b@kire misin diye sormaktan bahsetmiyorum. Kimle, kaç kişiyle gibi gibi şeyler sorgulanmalı mı sizce?
Bence sorgulanmamalı
b@kire misin diye sormaktan bahsetmiyorum. Kimle, kaç kişiyle gibi gibi şeyler sorgulanmalı mı sizce?
Bence sorgulanmamalı
Bencede sorgulanmamali. Çünkü kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. İnsanların hayatlarında başlarına neler gelmiş ne zorluklar yaşamış kimse bilemez. Neyi neden yaptığını hele hiç bilemez. O yüzden iki taraf da geçmişini yaşadıklarını anlatmamali bence
Kim ne derse desin eğer bir erkek aşıksa veya seviyorsa belli bir süre sonra bunu sorgulamaya başlar ve senin uygun olmayan bir şeyin varsa bu onun için sıkıntı olmazsa bilki bir sıkıntı vardır eğer ki bunu sorgulamıyorsa ve bunu aramıyorsa o insan aşık değildir o insan değer vermiyordur veya kavattır bir arkadaşımız vardı bizim AVM de ne kadar insan varsa yattı kalktı yedi içti gezdi sonra da çok değerli bir çocuk ona aşık olunca oda ona aşık oldu ben ne yaptım demeye başladı
Cevap
10Cevap
Hemen sorulmaz ama eğer ilişki ciddiye bindiyse sorulmalı evlilik falan düşünüyorlarsa
Bence ilerde ilk başlar da daha erken diye düşünüyorum
niye çok mu kucaktan kucağa atladın?
hayır, öyle biri değilim sadece geçmiş sorgulanırsa ilişkinin bozulacağını düşünüyorum
sen ne kadar sorgulardın
sende bakirsin sanırım
istek attım birkaç şey soracağım bu konuda kabul edersen konuşalım biraz bu konu hakkında bir erkeğin görüşlerini öğrenmek isterdim bu konuda
sormak istedigim bir iki şey var 5 dakika ayıramaz mısın
orada mısın?
Geçmişi bilmeyen geleceğe yön veremez . dd
gerek yok geçmişş adı üstünde
Sorarım bakire değilse istemem
Moral bozar. Kimin ilişkisinden kime ne ya?
Yapan sorgulamaz zaten öylesini bul🤦🏼♀️
Ciddi değilsem sormam
ciddiysen ne kadar sorgulardın
Bakirim bakire isterim
Evet sorgulanmalı
merhaba bu konu hakkında bir erkeğin görüşlerini daha detaylı öğrenmek isterim istek attım da bu konu hakkinda birkaç soru sorabilir miyim?
Tabi
hayır
kesinlikle hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?