Sevgilim temizlik görevlisi olduğu için ailem onay vermiyor insan içine çıkamayız utanırız öyle iş mi olur diyorlar ama çocuk çok iyi birisi sözünün eri çok seviyorum ailesi de öyle çok iyiler kızları gibi seviyorlar beni ama ailem sırf temizlik görevlisi diye tanıma fırsatı bile vermiyorlar ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu büyük bir imtihan. Dini görüşü olan bir büyük lazım size.
insan içine çıkamayız ne ya 😀 sanki adam mafya sanki kaçakçı
arkadaş ne zamandan beridir helali ile para kazanmak utanılacak bir şey oldu pes!
Babamın ailesinde herkes okumuş ve mensur öğretmen mühendis veteriner vs. Hep böyle güzel meslekli insanlar. Ailemde bizim sülale böyle biri değil konuştuğun kişinin işi iyi olması gerekiyor diyorlar. Fakat ben buna katılmıyorum ben çok seviyorum sevgilim bir dedigimi iki etmiyor bebek gibi davranıyor ailesi desen onlarda öyle ama ailem onları çok küçümsüyor hem işinden dolayı hem de köyde yaşadıkları için ama ben çocuğu sırf bu yüzden bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten dürüst sözünün eri ve cok güzel seven biri
Mensur değil memur olacakti
ee daha ne? karakter olarak istediğin tüm özellikleri var ise sırf ailen statü olarak sana yakıştırmadı diye terk mi edeceksin?
insan huyu ve karakteri kendine yakışanı seçmeli bence
Sevgilim 1000 kere istemeye gelirim vermesin 1001. Kez yine gelirim diyor ikna et aileni eğer ikna olmazlarsa kaçalım kavuşalım diyor kaçmak çözüm mu sence ne yapcam kafam çok karışık sen olsan kaçar miydin her şeye rağmen ikna olmadıkları taktirde
kaçmak çözüm değil ailenin rızasını almıyorsun çünkü , ama ikna etmelisiniz o veya bu şekilde nasıl yapar sevgilin bilemiyorum ama sabırlı olmanız evla bence
Elimden gelenin fazlasını yapmaya caliscam ikna olurlar inşallah
İnşAllah :)
Sevgilin cio olsa bu sefer aileni o ve çevresi ezwce k bunu nasıl açıklaya bilirler acaba ya da cemiyette bir sevgilin olsa...
Babamın ailesinde herkes okumuş ve memur öğretmen mühendis veteriner vs. Hep böyle güzel meslekli insanlar. Ailemde bizim sülale böyle biri değil konuştuğun kişinin işi iyi olması gerekiyor diyorlar. Fakat ben buna katılmıyorum ben çok seviyorum sevgilim bir dedigimi iki etmiyor bebek gibi davranıyor ailesi desen onlarda öyle ama ailem onları çok küçümsüyor hem işinden dolayı hem de köyde yaşadıkları için ama ben çocuğu sırf bu yüzden bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten dürüst sözünün eri ve cok güzel seven biri
Sen haklısın klasik Türk filmi vakası gibi ama seni yapacağım 2 yol var ya bu sevginin peşinden gideceksin ve aileni karşına alacaksın.
ya da aşkını sevgini kalbinin çok derinliklerine gömüp ateşini söndüreceksin bunun başka yolu yok arkadaşım
Ben ondan başkasıyla olmak istemiyorum ki perişan olurum sürekli ağlar dururum başkasıyla olursam zaten başkasının duygusuyla oynamış olurum. Sevgilim gerekirse 1000 kere istemeye gelirim ama yinede vermezlerse kaçalım diyor
Anlıyorum seni ama işte iyi düşün arkadaşım yani ne sevgi evet çok güzel bir duygu o kalp atışı senin onu istemen hayalleriniz çok güzel şeyler işte ama... Aile istemeyince mutlu olacağımız düşünmüyorum ben sen aileni karşına alacaksın mecburen
Bir şekilde ikna etmenin yoluna bakcam
Evet karşına al ve konuş ailenle seviyorum de ne yapayım kalbim onu istiyor de durumun ciddiyetini anlat
Koskoca insanlardaki akla bak. İnanılmaz. İnşallah troll sorudur
Keşke öyle olsa 😏
Babamın ailesinde herkes okumuş ve memur öğretmen mühendis veteriner vs. Hep böyle güzel meslekli insanlar. Ailemde bizim sülale böyle biri değil konuştuğun kişinin işi iyi olması gerekiyor diyorlar. Fakat ben buna katılmıyorum ben çok seviyorum sevgilim bir dedigimi iki etmiyor bebek gibi davranıyor ailesi desen onlarda öyle ama ailem onları çok küçümsüyor hem işinden dolayı hem de köyde yaşadıkları için ama ben çocuğu sırf bu yüzden bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten dürüst sözünün eri ve cok güzel seven biri
Ailenin düşüncesi çok yanlış. Her şeyden önce insanlık önemlidir. Sen mutluysan onlarında mutlu olup sana destek çakması gerekir. Çok yanlış düşünüyorlar
Dimi yaa 🥺 öyle olmaları gerekiyor sevgilim istemeye gelelim diyor ailem gelmesinler evime sokmam diyor sevgilim de kaçalım kavuşalım diyor
Aileni karlına alıp güzelce konuş anlat. Hatta gerekirse mantıklı düşünebilen bir aile büyüğünü ya da bir aile dostunu aracı et
Hirsizlikmi yapiyor kariminsatiyor adam ekmegini kazaniyor ailen cok sacma dusunuyor
Bu yuzden bırakirsan hata edersin okumus kotu olduktan sonra neye yarar ki
Başka iş bulsun
Ama o bu işinden çok memnun ve çok rahat bir işi var istediği zaman izin alabiliyor orada samimi olduğu kişiler var yani mutlu. Ailemden dolayı neden kendi mutluluğundan olsun ki bende istemem böyle bir şeyi zaten
O zaman ailene söylemeseydin daha iyiydi. Böyle tepki vermeleri normal yani ne bekliyordun ki ne güzel helal parasını kazanıyor demelerini mi? bazen bazı şeyıeri gizlemek gerekiyor
Evleneceğim kişinin kim olduğunu tabiki bilecekler hadi diyelim söylemedim bir şekilde ortaya çıkmayacak mıydı sanki
bir süreliğine idare ederdin bence her şeyi her zaman her çıplaklığı ile anlatılmamalı
geriye iki seçimin var ya aileni ikna etmen ya da onlar istemeden evlenmen
Sevgilim de öyle diyor istemeye gelelim diyor annem de gelmesinler evime sokmam diyor. Sevgilim da kaçıp kavuşalım diyor
ya hayır öyle bir şey yapma asla
Sevgiline söyle açıkca, şeffaf ol yani yapcak bir şey yok
aile önemli
Zengin mi ailen
Ailen işte engel olur sen öyle diyon da aileni ikna etmen önemli