Arkadaşlar şimdi ben geçen gün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim fakat Sevgilim (26yasında) ilk çok sevindi iki gün sonra aldıralım dedi şimdide bir aldır diyor sonra sana yapamam bunu diyor sonra aldırma diyor tamam diyorum nasıl bakıcaz diyor ve hani bende aldıralım görüşmeyelim dedim bu seferde benden ayrıl ak istemiyor ben bu bebeği aldıracağım ama bunu onun yanına bırakmayacağım nasıl intikam almalıyım ömrü boyunca pişman olsun bunun vicdanıyla yaşasın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bebeği istiyorsan ve yalnız başına altından kalkabileceksen bu işin aldırma. İlerde çocuğumu görmek istiyorum falan dersen okkalı bir küfür edersin. Ama yalnız bakamayacaksan aldır ve bu adamla iletişimini her şekilde sonsuza kadar kes. İntikam vs ucuz işler bunlar. Değmeyecek insanlar için zaman kaybı. Bir de bir dahaki sefere korunmayı unutma. Ne kadar özen gösterirsen göster hamile kalma riski her zaman var ne yazık ki ama kürtaja mecbur kalmaktansa prezervatif kullanmak çok daha tercih edilesi bir yöntemdir sanırım.
42 Yorumla
Soran+1 yılBen bu bebeği aldırmak istemiyorum o benim mucizem Allah’ın bir hediyesi bana aldırmak istemiyorum anan nasıl bakacağım tek basıma
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle ilişkiye giriyorken sonuçta her ikinizde girmek istediniz. Bu durumda birbirinizden intikam alacağınız bir durum görünmüyor. Şöyle ki, erkek arkadaşınız "kesinlikle olmaz, aldıralım" gibi kelimeler kullansaydı onun hiç hak verebilirdik. Hangi sebepten dolayı aldırdığınız çok önemli. Örneğin, evli olmamanız gerçekten büyük bir sorun teşkil ediyor, onun yanı sıra çocuğa bakamayacak olmanız buda ayrı bir sorundur. Eğer bakamayacak durumda insanlar iseniz çocuğu doğurduktan sonra hayatını karartmaya hakkınız yok.
"Durum genel olarak zaten yanlıştır, dikkat edilmesi gerekiyordu"00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bak siz kadınlar doğayı seviyor ya bir oduna ya da bir ayıyla birlikte oluyorsunuz malesef sonra adamdan intikam istiyorsun azıcık kafan çalışsa korunurdun olan olmuş Şu an aldır uzaklaş ondan ve bir süre sonra aldırmadı senin çocugu u hiç göremeyeceksin de bak nasıl pişman oluyor tabi senden ayrılmak istemez böyle bir kızı kim bırakmak isterki
00 Yorumla
canım sen bunun vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın? o senden bir parça, henüz doğmamış bir can... Ya yaşamak istiyorsa? Onun yaşama hakkını elinden alma hakkını sana kim veriyor? beraber olmadan önce böyle bir ihtimalin olduğunu biliyoruz hepimiz. Ona göre davransaydınız.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Allah ıslah etsin ikinizi de .. kafa kafaya tokusturmak lazim sizi aslinda,.. cocuk aldirmak demek evlat katili olmak demektir ve cok buyuk gunahlardandir. Allah in izni ve emriyle hamile kalir disiler.. ve Allah insan neslini , bu yolla dunyaya ve hayata gonderir.. sen buna mani olmus olursun. Ikinizi de sopayla dovmek lazim bilakis.. ozellikle de o erkek musveddesini.. sonra da seni. Cocugu dogur ve evlenin. Dogru olan budur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Yeryüzünde doğurmadığı yavrusunu karnında öldüren tek mahluk insanlardır başka hiç bir canlıda göremezsiniz hatta en alçak diye tabir edilen domuz bile yapmaz bunu.
Nasıl bir zihniyet siniz kendi yavrunu öldüreceksin cahiliye döneminde çocuklarını diri diri toprağa göçmenler varya onlardan farkınız yok25 Yorumla- +1 yıl
Aldırılan şeyin bir hücre yığını olduğunu ve zaten bebek seviyesinde gelişmiş bir şeyin kanunen aldırılamayacağının farkındasınız değil mi?
