Sevgilimle sorunum var ama ayrılmak istemiyorum?

23 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim. Sevdiğim adam 35 yaşında 88’li. Aramızda yaş farkı var ben teklif ettim ben yaktım canımı denilebilir. Krema gibi saçları var , esmer güzel bir çocuk. Benden öncede bir sürü sevgilisi olmuş saklamıyor. Soruna değiniyorum adamda para diye bir algı yok, cebinde parası olduğu zaman sonuna kadar harcıyor. Kendi mühendis kazanıyor ama kazandığını da geri yiyor ama buna rağmen herşeyi de var. Adamda şeytan tüyü var iki müteahhit arkadaşını barıştırdı Yalova’da bu devirde benim şapşala ev hediye ettiler küskün arkadaşları. Noldu dedim? Önemli değil ya yurtdışında eski talebe arkadaşlar beraber okumuştuk küslerdi dedi. Önemsemiyor hiç birşeyi. Araba sevmem diyor ben böyle araba kullanan insan görmedim babamın bu arada dolmuş hattı var. Heralde parası yoktu ehliyetini zamanında alamadı diye zorlamak istememiştim vaktiyle. Ayrılmak istedim uzuncasına veda mesajı yazdım.. tek yazdığı; hımm.. Barışmak istedim bir yıl telefonuma bakmadı. İşinden şüphelendim iş yerine gittim gidip görüp yüzleşeyim artık kimse kim dedim telefon etti fabrikadayım diye plaza sekreterine. Neyse gittim çekmiş altına koca koca iş güvenliği ayakkabılarını millete sövüp duruyor. Kendi işçilerden daha çok çalışıyor. Yöneticiymiş o zaman öğrendim. Aşırı sert, asker gibi biri. Bir sürü saçı var yanaklarında Tarık Akan gibi faulleri var. Bazen küsmek gitmek istiyorum kitap okurken gözlüğünün üstünden dik dik bakıyor korkuyla karışık tuhaf bir heyecanla diyeceğimi de unutuveriyorum. Demir gibi, kaliteli ama bir şey anlatmayan bir tip. Şaşırdım kaldım.

Sevgilimle sorunum var ama ayrılmak istemiyorum?