Gizli Üye(25-29)+1 yılOna de ki, madem sadece seni onlar kesiyor sen nasıl görüyorsun, o zaman sen de bakıyorsun onlara de. Sen benimleyken elalemin paçoz kalitesiz kızlarına nasıl bakarsın grzkalı de. O da yok bakmıyorum filan diyecektir. O kızlara eğer bi gözün kayarsa seni terk ederim bir daha da arkama bile bakmam sana da tek bir şey bile söylemem de😄
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten dedim eger seni affederim düşüncesini girip yanlış bisey yaparsan sen kaybedersin hayatımdan çıkartırim dedim oda yok yok yapmam falan dedi
Cevap sahibi+1 yılSen benim dediğim gibi yap sürekli bundan bahsediyorsun demek ki sen de bakıyorsun. Benimle birlikteyken nasıl bakarsın o zaman defol git sana bakan paçavralardan biriyle birlikte ol bir daha da gözüme görünme ucube diye terk et onu. Bi daha sana böyle yapamaz
Cevap sahibi+1 yılAma onun bahsetmesini bekle. Bana da yazanlar bakanlar oluyor ama ben sana bahsetmeden kafamı çevirp geçiyorum sense sanki çok matah bi şeymiş gibi gelip bana övünüyorsun demek ki sen de onlara bakıyorsun sürekli bunlardan bahsediyorsun diye giriş yapıp yukarıdakilere bağla öyle terk et. popon inmesi için ağzına sçarak terk etmen lazım.
Cevap sahibi+1 yıl@Rightist Kasmakla alakası yok bunun
En İyi Cevaplar
muhtemelen aşağılık kompleksi yaşıyor bunu da mansplaining yaparak sana yansıtıyor. seni manipüle ediyor. ondan görünüş olarak daha iyi durumda olabilirsin, auran muhtemelen daha yüksektir. bunun farkındalığı onu böyle bir psikolojik harbe sürüklemiş olabilir. erkekler genelde kendilerini yetersiz hissettiklerinde bu duruma başvururlar.
bana kalırsa bu davranışlarının meali: sen çok güzelsin ben senin yanında aşırı sönüğüm en iyisi seni manipüle edeyim de beni gözünde büyüt değerim artsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak bana bir ara dedi ki sen beni hiç övmüyorsun zaten ben inanmıyorum dışarı çıkıp ta 10 kızının ona baktığını tabikide dışarı ciktiginda normal şekilde bakan oluyor sevgilim beni kızdırmak için yapıyor farkındayım ama bu konuyu konusucam
Kısasa kısas yap bebeğim zaten zamanla öyle değişen bi çocuktan açıkcası pek hayır gelmez bi süre sonra soğuk yapmalar da başlıycak sende yavaştan yavaştan onun yaptıklarını yapmaya başla kendini öv yerine göre ve onun bulunmaz biri olduğunu hissettirme senden çok var düşüncesinin izdenimini ver ona
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. İçi dolu donanımlı kimse kendini övme gereği hissetmez böyle kişilerin bende bıraktığı izlenim içi boş bir bir özguven buna da cahil özguveni denir.
Donanımlı belirli seviyeye gelmiş bir böyle şeylere ihtiyaç duymaz.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle de ben ona dedim ki biraz daha kendini övmeye başlarsan agzima geleni soylerim gomerim seni dedim ya zaten dışarı çıkıp 10. tane kiz bakması yalan zaten inanmadm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılKendini yetersiz hissediyor ve bak benim de alıcılarım çok mesajı vermeye çalışıyor. Özgüveni olan insan bunu yapmaz sen farkedersin zaten. Bir de seni üstün görüp kendisiyle eşdeğer kılmaya çalışıyor olabilir bunları söyleyerek
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu davranışı itiyor böyle biri değildi kendini bir yakışıklıyım demeye başladı
- +1 yıl
Bunun farkında olsa yapmaz bence
Soran+1 yılOyuzden dışarı çıkıp 10. kızın onu alıcı gözüyle bakmadığını farkındayım ozguvensiz olması üzdü
+1 yılmuhtemelen geçmişte çok zorbalık gördü ve özgüvensizdi şimdi de özgüvensiz ama kendisini özgüvenşi göstermeye çalışıyor dikkat et seni de ezmeye çalışır tam ergen kafası geç olmadan ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılEdemez beni çünkü biliyor ben susmam dedim ona şu tavırlarını sınır olmaya başladım bir gün agzima geleni soylucem gomerim seni dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl sen bunları dinlemek mi zorundasın? İlişki sendromu olmuş sevgilinde, ilişkiden çıkarsam sudan çıkmış balığa dönüp hiç bir kızla flört edemezsem diye korkuyor. Ya da ergenliğe girmiş..
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimde boyleydi hatta kizlar benle beraber olmak istiyor kocalaro yokken yemege filan cagiriyir diyerek kendince beni agina dusurmeye calisyordu ama benimki sanki biraz narsist gibiydi. Seninki sonradan olmus buyuk ihtimal kiskandiriyorki sen onu birakmiyasin gitmenden korkuyor mu acaba
02 Yorumla- +1 yıl
Cok istiyorsan yakisikliysan bende baska taliplerin varsa tutmayim seni yolun acik hayatta basarilar de biraz korkut ama kesin bir kararla olsun
- +1 yıl
Bak benim basimdanda gecti boyle benxer seyler yeni yalan valla inanma manipulasyon yapiyor insan asikken seviyorken hisetmiyor hemen ondan ayrilip biraz yalniz kalinca insan daha mantikli duusnuyor. Biraz inyernette psikologlarida dinle ve kesin sinir ciz.
+1 yılKompleksli kendini yetersiz hisseden insanlar övünür. Sanırım aşağılık kompleksi var sevgilinin
11 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten beni beğeniyorlar dediğini takmıyorum çünkü bende dışarı ciktigimda elbette bakan oluyor. Sevgilimin davranışı kimse övmüyor ben kendimi överim diyor havasını nasıl. söndurcem bilemedim
+1 yılÉşeğe altın kemer bağlamışlar yine eşşek. Kusura bakmayın ama içinde bu potansiyel varmış şimdi ortaya çıkmış. Devam ederse ayrılın.
00 Yorumlaaz gelişmiş beyinlere has özel sorular ve sorunlar :D böyle devam edin mutluluğu yakalayacaksınız :D
00 YorumlaValla beni yanlış anlama ama benim sevgilim de aynı şekilde 180 derece dönmüştü böyle. Sonra aldattığını öğrendim...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılXjiejxif aynısını yaşadım resmen. Gözü dışardan belli. Ve narsist kişiliğini göstermeye başladı. Bana da oo bana da yazan çok kız oluyor falan fistan diyodu. Böyle kendini övüp giyim kuşağına aşırı dikkat ediyosa bi dur düşün derim.