- +1 yıl
@DeathMayDie kardeşim farkındaysan sende zamanında bir hücre yığınıydın bunun tedbiri ilacı var önlemi var sende bunun farkındasın umarım
- +1 yıl
Ortada hata yok demiyorum da. Çocuğun kötü büyütülme olasılığı yüksek. Onun yerine daha çocuk ortada yokken kurtulmak daha mantıklı. Ayrıca döllenmemiş sperm atılınca sıkıntı yok ama döllenmiş yumurta atılınca mı sıkıntı oluyor? O biraz saçma değil mi? Sinir sistemi geliştikten sonra insan sınıfına koyuluyor zaten.
- +1 yıl
@DeathMayDie ana karnında artık eli ayağı belli olan çocukları alıyorlar benim gözümde katilden farkları yok sen farklı düşünebilirsin
- +1 yıl
İşte öyle değil sınır 10 hafta (yani yer sıstığından bile küçük bir şeyden bahsediyoruz) genelde bu işin karşıtları kocaman 23 haftalık fetüs fotoğrafı koyuyor. 10 haftalık fetüs görmek isterseniz görsel arama kısmına anne karnında hafta hafta bebek gelişimi yazarsanız çıkar.
+1 yılAdam keyfinden aldiralim demiyor. Bakamayacagini bildigi icin aldirmaktan yana sadece. Bunda intikam alacak bir durum yok. Bebegini zorla aldiracak degil. Istemiyorsan karsi koyarsin. :/ Aldirmayi sen de kabul ediyorsan bu karsilikli bir anlasmadir zaten.
10 Yorumla
+1 yılAldırmaktan başka çaren yok rabbim afdetsin yapıcak bişey yok doğursan hem senin hem de bebeğinin hayatı mahvolur aldır oldu bir hata geleceğine bak ama o şerefsizi de savcılığa ver hakkında suç duyurusunda bulun falan gerçi değmez direk çıkart hayatından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın aldırma ileride pişman olursun ona güzel intikam bebeğime güzel bir anne olmak olur ve kendinden utanır
232 Yorumla
Soran+1 yılCanım allah biliyor kaç gündür kahroluyorum içim kan ağlıyor hiç istemiyorum ama o bir aldır bir aldırma diyor nasıl ikna Edicem yalvarırım fikir ver bugün saat12 de muayene gidicez sonra kürtaj için konuşacağız
Cevap sahibi+1 yılBak gitme konuş onunla gerekirse seni bıraksın gitsin aldırmadığın için o onun ibneliği olur kardeşim bak ileride çok vicdan azabı çekersin çocuğunu aldıranlara Allah çocuk vermiyor bazen ya da başka bir türlü büyük imtihanlara uğraşın en azından Şu an ki imtihanını yaşa belki de senin için hayırlısı Burdur Rabbimin sana hediyesidir belki de
Cevap sahibi+1 yılKimseyi ikna etme sen annelik görevini yap o bir şekilde anlayacak ya da anlamayack zamanın varsa bu konu hakkında bir film önermek isterim sana :)
Soran+1 yılBeni bırakırsa nasıl bakıcam ev lazım kiramı nasıl ödeyeceğim bebeğe bakıp
Soran+1 yılAy ben nasıl çıkacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adın ne?
Soran+1 yılKaylaed
Cevap sahibi+1 yılYapamadım bir türlü ya
Soran+1 yılBen ne yapıcam ya aldırmak istemiyorum ☹️
Cevap sahibi+1 yılBak Allah sana verir herkes rızkı ile dünyaya gelir her çocuk
Cevap sahibi+1 yılLütfen aldırma bak zorlukları illaki var ama Allah vergisi ya
Cevap sahibi+1 yılYani kiranı falan halkedersin bir şekilde Doğuma kadar bir iş bulursun paranı biriktirsin sonra çocuk doğduğunda bir şeyler yaparsın bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılYani hiç bir şey zor değil İnan bana hiç anne olmadım Allah nasip ederse hayırlı bir evlilik yapıp iyi bir anne olmak istiyorum bende çocuklar konusunda çok hassasım lütfen yapma kendine de bebeğe de kötülük edersin
Soran+1 yılOlur mu ki öyle
Cevap sahibi+1 yılAh sen bir bilsen Allah ne kadar şefkatli sen dua et tövbe et güzelce müslümanlığına dikkat et namazına vs. Allah seni korur kardeşim bak annelerimiz ne kadar şefkatli o şefkati veren kim bilir ne kadar şefkatli dünya da ki tüm annelerin şefkatini toplasak Rabbimin şefkatinde okyanusta bir damla su bile değil :)
Soran+1 yılKorkuyorum tek basıma bakamamaktan
Cevap sahibi+1 yılZor evet ama imkansız değil inan bana ben bir kardeş olarak yazıyorum bırak ne yaparsa yapsın sen tövbe et namzını kıl Allahım sana sığındım hata edenlerden oldum sen affet de sen dinine dön Allah a el aç dön belki de içten yaparsan bu duaları o kişiyi Rabbim sana dönderecek eğer giderse desenin için hayırlısı değildir demej Allah en iyisini bilir o hiç bir kulunun kötülüğünü istemez
Cevap sahibi+1 yılbak sadece Allaha sığın onunla konuş ve deki ben bu haram ilişkimizden rahatsız oluyorum eğer sende bneim gibi tövbe edenlerden olmak istiyorsan gel evlenelim evladımızı beraber yetiştirelim Allah yolunda yetişrelim biz bir hata yaptık o bu hatalara düşmesin de eğer insansa anlar anlamzsa peşinden bile koşma kendini bile üzme o onun şerefsizliği olur
Cevap sahibi+1 yılbirde soruyu beğenirmisin belki öyle ekleyebilirim
Cevap sahibi+1 yılYok yapamadım instagram ya da Facebook hesabın var mı oradan yazsam sana
Soran+1 yılYokki canım
Cevap sahibi+1 yıllütfen iyi düşün dediklerimi olur mu bir karara vardiğinda bana söylerden mutlu olurum umarım hakkında hayırlısı olur ama lütfen aldırma lürfennn hayatta seni herşeyden çok sevebilir seni bebek çünkü senin yavrun veanne olmak herkese nasip olmaz bunu da düşün canımm
Soran+1 yılÇok korkuyorum bebekle ortada kalmak var birde
Cevap sahibi+1 yılCanım sen tek mi yaşıyorsun ailen le görüşüyormusun?
Soran+1 yılGörüsmüyorum ev arkadaşımın yanına kalıyorum hiçbirseyden haberi yok anlatamam
Cevap sahibi+1 yılAilenle uygun dille konuş kardeşlerim falan yardım ederler ailenle görüşmüyorsan arkadaşların vardır omlarla konuş ötele kalmazsın beşki sana birisi sahip çıkacak belli olmaz sen yeter ki Allahtan işte
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim sen Allah rızası içi ben bu çocuğu doğuracağım de sonrasında Allah’a dua et o sana yardım edecektir İnan bana neler neler var tek kalmazsın belki de hayatının gerçek aşkını bu çocuk sayesinde bulacaksın seni ve bebeğine bakacak birisi olabilir ve beşki de sevgilin sana inanacak o bebeğimin kalp atışlarını duyduğundan sonra vazgeçemeyecek o da eğer geçerse adidir
Cevap sahibi+1 yılBu arada kaç yaşındasın?
Soran+1 yılKaç gündür kahroluyordum aldırmak istemediğim için ve avrolarım vardı sabah hastaneye gittim ya bebek kendini gizliyor ultrasonda gözükmüyor aldırmamam in Allah’ın bir mucizesi ya da bebeğim içimde öldü doktor yarın muayene edecek lütfen dua et
Cevap sahibi+1 yılDua Edicem canım lütfen kendini yıpratma daha fazla bebek sana mucize olacak emin ol
Cevap sahibi+1 yılBak yarın gir doktora ve bebeğe bakacağını söyle yaparsın kuzum bir hata olmuş şimdi telafi etme zamanı
Cevap sahibi+1 yılMerhaba merak ettim ne karar verdin?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin intikamın için karnında ki bebeğin zarar görmesi, kusura bakma ama yaparken güzel de neden bakmaya gelince olmaz diyorsunuz.
Biraz mert olun ve çocuğu büyütün kaldı ki ileride sen vicdan azabı ile de yaşayamazsın34 Yorumla- +1 yıl
Babası sevmese de annesi sevecek.
Ama su var ki bu gün sevmez ama ileri de sever ve hatasından döner. Kaldı ki bebeği aldırmak can almakla birebirdir - +1 yıl
Adam için bir sey diyemem çünkü adamın yerinde kendim olsan ne olursa olsun doğurmasını ve çocuğuma babalık yapmak isterim. Kimin ne dediği vs de umurumda olmaz da
+1 yılİkinizde de zereyi misak merhamet vicdan varsa zaten bunu düşünüyo olmanız bile vicdan azabı yaşamanıza yeterli olmalı. Aldırın bence kimse hayatıyla oynayan aldralımmı aldrmayalımmı diye düşünen anne babası olsun istemez.
