"Sizin için evlenilecek adam nasıl olmalı? siz nasıl bir evlilik istiyorsunuz?

Ben evlendikten sonra benim her işime karışır mısın, yasaklar uygular mısın diye sorardım. Çünkü en gıcık olduğum durum bu. Benim arkadaşım evlendi kocası kızı çalışmaya izin vermiyor, dışarı cikmaya izin vermiyor kız sanki tutsak hayatı yaşıyor. Ben yıllarımı evde oturayım diye çürütmedim sonuçta benim de hakkim var mesleğimi elime alıp çalışmaya. Yani eşler bir birinin fikirlerine saygı duymalı. Ilerde evleneceğim kişi sadece tavsiye verebilir eğer gerçekten doğru diyorsa razı olurum. Yoksa saçma sapan yasaklar uygulayan biriyle evlenmem
Sormam, kendim tanırım. Dil yalan söyler, benimleyken başka davranabilir ancak başkalarına olan tavırlarına dikkat ederim, bu evliliğin nasıl gideceğinin ipucudur.
Yüzüklerin efendisinin baslangıç filminde dvarvestlerin mağarasına giriyorlar ya o sırada şişman yanlışlıkla adamın elinde ki kitabı alırken korkup geri kaçıyor da sonra kuyunun üzerinde ki tenekeye çarpıyor teneke aşağı düşüyor sonra ipi tutamıyor tangur tungur sesle aşağı iniyor. Sonra cüceler geliyor savaş başlıyor. Senin evliliğinde böyle işte anlık olur aklina gelse de ne olacagini bilemezsin ki
Ben artık test edeceğim soru sormayacağım. Çünkü istediğin kadar soru sor istediğin kadar olumlu olumsuz cevap al evlilik seyir değiştirir Yani hastalıkta sağlıkta der ilk zorlukta seni yalnız bırakır Aldatmak yok der işk düştüğünde çevrendekine sarılır Ama test edersen bir ömür boyu şüphe ile yaşamazsın çünkü bilirsin ki
Şüphe tek gerçektir..
Cevap
12Cevap
Evlilikten beklentisi ne?
Aşırı beklentili bir insan mı?
Maddiyata göre mi degerlendiriyor karşıdaki ve kendi değerini?
Kişilik açısından karakteri oturmuş mu?
Daha ince evlilik veya özel hayata dair yaşantısı , olup olmadığı?
Üzücü bir resmi ayrılığı varsa , çocuğu var ki yok mu?
Ev hanımı/kızı veya çalışan mi?
Sağlık açısından evliliğe veya anne olmaya elverişli mi?
Aile durumu
Eğitim durumu
Kişilik karakter özellikleri falan
Soru sormaya gerek yok sen alatacaksın o anlatacak tamam yeter. Soruların cevaplarını karşıdan beklersen yanlış cevap gelebilir cevaplarını sen kendin alacaksın
Benim için artik çok geç. Ama ne sorarsan sor aldığın cevapla yaşadığın örtüşmeyecek.
Keşke sorunca aldığımız cvblar doğru olsa.. Yaşamak lazım yaşamadan bilinmiyor hiç bir şey çiçeğim.
Evleneceğin kişiyi seçmiş işen soru sormaya gerek kalmaz. Tanımışsın demektir.
İslamın 5 şartını yerine getiriyorsa gerisi teferruattır
Sana göre namus nedir?
Sana göre kadın erkek görevleri nedir?
Hayvanları sever misin?
Çocuk sever misin?
Bir kadın ya da çocuk falan zor durumda olsa ve bunu görsen ne yaparsın?
Hiç bir kadına falan şiddet uyguladın mı?
Ben eşime sadece bir soru sormuştum, namaz kılıp kılmadığını . Kılıyormuş ve başka soru sormaya gerek duymadım direk evlenme teklifini kabul ettim şu an çok mutluyuz
Dogru cevap vereni bulamassın ız ki
Daha önce bir erkekle yakınlaştın mı kıyafet olarak dekolte giyer misin
Her konuda tanımaya çalışacak sorular sorulmalı
bekarmısın :D
Geçmişi
Her şey sorulmalı.
Akpli misin ve maddiyata önem verir misin?
Neden ben?
Ne merak ediliyorsa
Bakir olup olmadığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?