Kızı kandırmış, 1 senedir ilişkisi varmış. Daha önceden bir kaç mesaj yakalamıştım ama kız peşimi bırakmıyor demişti. Geçen hafta kız bunu aradı kim ısrarla arıyor dedim sonrada tartıştık, kızı aradı ve kusura bakma seninle ilişkim oldu ama ben evliyim, karımı seviyorum, seninle son kez görüşüp ayrılacaktım dedi kızda şaşırdı ve hayırlı akşamlar dedi. Ve o akşam kayınvalidem, görümcem kıza oğlumun peşini bırak yoksa seni rezil ederiz demişler. Ertesi gün sabahtan akşama kadar kıza bir sürü mesaj atmış, aramış, özür dilerim sen bunları hak etmiyorsun demiş ama kız cevap vermemiş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMadem konuştuğu başka biri var neden seninle birlikte. O zaman ayrıl git kiminle konuşuyorsan onunla ol. Bence bu saatten sonra bu ilişkiden ne sana fayda gelir ne de ona. En başından görmüş oldun Allahtan ciddi bir yola girmeden. Bence ayrıl tamamen öyle birinden. Aldatıldığını bile bile onunla olmaya devam edecek değilsin ya.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lütfen bunu bize sorma. Ne yapacağın ve yapman gereken şey bu kadar ortada ve belliyken. Bizim ne dememizi bekliyorsun Allah aşkına?
Üzülme geçer mi diyelim?
Vay kardeşim mı diyelim?
Evinin kadını erkeğinin kocası mı ol diyelim?
Seni aldatanı affedersen kadınlık onurun ve gururun rahat edecek mi?
Sadece kızı mı kandırmış? Seni kandırmamış mı?
Allah'ım sana geliyorum...10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence eşim dediğiniz kişi, size hiç bir anlamda değer vermiyor. Üstelik, kayınvalideniz vs de işin içinde olup, size karşı bir oyun oynanıyor gibi. Böyle bir evlilik ne kadar devam eder, nasıl devam eder bilemiyorum. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılKocana postayı koy seni asla hak etmiyor kız peşimi bırakmıyor nedir eğer gerçekten istemese baştan böyle böyle biri beni rahatsız ediyor diye seni haberdar ederdi onca yıllık emeğine üzüleceksin ama doğru olan yollarını ayırmak sürekli aklına yaptıkları geliş daha da kendini yıpratacaksın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken yakaladığın adamla niye üstüne üstelik evleniyorsunuz ki ben de bu kafayı anlamıyorum doyma şimdi aldatılmalara iş işten geçmiş artık
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sahtekar , yalan dolan insanlarla dolmuş dünya... Senin yanında ben evliyim karımı seviyorum diyip sana da o peşimi bırakmıyor demiş . Dürüst ve güvenilir birisi değil ne yazıkki... üstelik bunu siz nişanlıyken 1 yıldır devam ettirmiş. Yetmezmiş gibi sabah erkenden ona mesaj atıp yalvarmış diyorsun. Siz yeniden barışırsanız eğer aynı şeyi tekrar edecek. İstemeden yapılan ve ilk olan şeye hata denir ama onun yaptığı düpedüz sahtekarlık, iki yüzlülük ve duygu dolandırıcılığı! Bence boşanman senin için daha iyi olacak. Senin adına üzüldüm ama kendini ezdirmeyip kendine hayat kurarsan toparlayacağına, daha güçlü olacağına inanıyorum.
46 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım. Aynen ikimizde mağdur etti. Diğer kız buna güvenmiş, sevmiş, evlilik vaatleriyle kandırmış. Ertesi gün erkenden kızı aramış ama kız cevap vermemiş.
- +1 yıl
Şimdi o kız da acı çekiyordur ayrıldım diye kandırmış. Allah'ın ilahi adaleti şaşmaz ve karmaya inanırım eşiniz olacak şahıs ne ettiyse onu bulacaktır. Çektirdiği acıyı kendisi de yaşayacak. Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı? şu an baba evinde misiniz?
Soran+1 yılAynen öyle… 8 aylık, hayır çocuk yok, evet evden ayrıldım.
