bence budan daha fazlası olur merak etme hayatına dogru kişi girip onunla mutlu bir yuva kurdugun zaman bunlardan daha fazlasını yapacaksın emin ol ben evliyim ve evliligin en güzel yanı onun sıcaklıgını hissetmek ve yanlış anlaşılmasın sadece sarılıp yatmak çok büyük mutluluk bu yüzden senin istediklerin fazla degil inş. daha fazlasını görürsün olumlu olarak bence her kadın hakeder bunu bu arada yaşınız kaç sorması ayıp degilse tam olarak merak ettimde.
04 Yorumla- +1 yıl
hayırlısını dileyin kendiniz için ama evlilikte karşılıklı uyum çok önemli hep ben dersen evlilik ziyan olur çevremde gördügüm evlilklerin çogu bundan bitmiştir birde 3. şahıslara önem vermemek gerek bunlar hariç düzgün biriyse sonuna kadar mutluluk valla evlilik gibisi yok ben kızkende çok rahattım ama şimdi diyorumki keşke daha önce evlenseydim ama eşimi bulabilirmiydim bilemiyorum gerçi mevla ne zaman dilerse o zaman oluyr siz sıkmayın bunlarla canınızı görümcem 36 yaşında bizden sonra evlendi ama durdu durdu turnayı gözünden vurdu derler ya aynen öyle maşallahı var eniştenin dedim ya siz rahat olun ölümle nikah saati şaşmazmış umarım herşey gönlünüzce olur ama hayırlı birşekilde.
- +1 yıl
korkmayın beklemezsiniz çünkü o daha önce bir nişanlıdan da ayrılmış ama hayırlısını isteyin beklersenizde ömür boyu sürecek bir mutluluk için biz eşimle film izlemeye baylırız mesela birlikteyken o da sever bende mevlam herkese bu mutlulugu nasip etsin isterim evlendigimden beri..
En İyi Cevaplar
normal arkadasinla git falan demisler seni cok iyi anlıyorum insan basini yaslayacak bir omuz, gece uyurken gözlerini kapattığında bir yerlerde onu düşünen biri olduğunu bilmeye ihtiyaç duyuyor. inşallah kisa zamanda ruh esini bulursun
01 Yorumla
sahilde yürümek, vapura binmek. kumpir yemeye gitmek, okugudun bir kitabı anlatmak,
bir müzik aletiyle bir iki parça çalmak,
spor salonuna gitmek, yagmurlu birgünde deniz kenarında bir cafede oturmak,
gibi çok şeyde isteyebilirdin :D
sen çok kanaatkar bir kızsın, seninle çıkılabilir valla :)))02 Yorumla- +1 yıl
biriyle çıkarsan onuda ekleyebilirsin tabiki..
hatta ilişkiye çok katkısı olur, düşünsene sen bir kitap anlatıyorsun sonra o bir tane..
sen okuyorsun o okuyor... nekadar güzel bir harekete lokomotif olur..
sonra okey oynamalarda güzeldir :)
birsürü şey var... katkın sevgin kadar olur :)
+1 yılsevgilin yok belli
benimde kız arkadaşım yok nedeni kızlarla muhabbetim iyi değil açılamıyom ondan
ve yanlızlık canımı sıkıyo
bazen arkadaşlarla spor salonuna break dans çalışmaya gidiyom. kendimi meşgul ediyom
işte öyle takılmaca ama hiç iyi bişi değil yanlızlık02 Yorumla- +1 yıl
onlar şımarık gurupları sevdiğinin değerini bilmiyolar
ona sahibim diye fazla takmıyolar birbirlerini bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılBu gayet tabii bir durum doğasında var bizlerin. Duygularımızı hislerini iç gudulerimiz bilincimiz var ve doğal olarak ta gerek beyefendi gerek hanımefendi olsun mutlaka hayatımızda biri olsun isteriz sevmek sevilmek paylaşmak korumak korunmak sarılmak dokunmak isteriz. Senin de isteklerin bu yönde :)
00 Yorumlahacı hoca = kokoreç korku filmi
hanım hanımcık= gece sinaması :Pp
sen önce ne olduguna ve ne istediğine kararkılarmısın (=04 Yorumla- +1 yıl
senin iyi eleştirini almak güzel hocam (=
peki sen bu aktiviteleri sevgilinle yaparmısın.. yani adam dedi ya hoca bu gece güzel bir film varmış hani yarın nasıl olsa iş yok gece korkudan yatamasakta birşey olmaz.. korku filmi izleyelim mi.. sonrasında kokoreç yiyelim.. öncesinde yiyince sinamaya almıyorlar artık.. millet filmi bırakıp bizi izliyor (: o gün nasıl kusmuşsak adamlar bütün solonun filekslerini koltuk kılıflarını perdelerini değiştirdiler hala kokusu gitmemiş.. kokoreci ii temizleyememişler sanırım.. ya da o yanımdakı korkudan sıçmışta olabilir :Pp
neyse öyle senaryolar işte (= sevgilinle çıkarmısın gece gezmelerine?
