Aradan iki yıl geçti eski erkek arkadaşımı bir türlü unutamıyorum istesem tekrar beraber oluruz ama beraberken de olmuyor yani hep kavga gürültü oda don lastiği gibi uzuyorda uzuyor psikolojikmen çöküyorum sonra ama onsuz da olmuyor başka birisi ile hiç olmuyor olmdurmaya çalışsam da olmuyor başkası ile yani sanki bütün erkekler kardeşim gibi ya da ayrıyız mesela eski sevgilim ile sanki böyle sevgiliymişizde onu aldatiyormuş gibi hissediyorum böyle içimde bir sıkıntı oluyor ne yapıcam ben böyle ya ne yapmalıyım?
Aranızda benim gibi olan var mı mesela?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende oyleyim bende dusunuyordum Benim gibi olan var mi diye 🙂benimkisi ailesinin onyargisi yuzunden cocuk beni sildi 2 sene sonra tekrar yazdi ozur diledi cok baski gordum dedi yazistik tekrar gitti ama ondan baska herkeze hisizim beni terk etse bile 💔
Ben terk edilmedim terk ettim ama seviyorum oda seviyor biliyorum ama olmuyor beraberken de 🥺
Anliyorum bence her zorluga ragmen savasin yani Benim dusuncem ben onun icin cok risk aldim beni hayatan sogutu ama yinede o diyorum 😪
Psikolojim bozuluyor sinirlenince küfürlü konusuyor Allah var asla kin tutmaz o an sinirlenir geçer ama bir kavga çok fazla uzuyor en ufak şeyler bile gerçekten psikolojim çok bozuluyor bilmiyorum napicaz biz böyle asla birisini istemiyorum
Ben tam her anlamda ruh ıkızımı bulmuştum ımtıhan dıyelım ama Allah nıyetımı bılıyor onu dualarımda ıstemek ıcım yakın zamanda umreye gıdıcem ❤️
Allah kabul etsin aşkım benim dualar gerçekten işe yarıyor bir aralar bende çok dua ettim yazmıştı o zamanlar çok fazla özlemiştim ama tekrar olduk yinede olmadı bazen diyorum doğru kişi değilde Allah mı engel oluyor falan diye ama bilmiyorum ama dualar gerçekten etkili kalpten istersen Allah gerçekten veriyor zaman alıyor ama güzelleştiriyor umarım yazar ve tekrar beraber olursunuz ben tekrar olmak istemiyorum sadece hayatıma birilerini almak istiyorum bu döngüden kurtulmak istiyorum ben ilk defa onu değil onu unutmak istiyorum ama siz inşallah olursunuz 🙏
Sagol canım bende onunla olursam açık açık ımtıhanlara tabı tutulabılırım aılesı açık açık benı ıstemıyor eskıden çok dua ederdım Allah aılesıne bana karşı muhabet sevgi beslesın dıye benı gormedıklerı halde önyargılara tutuldum
Niye ki ne alaka seni istemiyorlar anlamadım
Belkı düşünürsün neden o? Cunkı aılemden o kadar sevgı merhamet gormedım nerdeyse eş gıbı sevıp sahıp çıktı onunla hıssetım herseyı tabı ondan oncede sevgılım olmuştu ama bu başka bundan sonrada bırı olursa bence bu derece heyecan yaşamam
Bıraz uzun hıkayede benım evlenip boşanmış ablam var onlar benı araştırken bunu ogrendı ablamın eskı eşini araştırıp bılgı aldı oda halıyle yalanlar attı aılem hakkında
Çok saçma ya isterse anlattığı gibi olsun ablan hadi sanki beş parmağın beşi bir mi ablamla huylarınız bir mi yani ne alakaysa neyse artık onlar bahane arıyor dört dörtlük insan da olsa istemezler emin ol
Evet öyle canım kesınlıkle daha ne bahaneler ondan büyük abla ve abısı neymiş efendım ablası abısı evlenmeden o evlenemezmiş dıyorum ya işte aıle baskısı çocuk benı kopekler gıbı ıstıyordu aılesı soğuttu beduada etmıyorum ama ıcımden hep dıyorum rabbım bızı öyle kavuştursun kı Allah yaksın aılesını sevlerı ayırmak gunah sonuçta oda mutlu degıl sadece kabullendi
Neyse artık sen Allah'tan ise olursa olur olmazsa demekki Allah'ın bir bildigi vardır dediğim gibi Rabbim ya kavuştursun seni ya da kalbinden alsın onu unutma ki bir şey olmuyorsa hayırlı değildir o çünkü bir şey istediğin zaman gerçekten bir şekilde veriyor Rabbim ama olmayınca gerçekten hayırlı değil ki vermiyor...
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!