fazla uzatma ilişkiyi kes.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kız resmen içine seni kazımış, cidden çok yoğun seviyor gibi duruyor 🥺❤️ Mesajları okuyunca onun da canı acıyor ama yine de seni hayatında tutmak istemiş bir süre… Bu kadar yıpranması üzücü.
Sen ne hissediyorsun peki, ona karşı net misin? Onu daha da yıpratmamak için mesafeyi korumayı düşünür müsün? 😔💭
Ben ona hiç umut vermedim bizden olmayacağını bastan söylemiştim zaten net şekilde
O zaman o daha da üzülmesin diye mesafeyi iyice netleştirmen iyi olur gibi 😔💔