30 Yorumla
+1 yılBenım dsuncem su yonde boyle tutarsızsa, aldırmanı ıstıyo bnce ama bı yondednde bn aldır dersem artk gorusmez beraber olmaz yararlanamam dıye dsunuyo. Bnce ıntıkamla ugrasma Allaha havale et bıraz kafanı topla 1 yıl kadar ondn arın ve kısılık lı bırıyle evlen bu ona en buyuk ıntıkam olr sonucta yanında olup senınle evlenmesı gerekrdı..
10 Yorumla
+1 yılNe intikamı be ne delisiniz. Ya ortada bir bebek var babası olacak kişi daha kendinden kararlarından emin degil. Sen intikamı boşver bakabilecek misin ona tek başına mutlu edebilecek misin o yavruyu bunu düşün Şaka mı bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam kararsız kalmış ve beklemediği bir anda ne yapacağını bilmiyor. İntikamın gerekliliğini çok göremedim. Özellikle bebeğin ne kadar büyük bir yük olduğunun farkında ise ne yapacağını bilememesi normal. Benim anlamadığım önlemini niye almamış?
00 Yorumla Onu bunu bilmem de sende aldıralım demişsin hangi kafayla dedin bunu bilmiyorum. Düşünmeden duygularla hareket etmeyi kes. Bu senin verebileceğin ya da onun verebileceği karar değil o çocuk artık senin karnında ve ona kıymak cinayet ile eş değer 😑
00 Yorumlabacım yapma be hani onu veren ALLAH rıskınıda verir tamam çocuk zor bir hayatta bulur kendini ama belkide bu sizi daha çok birbirinze bağlar lütfen yapma
011 Yorumla
Soran+1 yılBen kaç gündür kahroluyorum aldırmak istemiyorum ama o adamdan tiksindim ireniyorum artık
- +1 yıl
karnındaki çocuk var ya o bir mucize biliyorsun değimi bu seninle o adamla ilgili değil tabi benim hiç çocuğum olmadı ama kucağıma bir bebek aldığımda vücudundaki sıcaklığını farkediyorum ve onun elinden yaşama hakkını almak ne bileyim ne o nede sen yaşayamazsınız o vicdan azabıyla inan bana
Soran+1 yılBen kahroluyorum aldırmak istemiyorum of
- +1 yıl
bak sana bir sır vereyim arkadaşım yanlız büyümüş annesi babasını hiç tanımamış öldülermi yaşıyorlarmı bilmiyor şu an kendisi moleküler biyoloji okuyor evli ve çocuğu olmuyor annesiz babasız büyümüş biri kendi hayatını telafi etmek için kendi çocuğunu mükemmel bir şekilde büyütmek istiyor ama onunda çocuğu olmuyor bu size verilmiş en büyük nimet o sadece bir yumurta ve meninin birleşmesi değil o bir mucize
Soran+1 yılBiliyorum ama nasıl ikna Edicem onu ya da ona diyeceğim ki bana bir ev tut gerisini ben hallederim bir daha karşıma çıkma diyeceğim
Soran+1 yılBenimde annem babam ailem yok bu bebek hayatıma mucize gibi girdi aldırmak istemiyorum onu ikna etmem lazım
Soran+1 yılNasıl yapıcam bu bebeğin ihtiyacları var benim Doğum param kiram evime nasıl eşya alıcam
Soran+1 yıl21 çok korkuyorum tek basıma
Merak etme ikinizde bu vicdan azabıyla fazla yaşamazsınız. 2 dklık zevkiniz icin yaptığınız şeye bak. Sonrada aldıralım. Yazık.. Prezervatif sizin gibi zihniyetler için var kullanın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın kardeşim sen
Ayrıca sevgilin seninle eğlenmiş kullanmış belliki amaç sadece takılmakmış peki sen bu çocuğa bakabilicekmisin imkanın maddi manevi var mı herşeyi iyi hesapla ona göre hareket et00 YorumlaALDIRMA APTAL MISIN? BİR İNSANIN HAYATINA BÖYLE SAÇMA Bİ İNTİKAMDAN DOLAYI SON VEREMEZSİN HADDİNE DEĞİL? MADEM ALDIRACAKTIN O ZAMAN YAPMAYACAKTINIZ SEVGİLİNLE KUSURA BAKMA O BEBEĞİN YERİNDE SEN OLSAYDIN SENİN HAYATINI BİR HİÇ UĞRUNA KARARTSALAR HOŞUNA GİDER MİYDİ?