Her insan duygulara sahip bazı duyguları bastırırsın ama bir gün mutlaka patlak verir. Yalnızca sen değilsin böyle hisseden milyonlarca insan var. Allah gönlüne göre versin.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Şimdi sorun neden hayatında birisinin illa olmasını istiyor olman mı yoksa kokoreç ve korku filmlerine gidecek arkadaş bulmak mı?
02 Yorumla
+1 yılsen de benim gibi yap ozaman... hayatına kimseyi sokma. sinemaya tek başına gitmesi de güzel oluyo. sinemadan çıkıp ordan kokoreçe ordan sahile iner keyif yaparsın. illede birilerine gerek yok. hatta birileri olmadan daha da güzel oluyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayatında ben olsam bu ikisini de yapamazsın..
şimdi ben bunu niye yazdım ki? Allalla.. :D01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. hüsniye seni görünce kendimi manavda hissediyorum,, gözlerin kiraz gibi yanakların elma gibi göğüslerin portakal gibi,, hepsinden yarımşar kilo versene hüsniye,,
01 Yorumla
+1 yılçevrende insanlar hep birbirleriyle birlikte olduğundan sende kendinde bir eksiklik olarak gördüğünden olabilir mi... toplum baskısını göz ardı et bence
02 Yorumla- +1 yıl
o konu yaşın getirdiği faktörler bence :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın anlam kazansın istiyorsun:) Doğal bir dürtü. O da olur inşallah.
02 Yorumla- +1 yıl
:):
Kokoreç yemek isteyen bir kız havada kapılması lazım :)
04 YorumlaBir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çok memnun olurum
Neden bu kadar insan yalnız iken neden bu kadar insan yalnız?24 Yorumla
+1 yılBenmde yanımda bir kız arkadaşım olsa Uzungöl e Ayder yaylasına Gürcistan a gitsek ne var yani ablası
04 Yorumla- +1 yıl
fotoya bakarsan uzungöle gittiğimi anlarsın ama ben yalnız değil kız arkadaşımla gitmek istiyorum ablasıyeniden çünkü orası çok güzel
- +1 yıl
Korkuyor kızlar bnden ya
epey bir süre kasaplık yaptım. o bağırsakların hangi evrelerden geçtiğini bilsen yemessin kokoreci. güzelim kuzunun kaburgasını yemek varken bağırsagı ne ya.
04 Yorumla
+1 yılçevredekileri görüp kıskanıyosun elbet hakkındır istemek. Bunu kolay kolay kimse yapmayacak o yüzden ince eleyip sık dokuman gerek, doğru seçimler yapman lazım
02 Yorumla- +1 yıl
tamam mutlu olacağın şeyler de, artık kimsede istek güven diye birşey kalmadı darbe yemekten benim hikayemde uzun çok güzel hayallerim vardı ama suya düştü hatta batağa. O yüzden güvenip başımı dışarı çıkaramam
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılAllah çirkin şansı versin birisi çıkar be arkadasım üzülme :)
00 Yorumla İnsansın çünkü. Her insan, hatta her canlı eş ister.
00 Yorumla
+1 yılBunu normal bir erkek arkadaşla da yapabilirsin.
illa sevgili olmak zorunda mısınız04 Yorumla- +1 yıl
normal arkadaş diyorum
- +1 yıl
kokorec iyi yapan bir yerden alındıktan sonra yenir
+1 yılBizim işyerinde çalışan bir kızın kokoreç dükkanları var ve kocasıyla cuma gecesi sinemaya giderlermiş hep :(
03 Yorumla- +1 yıl
Hayallerin o kadar küçük ki ama çok şey anlam ifade ediyor
lafta herkes bunu istiyor ama bulunca çok azı bununla yetiniyor.
bu arada nicke bak hizaya gel:)02 Yorumla
+1 yılyalnızsın be gülüm trip atabileceğin kimsen yok seni düşünen iyi geceler diyen günaydın diyen vs vs...
02 Yorumla- +1 yıl
gerçekler acıdır maalesef.. :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılEminönünde galata köprüsünün altında balık ekmek, çiçek pasajında kestane ve midyede yer misin?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKlonlamam mümkün mü seni? Her eve lazım senden bir tane. Böyle şeylerden tiksinmeyen, hayattan zevk almayı bilen insanları sevmek lazım. Özeldir onlar :)
Cevap sahibi+1 yılSence ne vardır? Bunca zaman çok insan tanıdım gerek arkadaş gerek sevgili olarak. Fakat bunların hepsini bir arada bulunduranını görmedim. Hani süpermarketlerde olur ya komple temizlik seti falan. Viledası, deterjanı, toz bezi falanolur. Sende komple eğlenceli hayat paketi gibisin :D Zamanın ya da insanların seni değiştirmesine izin verme arkadaşım..
