Seven adam sevgilisine dekolte giy diye baskı yapar mı?
Kızlar sevgiliniz kapalı giyinme açık giyin derse naparsiniz?
Kızlar sevgiliniz kapalı giyinme açık giyin derse naparsiniz?
Bence bu sorunun 3 cevabı olabilir:
1- Yanındaki kızla çevreye hava atmak istiyor ve modern bir görüntü sergilemeye çalışıyor. Bu sevmediği anlamına gelmez sadece yeterli olgunluğa ulaşmadığı anlaşılır.
2- Başka erkeklerin sevgilisine bakması ve onu arzuladıklarını görmek onunda sevgilisine olan arzusunu arttırıyor olabilir. Bu da sevmediği anlamına gelmez. Herkesin psikolojisi ve ihtiyaçları farklı farklı olabilir. Yargılamak kimseye düşmez.
3- Kıza gerçekten değer vermiyordur ama bu sadece bu söylediği ile ölçülemez genel hal ve hareketlerne bakmak gerekir.
Beni pzarlican mi l*n g*tüm derim tekmeyi basarım.
Ne pislikler var ya
O pislik ben miyim :D
Yok estağfurullah bu tarz ınsanlar için söyledim
Aynen oyleler etrafinda oylesi varsa kendini koru guzel bacım.
Ya şimdi dekolte değilde. Gideceğimiz ortama göre değişir bu durum. Mesela bir akraba ziyaretine gideceğimiz zaman üsluplu giyinir zaten bilir nerede ne giyeceğini. Ama ben yoksam yanında dışarıya falan çıkacaksa açık seçik giyinmez.
seni sevip sana değer vermiyor kanımca, seni koluna takıp gösteriş yapacak gibi statüsünü yükseltecek
Statüsü yükselmez adı başka birşeye çıkar
Cevap
54Cevap
bazi erkekler öyle holaniyorlar, arkadasimin esi de öyle kiz en sonunda baktii olmadi acik giymeyi basladi sirft adami eve baglamak icin... Herkesin kisiligi farkli eyer ben allah inaniyorum bir erkek icin kendimi herkesin gözu önune sergeleyemem dersen ayril bence
Diyebilir ! Derim de nolmus? Esim de olsa sevgilim de olsa yeri ve mekanina gore giyinmesini bilecek. Piknige gidiyosak salvar giyecek, cenazeye gidiyorsak basortusu takicak gece cikiyorsakta minisini giyecek. Ha milletin karisina kizina bakip masturbasyon yapan okuzler buraya sacma sacma yazmis.
Ne alaka adamlar olması gerekeni yazmış sen namusunun orasını burasını açmasını istiyorsan asıl öküz sensin
Karisamazsa açık giyinde diyemez
Ne saçma bir cümle ya sen evleniyo musun yoksa kendine kukla mı alyodun yok cenazeyegiderken başörtüsü yok gece çkarken mini etek ne saçma ya orda yürrken millet baknnca hoşuna mı gidecek yani?
Özellikle acik giyin diyorsa acik ara gevsektir, o herif. Milletin bakis atmasindan haz duyma gibi bir fantezisi de olabilir. Bu agir sapkinliga girer. Kiskanmamasindan ötürü de sana bir gram sevgisinin olmadigini anlayabilirsin. Bu güne kadar ciktigim tüm herifler her zaman yerinde giyinmemi istedi. Biiraz baski yapsalar da benim hosuma gitti. Keza bu bana deger verdigini gosterir. Seven adam sevdigini gözünden sakinir abi.
Bravo çok doğru konuştun
Şuna "adam" deme ya lütfen "adam" kelimesi o kadar kalitesiz değil.
Seni sevmiyor, kıskanmıyor.. Sadece çevreye bakın benim bu sevgilim demek istiyor gibi bir tavır bence..
Millet kafayı iyicene sıyırmış
senin o erkek arkadasın sapık sapık amacı sana tıklamak
bence uzak dur seven erkek istemez sakınır herkesten dekolte giy diyosa seni seks cinsellik amaclıı görüyo motor olarak göruyo onun böyle düşünmesine seben olan birşey yaptın mı?
Benim yaşadığım bir durum değil bu arkadaşımın sevgilisi. Kız gayet oturaklı biri hani oynak falan da değil
Sen dekolte giymek istersen saygı duyabilir ama direk baskiyla dekolte giy derse orada problem oluştur fazlasıyla genişlik var derim erkek dediğin azcık kiskanmali yahu :)
İstediği gibi giyindikten sonra istediğini yaptığımı ve zaten yapamayacağı bir şey için (sevgililik, erkeklik vs...) kendisini zorlamasına gerek olmadığını söyler ve ayrılırım.
-Gecen bol olsun.-
Dememeli bana göre. sonuçta onun ilerde eşi olucaksam benim eteğimede elbisemede üstümüde karışmalı ben onun helali olucam vücudumu millete sergilememi istememeli.
Bravo
Merak ettim hiç sordun mu sen neden dekolte giymemi istiyorsun benimle ilgili değişik fantezilerin mi var diye? Ilginç ve olmaması gereken bir durum...
Arkadaşım da giyiyor o öyle dedikçe. Benim yaşadığım bir durum değil bu.
Giyimime karışamaz. Beni hiç bir şekilde değiştiremez asıl o kendi isteklerini değiştirsin. Ayrılırdım.
Bravo
Ciddi düşünmüyordur. Seven adam yapmaz. Sevdiğin kişinin bedeni sadece sana ait olsun niye halka arz edesin ki?
Dekolte giy diye ısrar eden bir sevgilim olsa sadece beni farklı yönden hayatında tuttuğunu düşünürüm. Gerçekten sevip sahiplenen bir erkek hiç bir şekilde dekolte giy diye baskı yapmaz.