00 YorumlaBence aldırmamalısın çünki Allah kimseye tasıyamıyacagi yükü vermezmiş tasiyabilecegine inandığı için sana onu vermiş allah ol demis olmuş eğer kötü olacaksa zaten oldurmazdı onu almak senin hakkın ya da kararınız olamaz aldiracaksaydin ozaman korunacaktınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılAldırmak mantikli sonucta evlilik yok ortada diyecekler cana nasil kiyarsin falan diye ama peki bakamadiktan sonra daha yazık olmayacakmi hic bence o riske girme aldır ve ayril intikam isinide yeni birisini bularak yapabilrsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşartlar uygun değilken bunu söylüyorsa intikam duygun saçma. ama şartlar uygunken adam iki yüzlülük yapıyorsa sen çocuğu aldır ve o adamdan da hayır bekleme. evlenmeden seks yapınca maalesef bu durumda kalabiliyorsunuz. umarım evlenebileceğin bir adamla seks yapıp hamile kalmışsındır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEn iyi intikam bebeği doğurup nafaka davası açmak.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen intikam işini geçiceksin düşünmen gereken çok daha önemli biri var vicdan ağır bir yük otur bunu düşün
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ulan doğmamış çocuğu öldğrelim düşüncesindesiniz kalkmış intikamdan bahsediyorsunuz nasıl bir mahlukat oldunuz siz !!!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeği aldirirsan ömür boyu vicdan azabı çeken sen olacaksın ya inşallah troldur ama değilse de ne ergensiniz kararsız sadece yani hemen bebek öldürüp intikam almaya çalışmalar saçma sapan beyninize sıçayım
00 Yorumla
+1 yılNeyin intikamından bahsediyorsun adam tek başına mı yaptı çocuğu? Eğer bir kaza olduysa da bu ikinizin problemi. Niye adama yıkıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl masum bir cana kıyar bilirsin dağdaki teröristten farkı ne kalacak benim gözümde onlardan daha acımasız olursun Çünkü sen savunmasız bir insanı öldürüyorsun
00 YorumlaAldırma yazık günah oyle kabul eden seven değer veren insan bul baş tacı eden en büyük acı o begini öz evldi sayan biri
02 Yorumla
+1 yılSeks yaparken sorun yoktu çocuk oluna ayrılmalar intikam almalar?
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebeği aldırma insan öldürmek ile aynı günaha girersin bu bir 2. si ona aldırdığını söyleyeceksin ve ayrılacaksın izini kaybettir ve bebeği doğurup yeni bir hayat kur onun gözüne sadece bir kere görün ama çocuktan haberi olmasın.
00 YorumlaO'nun gittiği her yere başı kesik oyuncak bebek koyarsan psikolojik olarak çok etkilenir. Hatta uyurken ağlayan bebek sesi dinletebilirsin
10 YorumlaSen bı varligi yok edip o vicdanla nasıl yasicagini düşüncesine intikammi düşünüyorsun , Rabbim sizin gibilere evlat nasip etmese keşke.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılİntikam alma bu hatayı Allah'a havale et seviyesine düşme
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmana gerek yok. Şayet vicdanlı bir adamsa ileride ilk bebeğini kucağına aldığı zaman sürekli bunu hatırlayacaktır zaten...
00 YorumlaÇooookk büyük günah bu bakamam diyorsan bana özelden mesaj at çoçuguna ben bakıcam evliyim bir evladım da o olur sende ister gelip görürsün istersen görmezsin
01 Yorumla
+1 yılaldırın kızım sen ortada kalacaksın demedi deme bebeğe de yazık öyle bir baba olmaz yani
eleman baba olmaya hazır değil belki de hayat boyu hazır olmayacak00 YorumlaÖmür boyu bunun vicdanıyla sen yasiyamazsin senin canın o
Adamda buna bakmak zorunda00 YorumlaYapmasaydınız a%k. ne pislik düşüncesiz varliklarsiniz ya. o dogmadan ölen cocugun günahini nasil tasicaksiniz.
