Sevgilimin geçmişini görüp duyduğumdan beri kalbim sızlıyor mutsuz hissediyorum bu normal mi?

İlişkimizin en başlarında galerisinde çok kızla yakınklaşmalı resimler ve cinsel konuşmalı ss ler gördüm. Birçok farklı kızla bara gittiğini tatile gittiğini turlarla gezdiğini kayak yaptığını farklı farklı kızlarla bungalova gittiğini köpeğimiz var ve benden önceki kızları çektiği gibi anılarla çok farklı kızla resimler var. Yan dairesinde oturan kızla cinsel birlikteliği olmuş biri bu anlattıklarımın hepsi benden önce olmuş ama hala aynı yerde yaşıyor olması benim canımı yakıyor ve üzülüyorum boğazım düğümleniyor kabullenemiyorum ben hayatına girdiğimden beri instasını kapattı numarasını değiştirdi çoğu arkadaşı ciddi ilişkisi olabileceğine inanmıyor ekim ayında nikah kıymak istiyoruz ama benim o kızlarla olan resimleri gördüğümden beri içim almıyor yan dairesindeki kızla yattığını söylediğinden beri ben çok mutsuzum ne yapmam lazım hayatımdayken asla bana yanlış yapmadı bana yalan söylemedi ama midem ve kalbim çok yorgunmuş gibi hissediyorum kendimi toparlayamıyprum acaba ben hasta mıyım kendi kendime kuruntu mu yapıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Sevgilimin geçmişini görüp duyduğumdan beri kalbim sızlıyor mutsuz hissediyorum bu normal mi?