07 Yorumla- +1 yıl
Kardesim valla bunlar hangi fabrikada uretilmis anlamadim ki hepsimi ayni model. Bana dedigi seyler aynen soyleydi: kizlar benim cok pesimde surekli takiliuor ben hic istemiyom hatta is yerinden kocalari evde olmayanlar beni eve cagiriyor, birde ayrilinca demezmi cok pisman olacan benim kiymetimi bilemeyecen hep beni sadece sevecen , baskasiyla beni gorurse cok kiskanirmis boyle aptal seyler... birde bana sor niye ayrildin diye? Eski sevgilisinden cocugu varmis... şaka gibiler. Kusura bakma yazdim ama kizlarin gözü acik olsun yem olmasin istiyom
Cevap sahibi+1 yılOha bana da aynılarını dedi. Allah beterinden korusun. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar edepten karakterden yoksunlar. Allah bizi kurtarmış çok şükür
- +1 yıl
Evden video filan dinliyordum psikologlardan hatta beninki sosyopat piskopat sinifinada giriyor gibiydi. Disardan gorsen okullu isi gucu yerinde iyi biriydi ama zamanla birt oldu ama aile ortami oyle onu yapmis bana anlatti biraz. Ama boyle kotu davranamasina yine neden degil. Ben yoldaki dilenciye sadaka verdim hemen psikologlari filan izliyordum kafama dank etti. Ayrilacagim gun ustumude kuṣ pisledi hemde sevgililer gununde cicek verdikten sonra. Allahima sukurler olsun diyomm
Cevap sahibi+1 yılValla benimki lise terkti cahilliğine de verebiliriz ama karakter işte ya herkeste olmuyor salla. Ben de aynı şekilde sadaka vermiştim bi gün o gecesi kavga edip ayrılmıştık. Sonra ben yeniden barıştım gelince xjsndj. Allah bizi kurtarıyor biz akillanmiyoruz. Böyleleri değişmez
- +1 yıl
@Rightist Evet edepli oldugumuz icin erkek arkadasimiz oldu. Iki insanin birbirini sevip arkadaslik edip birbirinini tanimaya calismasi edepsizlikse , gorucu usulu dogru duzgun birbirini tanimadan huyunu suyunu bilmeden evlenip evlendikten sonra kocanin karisina karsi fiziki ve psikolojik siddet gostermesi en buyuk erdem ve edeptir... klavye basindan kimseye lutfen namus bekciligi ve imamlik yapmayiniz... iki insanin birbirini tanimasi edepsizlikse maalesef uzulerek soyluyorumki annenizle babanizda sizin gozunuzde edepsizlik etmis... ha dersin simdi babamla annem hic birbirlerini gormeden uc bes kelam etmeden direk buyukleri evlendirmis zaten sana yazdiklarim bosa laf rightist. herkes kendi ahlak bilincinde, deger ve geleneklerine gore yasiyor. Bu da herkesi ayni sinif altinda toplamaz cunku cesit cesit insan vardir...
- +1 yıl
@bilinmez98 senin bir erkekle el ele tutuşman bile haram evlenene kadar 50 tane erkeği deniyorsunuz doğru kişi bu mu diye ayrıca öpüsmekten seks yapmakdan da geri durmuyorsunuz ailem dindar değil zaten muhtemelen evlenmeden önce birliktelik yaşamış olabilirler ben geçmişlerini bilmiyorum iyi günler
+1 yılAynısından bende de vardı 😄 bende aynı şekilde karşılık veriyordum yaptıklarına..
08 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi öven biriyim. ama o çok övüyor hatta bana biraz beni övsene diyordu bana kız bakıyor kesiyor demesi beni kızdırmak için dediğini farkındayım
- +1 yıl
Sende kızdır
Soran+1 yılKanka kızdırmak değilde onun havasını söndürmek istiyorum
- +1 yıl
Ayrıl Ayrıl o zaman
- +1 yıl
Reelde değil zaten de sen beni mi takip ediyorsun ahaha
- +1 yıl
Anladım
+1 yılSöyle tabiki ama karakteri bu demekki. Soylesende değişen birsey olmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitsin o zaman o kızlarla dolaşsın senle konuşmasın seninde az gururun olsun yaa ezdirme kendini saf gibi dinleme bırak gitsin şunu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten amaci sensen ayrılmak seven insan olsa böyle söylemez kimseyi söylemez bundan fayda yok ayrıl
Cevap sahibi+1 yılAmacı sen değilsin ayrılmak için elinden geleni yapıyor aynisini yaşadığım için biliyorum
Soran+1 yılAyrilmak istese ayrılcam senden der ama bana takiliyorum sana diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılErrrrrkek yia de !
10kg başşak var sende de !
Bacaklarını ayırmış seni bekliyorlar, koş ! De.03 Yorumla- +1 yıl
Başşak mi başşak mi knka
Cevap sahibi+1 yılDoğrusunuda sansürlemiş.
😂 şöyle yapalım o vakit.
"D*şşak"- +1 yıl
Teşekkürler 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle tipleri şutlamak en iyisi akılları sıra kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten ben onu övmüyorum bana diyor arada övsene beni. Dışarı çıkıp 10 tane kiz kesiyor demesi zaten yalan
- +1 yıl
Ayni model bunlar valla narsist banada diyordu beni öv. Kardesim interntte iyice narsistleri arastir ve dogru kurtulmanin yolunu bul psikologlardan. Ayrilmakta sıkıntı boyle tiplerle
Bı kaç kere söylediysen tekrar demenin faydası yok kendi haline bırak sen olduğun gibi davran çok ta ilgini verme
00 Yorumla
+1 yılRahatsizsan soyle direk ama kirmak istemiyosan şakayla karışık soyle
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim takılmicam artık dedi
+1 yılVala bende öyleyim kızlar evli kadınlar bile bana hasta
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyle yapan kişilerde genellikle ovdugu seylerin olmadığı onun eksikligini yadadigini diyebilirim ama ispatlayamam
00 Yorumla
+1 yılsöyle ve haddini bildir
05 Yorumla
Soran+1 yılNedemeliyim peki
- +1 yıl
dalga geç. tabi canım en süper sensin zaten de. catırmasa bile ezilecektir
Soran+1 yılBeni bilerek sinirlendiriyor hoşuna gidiyor sinirlendigimi belli etmemeliyim dimi
- +1 yıl
aynen gül geç ve dalga geç. tabi canım senden yakısıklı karizma kim var vs de.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ya bundan sonra dalgasına konuscam
+1 yılSöylemeniz de faydalı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki anlaması için nedemeliyim fikir soylermisiniz
- +1 yıl
Kendiniz fazlabartmayın
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söylemezsen devam edecek. Sence söylemeli misin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Belirt dinlemesse ayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kibirli insanları hiç sevmem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle
00 Yorumla Evet söylemelisiniz
00 Yorumla
+1 yılYakında ayrılır bu tosun. Erkenden gazını al
00 Yorumla
+1 yılsöyle bence çok irrite ya ıyy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsızsan söyle
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğunu düşündüğün şeyi söylemelisin
00 YorumlaNarsist adamlardan uzak durun
00 YorumlaŞöyle rahatsız olduysan
00 YorumlaUyar hoşuna gitmiyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Bu ilişkinin devamı yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇekilme ama ya kendini beğenen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen peki egolu musun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sjsjs
Cevap sahibi+1 yılOzaman ondan yapıyordur….
Klasik Tr erkeği
01 Yorumla
Soran+1 yılBirgün bozucam kendisini zor tutuyorum
+1 yılO bencil biri eğer sürekli ben diyorsa bencildir
00 YorumlaBas tekmeyi gitsin
00 YorumlaÖvecekse kendini yapmasın güzelliklerini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Uyar
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o narsisten
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaBanane de geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Söylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Söyle
00 Yorumla
+1 yılBence söyleme
04 Yorumla
Soran+1 yılAz kaldı ama bazen diyorum sınır ediyorsun kızlar beni kesiyor falan diyor yalan olsa dahi kızıyorum bana diyor takiliyorum. sen öyle sinirlenince hoşuma gidiyor diyor yani bende dışarı çıksam bana da bakıyorlar
- +1 yıl
Kizlar bakıyor demesi biraz kötü bi laf bence konuş
Soran+1 yılBu durumdan rahatsizim mı demeliyim nasıl diyim fikir verir misiniz
- +1 yıl
Bencede ben rahatsiz oluyorum bu kizlar bana bakiyor demenden ve ARTIK bu huyundan vazgeç de
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilll
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sebepten ne ayrilim
- +1 yıl
O zaman dert yanma
Kafayı yemiş
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?