00 Yorumla
+1 yıloı çocuğuj geleceği için aldırmalısın ama bu adamla bir daha görüşememen gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılÇok Doğru Akıllı Mantıklı Çözümler bulmalisin Böyle olmam ki Gözünü çok korkutmalisin
00 Yorumla Can candır sen öldüren olma 2 nizde hatalısınız aldırısan o çocuk size hesabını kat ve kat sorar
00 Yorumla
+1 yılO cocugu dogurup buyutsen ve ona gostermesen en buyuk intikam olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılintikam sana hata yaptırtır bu sefer sen acı çekersin bence intikam peşinde koşmamalısın.
20 Yorumla
+1 yılMalesef intikam alamazsın... alinacak o çoxuk s3nin parcan.. keske korunsaydiniz... sizin ilişkiniz sadexe seks için bu iki iki dort
00 Yorumla
+1 yılBabası sorumsuzsa aldır kendi başına büyütmek çok çok zor olur. Ama çalışıyorsan gelirin gayet iyiyse doğur
10 YorumlaZevkliydi demi yaparken Allahın verdiği cana nasıl kıyıyon? Zevk uğruna neyse
14 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç aldırmak istemiyorum allah biliyor ama yapacak birsey yok o istemiyor
Soran+1 yılNasıl olucak ki tek basıma ev lazım her ay masrafı
+1 yılSiz kafayı yedınız heralde cocuk oyuncagımı bu altından kalkamıcagınız yükün altına neden gırıyorsunuz ki sen mı verdın o cocuga o canıda sen alıyorsun Allahım sabır ver🤦🏻♀️
00 Yorumlao bebeğin bir canı var yahu kendi bebeğin o senin bunu ona yapmamalısın bir intikam uğruna da aldırmayı düşünme sakın konuş sevgilinle sevdir bebeği ilk başta mutlu olmuş sonuçta sadece korkmuş biraz üstesinden gelinmicek bişey değil bu sakin olun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılKürtaj yaptırmak sebebi ne olursa olsun büyük günahtır. Yapmayın cinayetle eşittir. Madem istemiyor o işi yaparken aklı neredeydi
10 Yorumla Aldırma okadar güzel bir duygu ki oda vicdanlı bir adamsa bebeğinizi alır kucağına oda hisseder merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO vicdansızlığı ikinizde yapmış oluyorsunuz ikinizde çekeceksiniz ama en cok sen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbiri gelip senin hayatını mikmiş sen daha intikam diyorsun...
00 Yorumla
+1 yılOnu peydahlamadan önce düşünecektin intikama gelince ondan intikam almaya hakkın yok seninde suçun var
00 Yorumla
+1 yılSakın aldırma o masum çocuğu. Sonuçta o senin bebeğin ona zarar gelmesin lütfen istersen bunu özelden konuşabiliriz seni dinlerim lütfen mesaj at
03 Yorumla
Soran+1 yılBana ulaş sana takip atıyorum çok önemlis eyler oldu
Soran+1 yılMesaj atarmısın acil yalvarırım
Soran+1 yılNeden ulaşmıyorsun
+1 yılZuhahhaa😁 ben istesem vermezsin. Altına yattığın sünepeye bak. Erkek diye buna mı verdin? Beter ol 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef adam sandım oc çıktı nasıl pişman ederim
- +1 yıl
Ailesine durumu snlat😁
+1 yılPeki sen çocuğunu öldürmeyi nasıl düşüyorsun? Sen ömür boyu bu vicdanla nasıl yasıcaksın
00 Yorumla
+1 yılAslında anlattıgın durumdan sevgılın bır anda boyle bır durumda afallamıs ama senı sevıyor dıye dusundum duygularınız karsılıklı ıse evlenebılırsnz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayret birşey sin ömrü boyunca sadece o mı pişman olacak den hiç olmayacak mısın bir cana kıyıyorsun peynirli yaptığın için bir başka cana kıyıyon
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl ilişki korunsaydın madem çocuk istemiyordunuz ya ya iğrençsiniz siz
00 YorumlaKoşullar ve durum uygun değilken çocuk aldırmaya normal gözle bakıyorum. Ama intikam duygusu... Çocuğa üzüldüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldır bakamayacaksan boşuna dünyaya getirme. Korunmasız neden yaparsın
02 Yorumla- +1 yıl
@YALANCI10 bakan varsa yoksa kaldı ortada sosyal esirgemeye yallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece Allaha havale et. Zaten zamanla bir şekilde belâlarını bulup geliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılgercekten bu kadar igrenclesti mi millet bizde olsa ikinizin sulalesini bellerler!!!
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem