Sevgilim Özgüvenimi Kırıyor?

Arkadaşlar benim 1 yıllık bir ilişkim var. iliskimin son dönemlerinde yaklaşık bir aydır sevgilimin kıskançlıklarından dolayı makyaj bile yapmak istememe durumuna geldim. Kiyafet konusunda çok sert ve dolabımda olan kıyafetlerin yüzde doksanini giyemiyorum. Ben çocukluğumdan beri her zaman çok süslü hep arkadaşları olan disarda olmayı seven sosyal biriydim. İlişkimizin başında çok etkilenmeme rağmen şimdi kendimden fizigimden kıyafetlerimden makyajımdan soğudum. Çok paspal giyinmeye makyaj yapmamaya başladım cunku istediğim gibi olamayınca ben kendi varolusumdaki gibi giyinemeyince kendim gibi davranamayinca onun istediği gibi de olamadım ve her şeyden elimi eteğimi çektim. Her zaman kendimi çok beğenen bir kadındim giyinmeyi suslenmeyi insanlarla sohbet etmeyi sosyal olmayı seven ve kendini de seven bir kadındim ama artık değilim kendimden nefret ediyorum ozbakimimi bile aksatacak noktaya geldim ve sevgilim bu durumdan rahatsız değil yeter ki insanlar bana bakmasın yeter ki açık kıyafetler giyemeyeyim tek derdi bu. Son günlerde çok mutsuzum beni anlamadı bugüne kadar ve onu çok seviyorum. Lütfen yardinci olabilecek düşünceleriniz varsa benimle paylaşabilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Artık insanlarla olan iliskilerimde bile ozguvenimi kaybettim eskisi gibi değilim çekinmeye başladım. Hukuk fakultesi son sınıf öğrencisiyim ve artık bana zarar vermeye başladı bu iliski
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrilamamin nedeni beni diğer konularda çok iyi anlaması beni sevdigini her zaman göstermesi ve her konuda bana yardımcı ve destek olmasi. Onla ilgili tek sıkıntım özgürlüğüm diğer konularda hayattaki en doğru insan benim icin
Sevgilim Özgüvenimi Kırıyor?