Nasıl intikam alırsınız?

Hayatınıza çok ciddiyim ölene kadar seninle olacağım çok seviyorum diye giten ailesiyle tanıştıran işte büyük vaatler sözler verip sizi maddi manevi sömüren kullanan sonra da kendi hatalarını size yıkıp sizi suçlayarak terk eden bir insandan yani sizi maddi manevi ortada bırakıp mağdur eden hem de bunu inkar eden ve sanki siz onu bırakmışsınız gibi yalan söyleyen birinin nasıl canını yakar ve intikam alırsınız? Resmen dolandırıldığımı hissediyorum hep beni sev sev terk etme diye bana baskı yaptı hep ilişkide kalan uğraşan veren taraf verdim bi baktım hep böyle beni ilişkiye bağlayıp kendi kullandı ve kendi bıraktı. Ben ona birçok beddua küfür hakaret ettim hep özür diledi beni çok sevdiğini ve mutluluğunu istediğini filan söyledi. Şimdi de başka insanlarla flört edip hep fotoğraf video bi şeyler paylaşıyorum. Çevremde çok havalı güzel yakışıklı insanlar car. O asosyal ve çok kıskanç biriydi ondan arada stalklıyorsa baya kıskanuyordur bence çünkü ilişkide bile diğer arkadaşlarımı çok kıskanıyordu.
Nasıl intikam alırsınız?