daha yaz gelmeden tartışması başladı. Şort, elbise, daha doğrusu kendimi rahat ve şık hissedebileceğim türden tüm kıyafetler , bikini vs. giymem kesinlikle yasak. Boyum 1.75 ne giysem zaten diz kapağımın üstünde kalıyor. sizce ne yapmalıyım?
ayrılmalısın, sana bu kadar karışma hakkı yok.
ayrılma tabi ki seven erkek kıskanır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok açıksa kıskanabilir, ama çok karışmaya hakkı yok.
yani açıkçası özel dikim olmadığı sürece her şey zaten çok yukarda oluyor. Ama bunlar dışında da pantolon polo yaka tişört gibisinden çok fazla karıştığı da oluyor. Bi kere sırf üstüme giydiğim kazak kalçamı da kapatıyor mu diye karlı havada paltomu falan çıkartmıştı.
Yani bende kıskanırım ama fazla karışmam.
teşekkür ederim
Annenin babanın karışmadığı birşeye kimsenin karışmasına izin verme
barbarlık oluyor o kıskançlık değil
açıkçası ilişkinin en başında buna karışacağını bilseydim hiç başlamazdım. Ailem bile bana karışmaz. Ama onun annesi falan kapalı bu yüzden benimde açık şeyler giymeme izin vermiyor. Hadi açık giyinmeyi geçtim pantolonlarıma bile karışıyor dar , kalçan belli oluyor gibisinden. Normalde hiç kabullenemiceğim bişey ama başa gelince böyle oluyor ne yazık ki
asla yargılayamam seni. ama ya sert bi konuşma yapman gerekiyor ya da sana elveda desin
yani konuşma yapağım ancak fikrinin değişeceğini zannetmiyorum. Eski sevgililerinde de bu durumdan kaynaklı problem yaşamış. biraz burnu diktir.
Baskasi icin degil kendin ici yaşa hayati.
yani 1 seneyi de geçti hadi ayrıldım deyince de olmuyor. Gerçekten çıkmazın içindeyim ve çok bunaldım.
Uyar onu bu haretlerinin seni bunalttigini senden uzaklasmama sebeb oluyor diyr anlat
teşekkür ederim fikirlerin için deneyeceğim. İşe yaramazsa artık yapacak bi şey yok bi ömür böyle geçmez.
Evet hayatinin en guzel zamanlarini baskasi icin yasayamiyorsun
Değişik böyle entel dantel insandan hayır gelmez
bu bana biraz entellik değilde geri kafalılık gibi geliyor. Tabi ki bi ilişkiden sonra insanlar kendisine dikkat etmeli ama bunu ben ona saygı duyduğum için yapmalıyım, zorunda kaldığım için değil.
Aynen öyle
Seven kıskanır