Erkek arkadaşım çok ciddiyetsiz geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben çalışan işi gücü olan bir bayanım erkek arkadaşım henüz okuyor ve mezun olmasına 2sene var 23 yaşındayız yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var erkek arkadaşım İstanbul'da okuyor ben izmirdeyim buraya geldiğinde inanılmaz iyi anlaşıyoruz yıllardır beraber gibiyiz ama uzaktayken mesajlaşmayla okadar garip hissediyorumki konuşmak için konuşuyor gibi bir ciddiyet sezemiyorum dorusu. ne yaptığını dışarı çıkıp çıkmadığını heleki hiç hiç anlatmıyor kıskançlık ve hesap sorma gibi bir durumum yok böle biri değilim ama bir kere sordugumda hesapmı soruyosun gibi bir cevap aldım sorasında açıklamaya çalıştı ama ben bir kere ön yargı oluşturdum içimde artık sorasımda gelmiyor. Daha önce 2 yıllık bir ciddi ilişkim oldu az çok biliyorum birşeyleri mesajda bile o samimiyeti sonuna kadar hissedebiliyordum insanın istersede yapabiliceğini düşünüyorum artık ve kendimi çok garip hissediyorum birde sürekli olarak cinsel konuları açıyor çağrıştırırıyor falan. Sanki duygular anlamında beni çok tatmin etmeyi başarabilmiş gibi birde fiziksel şeyler bekliyor. Sizce ne yapmalıyım? ayrılmalımıyım? veya ne demeliyim gerçekten ilişkisini sağlıklı tutan veya ümidi henüz tükenmeyen insanlar var mı merak ediyorum dorusu.. Büyük şehirlerdemi bir sorun var ben anlamıyorum ne bu rahatlık ciddiyetsizlik sorumsuzluk
Erkek arkadaşım çok ciddiyetsiz geliyor. Sizce ne yapmalıyım?