Mesela gün içinde çok fazla kişiyle bakışıyorum bazıları çekinmeden numara isteyebiliyor bende veriyorum belli bi süre aynı anda birden fazla kişiyle yazışıyorum sohbet muhabbet ediyorum ama iş ciddiye binince isim koymak isteyince bişey uydurup tamamen bitiriyorum yani yaptığım çok doğru değil ama yanlışta olduğunu sanmıyorum sonuçta kimseyle sevgili olup aldatmıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Numarani güncellemede yaz telefonunu havaya ucururlar
Bu aptal abazalara numaramı feda edecek değilim hem soruda da belirttiğim gibi görüştüğüm yüzünü gördüğüm insanlara veriyorum
Ben soruyu anladim öylesine tek yazdim xper icin 🙂
Ha tamam iyi yapmışsın sjskks
Kafana göre takil ama kalp kirma :)
Yok yok yani kırılan oluyordur ama iki üç güne unutuyorlar
KS de bende öyleyim ksks
Yaa keşke KS olsa burada kimse kimseyi tanımıyor ama realde her şey ortada
Reel tehlikeli 😀
Ee tabi gel birde bana sor
Sorsan söylemezsin hahaaa
Ahahaha bak nasılda biliyor söylemem
Sormam ki
Okeyy💛
Ok
Çocuk oyuncağı mı lan bu
Ama ne yapayım ciddi bi ilişkiye hazır değilim
Hazır değilsen bulaşma kızım
Ama onları etkilemek kendime bağlamakta çok hoşuma gidiyor 🥺
Hastalık bu tedavi ol
Hangi bölüm hangi hastane hocam sjskksks
Psikologa git tek tek anlat başşak gecmeden
Ayy gideceksem de bu sebepten gitmem aa ama psikologu ayartmaya çalışırım sonra ordan da kaçarım gayet mantıklı sağoll
Dünyanın en çekici insanı sanki bana 155 evde takılan asosyal kız seni ahahahaha
Yaa bak ben ne diyorum farkındaysan ayartırım demedim ayartmaya çalışırım dedim detaylar önemli bebeğim boyda 167 lütfen ama ayıp oluyor sjskksks
Embesil asosyal seni anca burdan ayartırsin hemende r yapıyor kdkdkdkd
Hop hoop sakin ol kasma gerilme bu kadar r yapmıyorum iki kaydır parmağını yorumuma bak anlarsın bu sitede aptal abaza kaynıyor ta*şağına kullanmayan adamı bi süzer sorgularım herneyse sıkıldım yeter sjskskd
Noldu gerçekler can mı yaktı, sinirlendin sanki, suratının halini görmek isterim, ama işte burds rahat rahat yazarsın tabii 😏😏
Oyy moralim mi bozulmuş benim🥺 suratımın halini çok görmek istiyorsan yaz numaranı hem burdan çıkmış oluruz bak bakalım normalde rahat mıyım değil miyim böylede iyi gönlü bol bi insanım işte sjsjskk 😇
Gönlü bol Aynn at hadi resmine bakalım o zaman madem rahatsın genişsin at o halde, hazır link vardır sende 😏
Bak işte böyle yaparsan olmaz adamsan dur sözünde sjskskdk ilk ben istedim numaranı ver boy boy resimler atarım merak etme
Senin gibilerine numara verip de havaya sokamam seni ahaahhah kendini bişey sanarsın noldu yokdu demi. d
Yaa daha numara veremiyorsun gelmiş bana laf ediyorsun derhal uza 😂
Senin gibi sapiğa numaramı veremem ezik ahahahaha kendini bişey sanma
Madem bu kadarsın at hade resim linkini görelim hak verelim
Yaa daha numara veremeyen adama ne fotoğrafımı atacağım ben sana teklifimi sundum sen sapık dediğin kadına numaranı vermedin ama fotoğrafını ağzınla istedin hadi bakalım başka ne diyeceksin sjsksk
Resim teklif eden sensin aşko birde beni sapık yapıyor kssjsjsssjssi
Ben sözümde hâla duruyorum yaz numaranı resimde atarım görüntülü de ararım ama işte adımızı sapığa çıkaran adama ne gözle yaklaşırım orasını bilmem sjsjdk
Bahaneni de buldun r de yaptın iyisin dimi oajjajajajjs
Ee kabul et senin sapıksın numara vermem bahaneni hiç bişey geçemez sjsjdjdk
Nasıl bir kolpasın lan bana sapık diyor, numara isteyen sensin birde vermem diyor puhahaaaa
Sen Suriyeli misin ne dediğim gayet açık ama yanlış anlamışsın senin bana dediğini vurgulamıştım ayy inanmıyorum bana açıklama yaptıracak kadar… sus daha fazla batamazsın ahahahah
Ya hadi git nasıl bir ruh hastası bu ya. G*öt olma evet yazma aşko hadi. Manipüle etme ayağına hem sapık, hem suriyeli, hem numaracı olduk hasta seni jdiddididjd
Ayyy çok eğlenceli biraz daha delirsene aşko falan ne be ne biçim adamsın sen erkekliğinden utan Suriyeli karı kılıklı numaracı hasta adam seni QWJSJJSSJSJ
Hem teşhircisin, hem genişsin, hemde iftira atacak kadar acizsin. d
Utan diycem de utanma olsa bütün bunları yapmazsın sen
Doğru haklısın ama herkese numarani verme tabi
Yok bi eline yüzüne davranışlarına konuşmasına bakıyorum ona göre ya Instagram ya numara
Sevdim seni
Başkasını istemem
Sksjsksk şarkı sözleriydi aklıma geldi
Çok mu yoğunsun
Anladım.
Gizli uyesin zaten
Şey sorucam
Ons takılıyor musun
şu an 3 tanesiyle uğraşıyorum hepsini bitiricem sanırımm
İşim olmaz 🙄
Bu emoji tanidik geldi de neyse
Anlıyorum. İyi günler.