Evlenmek için sizi tatmin edecek sizi mutlu edecek birşeyler muhakkak vardır. Her insanın olduğu gibi evleneceğiniz kişiden neler beklersiniz ev araba maddiyat sevgi sadakat düzenli bir gelir gibi istekleriniz nedir evlenmeden önce neler sorarsınız 👀
Be 12 yıl önce görücü usulü evlenmiştim maddiyat filan sormak aklıma bile gelmedi ne yemek sevdiğini nelerden hoşlandığını sormuştum 😂 oda sarma makarna ve patates kızartması sevdiğini söylemişti 😂 ondanmıdır nedir evliliğim 10 yıl sürdü 😂
Dur Kayahan bir bilir kişiye danışalım 😂 @Danışabilirsin sayın hocam sizce evleneciğimiz kişiye ne soralım Ogün için verilen cevaplar ileriki dönemlerde evliliğimizi nasıl etkiler siz ne düşünüyorsun bu hususta
@r_engarenkyollar Aman efendim mahcup etmeyin beni. Sitede bunun ile ilgili bir hayli aydınlatıcı !!! sorular mevcut. Mesela boyu , Hayat :P performansı !! ne kadar süre ile efor sarfedildiği gibi gibi :) Ama benim kanaatim sormaya gerek olmadan oluşabilecek her ihtiyaca karşılık vermişmi ona bakarım.