Aynen seven gözünden sakınır
aynen canım boş ver uzak dur ondan başına bir iş açar falan mazallah dikkatli ol
agzinin ortasina bir vururum kendine gelemez it soyu. seven insan yerine gore de olsa kalkipta acik giyin demez kardesim. sevgilim yanimdayken abartmayacak sekilde sortunu elbiseni giyebilirsin, ben yokken kesinlikle olmaz der. bu normal degil bacim
Sevmiyor seven kıskanır! Öyle diyorsa terslik var oda büyük ihtimal seni istiyor
Kesinlikle seven kıskanır
insan sevgilisini başkalarıyla nasıl paylaşır anlam veremiyorum..
Bende veremiyorum genişlik değil resmen pezevenklige zemin hazirliyorlar
aynen öyle..
Ilerde esli yapalim mi derse sasma. Ne isiniz var boyleleriyle kuzum
Aha p... çıktı adam diycem ayrılırim hiç hoşlanmam öyle şeyler tam tersine kapat oranı burani dikkat ed diyecek ( ki zaten açık giynen biri değilim ). Kıskanmali.
enteresan bir erkek arkadaşın varmış şaşırdım gerçekten..
Karışamaz. Kendim nasıl giyeceğimi gayet iyi biliyorum. Dekolte giy diyen adamda salaktir.
bunun sevme ile alakası pek yok.
sevmeyen kapalı da götürmenin derdinde olur. bu iş biraz edep ile alakalı.
Hata etmiş. Ama şu da var. Biz kapan desek de kapatmayan insanı çıldırtan sinirden delirten çok bayan var :) Kısacası kapat desek suç aç desek suç. Ya da biz hep ters kişilere denk geliyoruz.
Ya kapat dersin hoşuna gitsede kızın dikkat eder bence ama aç demek nedir:)
Şahsen ben sevdiğime helalim özel olmak isterim o da aynı fikirde olmasını isterim yok herkese açık ol derse onun sevgisinden şüphe ederim.
yuh artık o karısını sıktırmek ısteyen erkeklerdenmı yoksa
Yok cibil cibil gez diyenlerden:)
Yalan yok, yemege cay icmeye film izlemeye falan eve davet edersrm dekolte giy derim :)
Neden sana özel olmasını değil de herkesin görmesini istiyorsun
Ozaman başka:)
Pardon dikkatli okumamisim
O adamla daha fazla konuşmadan muhabbetini kes. Çünkü sana hiç iyi gözle bakmıyor bunu bil.
Giyme dese de sikayet ediyosunuz kamiller.. Sevip sevmemeyle alakasi yok siz denk degilsiniz. O cocuk dekolte giyenle cikmali, siz dekolte giyme diyenle olmalisiniz..
______THEGODISNOWHERE_____
Yapmaz bence öyle diyen bir. Varsa o krizi ya satmak icin der ya da . Kendisini tatmin etmesini ister
kimsenin bana bişey demesine gerek yok ben nasıl giyinceğimi bilirim zateee yapıştırırım lafı susarrr. D:dD:d. d:dd
neler var neler. belki sana başkalarının bakmasından keyif alıyor olabilir.
Fahişe lik mi yaotiracan bana dümbük der s. kime tekme atarm.
Ben nasıl giyinceğimi bilirim senin demene gerek yok deyip sustursaydın
Geri dönüşüm kutusu olmayan bir çöplüğe atmalisin
Sevgilin kendini gündüren erkeklerden de hoşlanıyo mu
Ayrılırdım kıskanmayan erkekten hayırr gelmez herhalde.
Bunu sevgilimden istemem, isteyen yılın gavati ödülüne adaydir.
Direk ayrilirim. Seviyorsa dekolte giydirtmez zaten.
Uzak dur ondan kesınlıkle amacı farklı 2 gunluk bı ılışkı sonu bellı
milletin bakmasından hoşlanan bir kişilik bozukluğu olabilir
Ben olsam giydirmez ve kiskanirdim. Kiskanmayan erkek de sevmiyordur zaten.
Öyle diyen erkek erkek değildir. Veya sanırım adam değildir demeliydim
Sevgilisine dekolte giydiren adam dünya ahiret bacımdır.
saçma hatta bana dar giyinsemde kızar
Olması gereken o bence
Pardon sevgilimi dedin sen ona
Sevgili bir yana aşığım diyor onaa
belki öyle beğeniyordur
Seven adam kıskanir baskasinin bakmasini istemez
Terkederim bu. kadar net
evet giymiyorum. benim bedenimi baska insanlara gostermeye izn veren erkegide adam yerine koymam
Rahat göremiyorum biraz açıl demiş.
ben erkek olsam garanti derdim:))
Ağır i*ne olabilir mi acaba?
Olmuş olmuş
onun yanında mı giymeni istiyo her zaman mı?
Ya kız normal giyinince açık giyin diye baskı yapıyormuş heryerde
Yok erkek :)
çok geniş sevgilin galiba
Benim sevgilim değil arkadaşın sevgilisi kapalı giyinme benimle gezerken diye baskı yapıyormuş
Bunu sana sevgilin mi dedi?
Sevgilisi diyormuş arkadaşın
Allah allah ilginç ama burada bende gördüm öyle düşüncede insanı bir erkeği yani
Pislik hepsi
Sanırım kendisi g*vat lık yapıyor saygılarımla
Türkiyede garip kaçar.
Yapan türk zaten
öyle şey mi olurmuş canım ahahahah ne saçma yaa :D
Oluyormuş en yakın arkadaşım böyle bir tiple sevgili
Demekki dış görünüşe önem veriyor..
Soyun diyerek mi
herkesin istegi falan farklidir
Batsın böyle istek
anen öyle
istemiyorsan salla tekmeyi