Bak senin huyum bu olabilir fakat onlara pasaklı diyemezsin onlara saygi duymak zorundasin eskiden agda bulunmadan onceki insanlar pasakli miydi pasakli ayri bir seydir kil pislik degildir haa hos mu gözüküyor hayir hos bir goruntusu yok fakat vucudunun bkr parcasi senin vucudunu direkt gunes isigindan korur isi dengesinj saglar kilin onemli bir suru gorevi var tum bunlara ragmen onlardan kurtulmak isteyebilirsin fakat istemeyenlere pasakli diyemezisn canim benim🙂
Vücudun icin bu kadar faydasi olan vucudunun bir parcasi olan besenini koruyan bjr sey pislik degildir eger pislik oldigunj düşünüyorsan vucuduna deger vermiyorsun demektir
Bir şey ogrenmek istemiyorsun araştırıp doğruları ogrenmektense burada bilgisiz bilgisiz bana laf atmaya çalışıyorsun çünkü korkuyorsun yanlış bir sey yaptiginda vs kısacası Haksiz ciktiginda utanmaktan korkuyorsun bu şekilde kendini kandirarak kendini rahatlatıyorsjn
Insanlara bir gram saygisi olmayan hatalarını fark etmeyen birisin sen seninle konuşmaya bile degmez insan kendi seviyene dusurusun sen senin gibilerle konuşulmalı.
Ama şunu o kafana sok sen senin gibi olmayan insanlara hakaret edip onlardan da sana tepki gostermemesinj isteyemezsin sen kimsin kendini ne sanıyorsun hasta miisn sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lazer yaptırdım kılım falan yok olsaydı da hemen aldırırdım kocamdan önce kendim iğrenirim
Peki igrenilecek bir seyde neden insan böyle yaratıldı
Şeyse*
Ölünce sorarız benim de bi fikrim yok ayrıca herkes iğrenmez bu durumdan hoşlanan pasaklılar da var sadece benim huyum böyle
Bak senin huyum bu olabilir fakat onlara pasaklı diyemezsin onlara saygi duymak zorundasin eskiden agda bulunmadan onceki insanlar pasakli miydi pasakli ayri bir seydir kil pislik degildir haa hos mu gözüküyor hayir hos bir goruntusu yok fakat vucudunun bkr parcasi senin vucudunu direkt gunes isigindan korur isi dengesinj saglar kilin onemli bir suru gorevi var tum bunlara ragmen onlardan kurtulmak isteyebilirsin fakat istemeyenlere pasakli diyemezisn canim benim🙂
Gayette pasaklı oluyorlar konu tartışmaya kapalı
Hayır pasakli olmuyorlar kıl pislik degildir ki pasaklı olsunlar
Kıl pisliktir kimseyi kandırmayalım arkadaşlar
Vücudun icin bu kadar faydasi olan vucudunun bir parcasi olan besenini koruyan bjr sey pislik degildir eger pislik oldigunj düşünüyorsan vucuduna deger vermiyorsun demektir
Bedenini*
Yahu kim diyo sana kılın vücudunu koruduğunu siz iyi misiniz
Tıp diyor bilim diyor biz gayet iyiyiz istersen gidip kılın ne işe yaradığını araştırıp öğrenebilirsin
Gerek yok siz kıllı hanımefendiler kıllarınızla mutlu mesut yaşamaya devam edin en iyisi
Bir şey ogrenmek istemiyorsun araştırıp doğruları ogrenmektense burada bilgisiz bilgisiz bana laf atmaya çalışıyorsun çünkü korkuyorsun yanlış bir sey yaptiginda vs kısacası Haksiz ciktiginda utanmaktan korkuyorsun bu şekilde kendini kandirarak kendini rahatlatıyorsjn
Aynen çok korktum sdkdjks
Farkinda degilsin ama korkuyorsun eger oyle olmasaydin bu sekilde tepki vermez gider gercekleri ogrenirdin
Tamam ablacım belli ki senin çok boş vaktin var sen git kıllarınla ötede ağla
Gelip özür dileyeceğine hala beni kiskirtarak bana laf atarak konusmayi bitirmeye çalışıyorsun
Bu kadar karekterin var iste senin ben kimle tartisiyirsam
Insanlara bir gram saygisi olmayan hatalarını fark etmeyen birisin sen seninle konuşmaya bile degmez insan kendi seviyene dusurusun sen senin gibilerle konuşulmalı.
İnsanı *
Ama şunu o kafana sok sen senin gibi olmayan insanlara hakaret edip onlardan da sana tepki gostermemesinj isteyemezsin sen kimsin kendini ne sanıyorsun hasta miisn sen
Ben sana cahil aptal diyor muyum ki demem gerek de yine kibarligimi bozmuyorum
Lazere gittim bitti gitti
Kollar alınıyomu
Kıllar *
😂yaf onu diyom işte kıl varmıda
Kil yok mu biz kadinlar insan degil miyiz uzaylı miyiz 🙄
Valaaa kıllı düşünmek istemiyon 🙈