Cevap sahibi+1 yılÇok başka şeylerden bahsediyoruz seninle :) Herneyse.. Çok şık restoranlarda yemek yiyen insanları hiçbir zaman samimi bulmadım. Maddi durumumun kötü olduğundan falanda değil çok şükür iyi durumdayım. Üsküdar sahilde arabanın içinde içtiğim çayın tadını, eminönünde teknede içtiğim 2 duble rakı ve balığı, çiçek pasajındaki fasılı, maydonoz'daki kokoreçi hiçbirşeye değişmem :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Anlamsızca sürekli ciddi takılıp etrafa samimiyetsiz ve yapmacık gülüşler savuran insanlara inat yaşasın hayattan zevk alıp eğlenen insanlar :)
bende istiyorum ama yok. senin hic yoktu bu sorudan sonra 50 tane erkek cikti. isin is hadi :))
02 Yorumla
+1 yılKorku filminin gece seansı nasıl bir fantezidir arkadaş
08 Yorumla- +1 yıl
Sinemada normalde güneş ışığı alabiliyor musun sen? Öyle bir yeteneğin varsa söz ben seni götürcem
- +1 yıl
Hım etkileneceğine emin misin? :)
- +1 yıl
O zaman yaş sorunun olamayacaksa gelirim seninle gerçi pek sıratacağımı sanmıyorum :)
- +1 yıl
Sağolasın demenden aldım ben :₺
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kokoreç yemesen iyiydi korku filmine gidilir ama :)
01 Yorumla
+1 yıloo hep yaptığım şey kokoreç yiyip kendi ev sinemamda korku filmi izlemek :D
01 YorumlaDışarıda görülenleri kıskanmak özenmek o tadı tatmak 😊
04 Yorumla
+1 yılinanırmısın aynı şeyleri bende istiyorum ama benimde malesef hiç kız arkadaşım yok :'(
00 Yorumla
+1 yılGel ısmarlayın hacı lafı mı olur kokoreç ye yeter ki :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bira da içecez ama yanında hacı bilmem sana uyar mı:))
Aynanın karşısına geç ve sor burdakilerden daha mantıklı cevap alırsın :D
02 YorumlaGel canım benım senınle her turlu yemekte fılmde ızlerım ha tercihin erkeklerse bir şey dıyemem ^^
01 Yorumlaşırdana kebaba gelirsen geceleri varım yoksa benimle değılllsıınn :))
02 Yorumla
+1 yılaslında diğer kızlara göre iyisin. masrafın az hahaha :D
01 Yorumlabu soruya bende cevap istiyorum kokoreci iptal et usta biri köfte olsun :D
02 Yorumla
+1 yılsana bir dene goca yapma zamanı gelmiş anlaşılan...
03 Yorumla- +1 yıl
tez elden evlenirsin İnşallah :)))
+1 yılhayir. benimde sevgilim yok. bende olsun istiyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
amin. zaten hayatta kiminle evlenecegimi merak etmisimdir.
- +1 yıl
NEDEN
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslına bakarsan evlenmek güçse sevgilinle hep aynı seyler sıkar hep aynı seyler bazen sevgilim olmasaydı dersin ama şükür ki benim sevgilimle geleceğm var oncekileri gibi umitsiz değiliz onu kurtarıp evlenicem
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsaol inş sende mutlu olursun istersen dertleşiriz
+1 yılSevebileceğin bir erkek yoksa ya o seni bulacak ya da sen onu bulacaksin
03 Yorumla- +1 yıl
Pes ettiğin zamanlarda gelir hep.
- +1 yıl
Bsna da oldu aynisu
+1 yılBunlar bahane seni evde kalma korkusu sarmış yeme bizi şimdi :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Şaka yaptım kızma hakkını helal et kırmak istemedim gırgırına takılıyorum işte allah gönlüne göre sevdiğin birini versin en kısa zamanda inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah gönlüne göre versin :) Ben de istiyorum ama onlar beni istemiyor:(.(
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılresimdeki gibi bir sevgilim olsa seve seve olurdu
00 Yorumla
+1 yılAz once yedik geldik bizde kokoreci. Kokorec gurmesi oldum iyice.
02 Yorumla- +1 yıl
Tisikkirlir.
illa sevgili mi lazım arkadaş edin bence asdfsafds :D
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğal ihtiyaç da ondan. Her ne kadar kabul etmesek de gerçek bu
00 YorumlaGayet makul istekler bunlar :)
01 Yorumla
+1 yılGel ben götürim? ama kokoreç yemem.
02 Yorumla- +1 yıl
Kumpir yerim? Niye olmuyor :/
+1 yılBunlar için biri istenir mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlığından bu :) yoksa kız arkadaşlada yapılabilinecek şeyler.
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Çok şey istemiyorsun, yanlış yerde istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılKokorec yerim film de izlerim. Hadi takılalım.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki sen bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu hayat yalnız gecmez de ondan...
02 Yorumla
+1 yılyok sadece yanlış yerlerde istiyorsun
02 Yorumlabelkide çok yanlızsın
02 Yorumla
+1 yılBen eşlik edebilirim :)
01 Yorumladoğanın kanunu bu çaresizseniz çare sizsiniz :D
10 Yorumlahadi gidelim.. şimdi...
00 Yorumlakokoreç korku filmi heee...
00 Yorumla
+1 yılBoşluktasın ve çirkinsin
01 Yorumla
+1 yılolur bacım üzülme :D:DdDD: