Bugün sanki dünyanın bütün guzelligi kendisine verilmis sempatik birisi gördüm.. çok üzüldüm bir daha göremeyeceğim için.. geldi geçti.. hayatımda hiç yapmadım ama kendisini çok sevimli buldugumu söylemeyi çok istedim.. ama yanlıs anlaşılmaktan korktum.. şimdi iyi ki söylemedim diyorum. O kişi siz olsanız ve size söylemiş olsam tepkiniz ne olurdu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ya aslında güzel bir şey ama niyetini bilmiyoruz karşımızda ki insanların bazıları takıntı gibi oluyor bazıları sapık falan bilemiyoruz işte niyeti nedir ama sen yinede söyleme nişanlı olur sevgilisi olur şu olur bu olur yapma yani hoş olmaz ama kızı çok beğendi isen itiraf sayfasına yazabilirmisin belki görür
Çok doğru.. zaten hemen empati yaptım.. asla böyle bir şey yapmislığım yok ahlakide bulmuyorum.. ama çok güzeldi yüzü gözü.. sözün bittiği yerdi resmen ve çok sempatikti.. zannetmem buralarda olacağını. Ve benim ona baktığımı bile görmedi..:) dolayısı ile artık imkansız oldu.. uçtu gitti..
Neyse artık Allah sahibine bağışlasın umarım kızı zaten o kişi kaderinde döner dolaşır bulur seni 😊
Allah sahibine bağışlasın.. dönüp dolasip bulmaz bulmasinda öyle birşeye sahip olmak insana değerlerini kaybettirebilir.. ben sadece Allah'a hayranlik duydum ne kadar güzel yaratmış diye o kadar :)
teşekkür ederim utanırım ayhh
Ciddimi? Kızmazmiydiniz? Hayrdir falan... diye...
kızmam niye kızim düzgünce diyo teşekkürümü eder yoluma bakarımm
:) .. sizi görmedim ama yumuşak huylulugunuzdan dolayı bir teşekkürü borc biliyorum:)
ay ama sen çok naziksin nolucak böylee
Nezaket değil aslında :) şaşkınlik.. ömrünü herturlu gayretini Değer vermis olduğu kimselere veren ancak bunun karşılığında suçluluk duygusu yüklenerek daha çok sömürülmüş birinin şaşkınlığı. diyelim:)
benden bahsediyorsun resmen
bende o şaşan kısma girdim sanırım
... bir yerde okumuştum...
her şey ziddiyla imtihan oluyor...
Cesurlar korkaklarla..
Merhametliler zalimlere..
Akıllılar aptallarla..
Bu şekilde... Demek biz aynı şekilde imtihan olmuşuz.. ama merhametten vazgeçme sen yinede.. yumuşak kalpli insanlar her zaman için üstündür... Yanındakiler degersizlestirsede bütün insanlık gözünde onlardan daha degerliler;) .. seni degersizlestirenler varsa bu onların kişisel problemi.. yumuşak kalpli olmak en güzeli..
:)
bi duygulandım ama aramızda kalsın tüm bunlar :/
Merak etmeyin aramızda ;) otobüsteki gibi...
:)..
Kizlar soruyorum maaşlı elemanı olmadığıza göre , bellilo burayada kafa dağıtmaya gelmissiniz.. ozaman bir iki kelime de siz söyleyin. Size kim ne yaptı? Belliki sizde çok uzulmussunuz..
ben burada ulu orta konuşmayı sevmiyorum :/ çok uzuuuun sürer bazılarının ekmeğine de yağ süresim yok bu gece :)
Buraların kadrosumu sahip yoksa tanidgin insanlar mı var bu platformda.:) Bu arada silme işlemi oluyorsa sileyim bu konusmaları
sorun değil :D tanımıyorum ya sadece ufak geçmişimiz var işte bazı beyin yoksunlarıyla sjhdhca
:) .. peki... bu nickte ne yazıyor.. Lilith mi?:/
evett
Lilith ne demek biliyor musun?
eh işte noldu ki
Merak ettim sadece... Hakkında sahih bir bilgi yok Yahudilikte uydurma bir vakıa. Yahudilerden Bazı kimseler adem a. s ilk eşi diyorlar. Bazıları ifrit cinndiyorlar vs. Sadece biliyormusun diye merak ettim
evet doğru ve beni tatmin edecek bi bilgiye ulaşamadım bende :/ ben sadece bi konuda kendime benzettiğim için seçtim...
Lilith kulağa hoş geliyor ).
dımıı bence de :)
Bu arada takip isteği adam benim "human"
eee :D
Bazen bir iki yıl ugramiyorum buralara halini hatirini sorarim ilerde :))
benm duracağım ne malum :D
🤣 evet oda ayrı bı mesele )
mesele bitmezzzz
Bitmezzzzz.
:D
Nezaketen konuşmayı sonlandıracaksaniz siz sonlandırmaniz daha uygun :) benim alanimda misafirimsiniz.. son mesajınızı görmezden gelmis olmak gibi görünmek uygun düşmez bana :).. bu arada Türkçe iletişimi uzun yıllardan sonra sizinle yapıyorum:))
iyi geceler diliyorum size beyfendi :) hanımefendi olmaya çalışıyorum ama elimde patlıyor fazla uzatmıcam o yüzden :D
Çok iyi.. başarılısınız :) hadi bakalım o zaman sizede iyi geceler...
:):)
Benim hoşuma giderdi çok Teşekkür ederim derdim
Çok şaşkınım:) şöyle dusunmezmiydiniz bunun bunu soylemekteki amacı neydi?
Beğenmiş söylemiş art niyet aramazdım