Sevgilim özgüvenimi cok kiriyor?

Yaklasik 10aylik bir iliskim var uzak mesafeli iliskimiz. 2/3 ayda bir görüsüyorüz oda geldiginde bana sürekli senin sacim beyazlamis, senin dislerin büyük, bacaklarin ince, gobeklisin bilmem ne ne. Cok kotu oluyorum bana sen giyinmeyi bile bilmiyorsun dedi peki neden benimlesim diye sordum cevap vermedi galiba beni sevmiyor soylediklerine bakimirsa seven insan sevdiginin kusurlarini yüzüne virmaz örter ama bu direk herseyi pat yüzüme soyliyor. Sacimin beyazlamasi benim sucum degilki ne yapabilirim yani?
Onun icin cok sey yaptim spor salonumda bir suruu para harcadim sadece göbegimi eritmek icin plan yaptilar vs. Sonra bana cildin cok beyaz dedi solariuma girdim sonra bana onuda beceremwdin dedi yanmistim cok kaldim bronz olmak icin.
Eski sevgilisi cook güzel hep ona bakiyorum ona özeniyorum ama asla onun gibi olamam😔
Kizda hic bir sorun görmüyorum herseyi tam yerinde bense kendimi begendirmek icin yirtildim cok yoruldum seviyordum cok ama artik galiba sogudum hergun ayni seyleri soylemesinden cok bunaldim
Bitirmek istemiyorum pisman olacam diye ama cogu zaman hep mutsuzum özgüvenim yerle bir olmus bir haldeyim suanda😔
Sevgilim özgüvenimi cok kiriyor?