Az önce eve dönerken, tanımadığım biri yanaştı ve evlilik düşünürmüsünüz , çok etkilendim sizden, burada mi yaşıyorsunuz vs tarzinda söylemlerde bulundu adımı soyadını sosyal medya hesabım var mı yok mu hepsini sordu , bende herşeyi yanlış bir şekilde cevapladım , ben korkup demirlere yanaştıkca o da yanaşıyordu , sevgilim var dedim , hesap ismimi sordu , yazabilirmiyim dedi , sevgilimle ortak hesabımız dedim ama dinlemedi sırf senin için Twitter açacağım dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Adam seni baya baya taciz etmiş, polise ihbar etseydin keşke.
Bir de haksız da değil, sarmalarım çok güzel kesin sen yapıyorsundur, iyi sarma yapan kızların elleri de kibardır ve maharetlidir her anlamda. Benimle çay demler misin?
02 Yorumla- 1 yıl
Tamam sen çay suyu koyarsın ben demlerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Öyle durumlarda kendinden emin yüksek bir ses tonuyla "gider misin rahatsız oluyorum" de yeterli, sıkıntılı tiplere karşı yanında biber gazı vs taşı
04 Yorumla- 1 yıl
bu kadar gzl olmk zorundamısn canım şka şaka karakol gitseydın bu tacir girer direk ne olurs olsun sende hata var
00 Yorumla - 1 yıl
ne saçma bir yaklaşım korkutarak ve direk evlilik düşünürmüsün nedir sanki karpuz alıyor marketten
01 Yorumla - 1 yıl
Oha bu neymiş ya bir karakola gidip şikayetçi olsaydın
013 Yorumla- 1 yıl
Allah'ım ya Rabb'im sinir bozucu, temkinli davranman tamam, durumdan çıktıktan sonra en azından gidip eşgal vermen daha doğru olur. Bir de zor durum da işaret diliyle yardım istemek yardımcı olabilir. https://www.youtube.com/watch?v=KVR-_tosrqM&t=2s
- 1 yıl
İstanbul Beylikdüzü Büyükçekmece civarı bir yer mi söylediğin yer
- 1 yıl
Böyle bir şey yaşarsan kesinlikle eşgal vermeni tavsiye ederim
- 1 yıl
Soğuk kanlı olmak önemli kendini savunabileceğin alternatifleri düşünmek direk teslim olmaktan çok daha önem arz ediyor.
- 1 yıl
Böyle bir şeyin yaşanması bizim için çok üzücü, insanlık kansızlaşıyor.
- 1 yıl
Bu insan devrinde temkinli olmak lazım özellikle eksikliğini hissediyorsan, bende çoğu zaman sağıma soluma fazlaca dikkat ederim. Tehlikenin nerede olduğunu hiç mi hiç bilemiyoruz. Bazen akşamları işten geç çıkınca dikkat edin diyorlar da biraz da tehlikeli olabileceğimizin farkında olmamız lazım diye düşünüyorum. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım diyen Mehmet Akif misali
- 1 yıl
Sen hanımhanımcıkta birisin mersin insanını çok iyi olarak tanımlı değil bende ama bu kadar kötü mü cidden
- 1 yıl
Hatırlıyorum evet çok üzülmüştük, askerde mersinli biri vardı o zamanlar 30 yaşında kendinden çok küçük çocuklara yazıyordu oradan biliyorum ve iyi olarak düşünmüyorum doğrusu
polise git resmen taciz bu senin istemiyorum demene rağmen
03 Yorumla- 1 yıl
haplarını içtin mi bugünlerde
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. biber gazı taşımalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç bir şey vermezdim ben olsam
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
niye git kardeşim beni rahatsız etme demiyorsun
04 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
ne olursa olsun korkarsan daha çok üstüne gelir
- Cevap sahibi1 yıl
sen bence bir biber spreyi al cebine koy, önce elini cebine at haır olsun , sonra beni rahatsı etme diye yüksek sesle konuş
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Yok artık 😊
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi