Erkek arkadaşım benden önce doğru düzgün ciddi ilişki yaşamamış o yüzden benim dediğim herşeyi sıkmak sanıyor ne yapmalıyım?

İki senedir sevgiliniz ve ilk basjndan beri telefona bakma Instagram'da bakma sifrekeri verme herşeye karşıydı ama ben zamanla bunlarun helsini aldım. Benden önce hep günü birkik ilişkileri olmuş birde beş yıllık ilişkisi olmuş o beş yıllık ilişkisinde bile o kızı bir kere bile hiksyesinde paylaşmamış ailesi ile tanıştırmamış ve bu beş yıllık ilişkisinde bile kizla sevgiliyken başka kızlarla bile takılıp arkadaş oluo story atarmış ama bu kız bunu sevdiğini için hiç karışmazmis buna. Ama ben de bazı ilklerini yasadi 25 yaşında ilk defa storye attığı ve ailesi ile tanıştırdigi kız ben oldum. Ben mesela dışarı çıkınca nereye gidiyorsun derdim kimle gidiyorsun diyince beni çok sıkıyorsun dil çünkü benden önce ki hiçbir ilişkisinde böyle şeyler olmamış hiçbiri umursamamis. Bugün de her şey yolundayken görüntülü konustuk nerdesin dedim sahikdeyin dedi haber vermedin dedim unuttum aşkım birdahakinenvercem dedi çok güzeldi her şey gece görüntülü konuştuk sen şu arkadaşınla gitmiştin sizin resminizi kim çekti dedim. Ya sen beni sorgulayamazsin kendimi çapraz sorguya çekilmiş gibi hissediyorum ben bana Allah'tan başka kimse hesap soramaz dedi sinirlendi ben artık gelemiyorum yok nerdesin niye geç yazdin bu muhabbet te bir ara 7 saat yazmadığı için olmuştu. Çok sıkıyorsun beni senin bu takıntılarıni kaldiramiyorum dedi. Sen benden önce hep günü birlik takılmalık ilişkilerin oldu ben gerçekten sevdiğim değer verdiğin için soruyorum dedim ona. Baskı uyguluyorsun bana karı kocalar böyle yapmıyor iki senedir sevgiliniz gizli konuşuyoruz ben seni ailemle tanistirdim odama resmimizi koydum seninkiler bilmiyor bile çok tuhaf dedi ve benim şu an ailem tepki göstereceği için soyleyemem bir yıl sonra söyleyecektim ben aileme oda biliyordu her şey yolundaydı farklı şeyleri kattı bir anda ben iki üç sene daha böyle ksikanclikla sürdüren beni sıkıyorsun artık yapma telefonuma da bakma dedi. Ben böyleyim sevdiğim insana sen doğru sevgiyi hiç tatmadigin için o kızlards seni umursamadıgi için hiç birşeyin sormadılar dedim. Ben böyleyim seni sevmesem birini bile sormsm mersk etmem nerdesin geç yazınca korkmam bir şey mi oldu diye şimdi sen artık Boyle olursa bitsinmi diosun dedim. Sorgulama evet ya yemin ederim üzülüyorum artık hiç çekilmez oldum böyle devam eder üzerin seni dedi yarın konusalim dedim konuyu kapadım. Ne yapmaliyim yardım edin bana

Erkek arkadaşım benden önce doğru düzgün ciddi ilişki yaşamamış o yüzden benim dediğim herşeyi sıkmak sanıyor ne yapmalıyım?