Benim hoşlandığım bir kız vardı onunla baya konuşuyorduk ayrılıp ayrılıp barışıyorduk falan aramızda cinsel muhabbetlerde dönüyordu ama beni o teşfik ediyordu sonunda buluştuk aramızda cinsel bir şey olmadı ama sadece öpüştük ama günler sonra ben o yazmayınca dedim acaba noldu diye sonra babası telefonunu zorla almış mesajlarımızı görmüş onu geçtim kız beni satmış bu bana pazar günü tecavüz etti diye ama işin garip kısmı biz cumartesi buluştuk ve hiç cinsel bir yakınlaşma olmadı babası arayıp açtığında şikayetçi olacağını söyledi ve baya bana küfürler etti bende ona ettim şimdi ne olucak arkadaşım dna testi yaptır diyor da bu adamla normal konuşmaya kalkışsam aynı şey olayı olur zamanında bir adam kıza tecavüz etmişti diye haber yapılmıştı ama aylar sonra öyle bir şey olmadığını çocuğun masum olduğu açıklanmıştı ben daha çok sonumun öyle olmasını istemiyorum ve gerçekten masumum adam yarın yaşadığım şehire gelicekmiş şikayetçi olucakmış ben şimdi ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızı öpmüşsün laynnn daha ne olacak iyi olmus bir daha uzsk durursunn iste ne güzel en azından yatirip s.. kmemissin sen sehri degil ülkeyi terket
Zaten kızla işi pişirseydim derdim o zaman yaptım diye kıza elimi bile sürmedim ben kız babasına bana tecavüz etti demiş kendini savunmak için
Öpüşmek de bir nevi şey zaten elini tutsan dahi öyle ama burada kızın kendini kurtarması olmuş tabi yapacak o türk kızı sonucta
Adamı dna testine ikna edemeden bile beni vurur haberlere tecavüz etti der kötü adam ben olurum ondan korkuyorum zaten şu saatten sonra bir daha türk kızlarına güvenmem
Gecmis olsun kardes isin zor gibi biraz
Yapmadığım bir şey için suçlu durumuna düşüyorum zaten şu saatten sonra kızlara bir daha güvenmem bırak buluşmayı futboldan başak bir şey düşünürsem yatırsınlar beni
Kesin yaşanmıştır
Yemin ederim ki böyle bir şey yaşandı 1 saat önce kanıtlar bile var kıza tecavüz etmediğimden ben bakirim
Bakirsin zaten açığa cikar onlar iftiradan ceza yer neyi dert ediyorsun? Suçlu gibi davraniyosun. Rahat olman lazım senin
Çünkü sonumun o haberde gördüğüm adam gibi olmasını istemiyorum Cennette masum olsam ne olur dünyada suçlu ilan edildikten sonra
Öyle olsa adam seni öldürmekle tehdit eder ya da direk karşına çıkar öldürürdü. Altı üstü polise şikayet etmekle tehdit etmiş. Sen de açıkça ben kizinla bi halt yaşamadım cesaretin varsa buyur şikayet et ama sen zararli çıkarsın ben kimseyle ilişki bile yaşamadım bu açığa çıkınca sana dava açarım de bak nasıl geri çekiliyor..
Yarın şikayetçi olucam yaşadığın şehre geliyorum demişti ama sanırım senin bu yorumun içimi rahatlattı ama yinede muhtemelen ararsa ya da yazarsa senin dediğini söyleyeceğim
Ya gelemez. O herif muhtemelen agzini ağrıyor senin. Korktugunu belli etme buyur gel burdayım benim alnım ak yüzüm pak, ben kizinla bi halt yaşamadım bu açığa çıkar sen de kızın da rezil olursun özür dilesen bile affetmem ben senden şikayetçi olurum sonra ugrasirsin yok yere kızının adınla da oynarsın de 😄
Sanırım bu içimi rahatlattı ama bu herşeyi kafaya takma huyum yüzünden başıma geliyor yoksa anında unuturdum bu olayı işin garibi bende utangaçlık ailemde de biraz geri kafalılık var bu olayı nasıl onlara anlatıcam bilmiyorum
Utanirsan sıkılırsan korkarsan işin yaş bu hayatta kendi hakkını bile arayamazsin her türlü sindirilirsin millet neler neler yapıp çirkef gibi üste çıkıyor yapma allah aşkına. Gerekirse ailene de açıklarsın cinsel ilişki bile yaşamamışsın neyi dert ediyosun? Saf bi çocuksun sen belli
bu olay küçükken de başıma gelmişti ortaokulda bir kız bana suç atmıştı tacizci durumuna düşmüştüm çocukluk travması var bende o yüzden herşeyi bu kadar kafama takıyorum ve nedense şu an adama şikayetçi oluyorsanız bende şikayetçiyim masum olduğumu zaten öğrenecekler ama o zaman iftiradan size dava açacağım diyesim geliyor
Travma kaynaklı o zaman. Neyse adam sana tekrar ulaşırsa söylersin dediklerimi. Bu olay da uzamaz kapanır gider böylelikle
tamamdır teşekkür ederim en azından biraz içim rahatladı