- +1 yıl
Çok şükür ki çocuk da yokmuş ve daha 1 seneniz bile dolmamış. 1 sene dolmadan olan boşanmalar daha kolay oluyor diye biliyorum. Ama aldatmadan dolayı tazminat almak isterseniz anlaşmalı değil de çekişmeli dava olur
- +1 yıl
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Çocuk olsa bunları sonradan öğrenseydin çok daha kötü olurdu. Geçmiş olsun tekrardan. Umarım kısa sürede toparlar mutlu , huzurlu bir hayat yaşarsın. Çalışıyor musun peki
Boşan bundan hâlâ konuşuyorsun onunla. Utanmadan sana birde diyor kocan!
Yüzsüz mu bu ne ya. Mesajları kırp mahkemede gösterirsin Hakime iş gider biter. Tazminat davası da aç adam rezil olsun ortada.12 Yorumla
Soran+1 yılYakaladım ondan. Kıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış. Manyak mu bu adam kimi istiyor? Niye devam ediyor?
Diğer kız sizden daha genç ve daha güzel büyük ihtimal. Bu işler kadınlar için geç yaşlara kalmamalı. Gecmişiniz temiz ise değerli bir kadın iseniz biraz yaşlı olsanızda kaliteli bir erkek sizi tercih edicektir. Şimdikinden ayrılmanızda fayda var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Abicim herkes kıza boşan diyor, sanırsın burdakilerin hepsi rahibe-rahip.
Lütfen az empati kurun ve samimi olun
Lütfen linçlemek isteyenler önce düşünüp sora yazın yorumum altına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılSs delilleri alip avukat tutup bosanacaksin. Sürüm sürüm süründüreceksin bi don hatta bez parcasi bile birakmicaksin adama..
10 Yorumla
+1 yılBence evliliğinizi bitirme kararı almadan önce (sen) her şeyi düşünmelisin ve ileride “keşke”li cümleler kurmayacak bir karar vermelisin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKS deki abaza tiplerden biri gibi birini koca yapmışsın maalesef
50 Yorumlao evlilikden artı ken köy ne kasaba olur çocuk yoksa ayrıl hayatının kalnını zindan etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvden ayrıldım. Kıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış. Manyak mu bu adam kimi istiyor? Niye devam ediyor?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşı kız peşimi bırakmıyor "demiş"evli olduğu öğrendiği an bırakmalıdır
04 Yorumla
Soran+1 yılYok benimki kız peşimi bırakmıyor dedi. Kızı kandırmış ayrıldım diye. Kıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış.
Soran+1 yılKız bilmiyormuş, evlilik vaadiyle kandırmış. Ertesi gün kızı aradığında kız cevap vermemiş. Niye ikimizi idare ediyor aklım almıyor?
+1 yıla a a. ne rezillik. Dön ailenin evine. daha ne düşünüyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen büyük rezillik. Kıza benim yanımda hakkını hela et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış.
- +1 yıl
o gene iletişim kurar bence. kıza da yazık etmiş pis yalancı.
Soran+1 yılAynen kız bunu çok seviyormuş, seninle evlenicem demiş kandırmış. Ama insan niye böyle yalancı olur? Akşam bir şey söylüyor sabahta özür dilemiş neredeyse yalvarmış kıza.
- +1 yıl
Peki senin kararın ne? Sen ne tepki verdin?
Soran+1 yılBen evden ayrıldım
- +1 yıl
Tamam artık boş ver onu. gerekeni yapmışsın. Anasıyla sevgilisiyle başbaşa kalsın :) bir işe girmeye bak artık. kendi hayatına odaklan
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Bence adamı tebrik etmen lazım, uzun süre yakalanmamış😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Nikahı sende bakınca gelecek bu aşamada yapacak bir şey yok
00 YorumlaNe yapsan ki hmmm aslında yalanlarına inanmayı falan denesene bi
00 Yorumla
+1 yılToplumdan beslenen diziler işte böyle böyle konu buluyor
00 Yorumla
+1 yılAyaklarına kapan kuma olarak alsın o kadını
00 YorumlaPes ama ya bu kadar da olmaz iki tarafa da yazık yani arkanda desteğin var ise ayrılmanı öneririm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Kusura bakma ama tüm pçlk senin kocanda kızın ne günahı ne suçu var
00 Yorumla
+1 yılİhaneti affetmek yapılacak en ciddi hatalardan biri olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin tek derdi sevişmek
ömrü boyunca senle mi sevişecek
?
buna inandı nmı?00 Yorumla
+1 yılKocam da kocam, adam resmen aldatmış, boşasana abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAz karekterin varsa boşanırsın sorulacak soru mu bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılfilm gibi olay he ama adam işi biliyo baksana 1 senedir maşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan yoksa akpindna çıkmaz hep acabalarin olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvden ayrıldım. Kıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış. Manyak mu bu adam kimi istiyor?
Cevap sahibi+1 yılKimi isterse istesin, seninle işi bitti geriye bakma, artık önüne bak, mahkemede ispat et
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sadece vicdan yapmış kızı kullandığı için. Umrunda bile değildir basmış geçmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılKıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış özür dilerim ne olur cevap ver diye.
Cevap sahibi+1 yılTamam cepte dursun istiyo seni boşamaz
+1 yılŞaka gibi olaya bak ve sen hâlâ buraya mı soruyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. enişte maşallah elinden gelse harem kurcak 😂😂
00 YorumlaAslı senden özür dilemesi gerekir sen bunları haketmiyorsun demesi gerekirken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam bir yav. sak la evlisin.. kimlere neler dedi kim bilir
00 Yorumla
+1 yılKolay kocanın tanımadı senin akrabalarından biri ile seni görsün çıldırır kafayı yer ozaman dersin insan kadın erkek eşit sen yapiyosan bende yapiyom sorun ne dersin sana bağlanır kiskanir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım? Bir dakika bile düşünme ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaketmişsindir böyle beyınsızlerı nerden bulyosanız..
00 Yorumla
+1 yılBoşan bi zahmet gururun mu yok
00 Yorumlaçok sinlendim sende kocanı aldat bakim nasıl oluyomuş
016 Yorumla
+1 yılKızın hiç bı suçu yok tamamen eşinin suçu acilen boşanıp o kışlada intikam almalısınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Ezmeciyi takio et erkekler hep yalan söyler
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen yalancılar! Kıza yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış. Niye devam ediyor?
+1 yılSeni bağlayan bir çocuğun yoksa ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok, evden ayrıldım. Kıza yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış. Niye devam ediyor?
- +1 yıl
Yeni heyecanlara kapıldım ilk ve sondu beni affet onlar geçici bir heves ayağı yapıcaktır. Lakin o kızla birbirini bıraksalar bile başka birini bulup devam edecektir aldatmaya. Bunun önü kesinlikle kesilmez
Burada kızın hiç suçu yok kocanı boşaaaaaaaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızın suçu yok, kandırılmış. Kıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış. Manyak mu bu adam kimi istiyor? Niye devam ediyor?
Kıza değil senin kocada sorun var
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızın suçu yok, kandırılmış. Kıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış nerdeyse yalvarmış. Niye devam ediyor?
Kocan ş. e. r. ef. sizmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef… Kıza benim yanımda hakkını helal et sana ümit verdim ama evliyim seninle devam edemem dedi ertesi sabah erkenden kıza yazmış. Kızı istiyorsa boşansın onu alsın!
Soran+1 yılBen evden ayrıldım ama anlamıyorum karımı seviyorum senden ayrılıcam diyen adam niye ertesi gün onu erkenden arıyor.
+1 yılBunu soruyor musun cidden?🤦🏻♀️
10 YorumlaKoşarak kaçılması gereken insan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. tekmeyi basmalısın
00 YorumlaTam bir şrfsiz imiş ayrıl
00 Yorumla
+1 yılDerhal boşanma davası aç o zaman sende.
00 Yorumla
+1 yılSen de onu benimle aldat
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun bitirip yola bakılmalı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBi çılgınlık yap ve o düzenbazdan boşan
00 Yorumla
+1 yılSen hala evlenmeyi öi düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılBoşan daha ne yapıcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir çılgınlık yapıp boşanabilirsin sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin için üzüldüm. Çok utanç verici bişey inşallah utanıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılÇocuğunuz var mı peki
00 YorumlaAyrılmalısın öyle koca olmaz olsun
00 Yorumla
+1 yılSen de benimle aldat 🤣
00 Yorumla
+1 yılOlmuşla ölmüşe çare yok derler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende onu aldat bu gece vercem birine de video at
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanma görmezden gelme yapan hep yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni nişanlandığımızdan beri aldatıyormuş, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım