Siz de onu kıskandırmaya mı çalışırsınız?
Normal hayatınızla ilgili hikaye paylaşıp umrumda bile değilsin şeklinde mi paylaşırsınız?
Laf sokmalı şarkılı ya da sözlü hikaye mi paylaşırsınız?
Siz de onu kıskandırmaya mı çalışırsınız?
Normal hayatınızla ilgili hikaye paylaşıp umrumda bile değilsin şeklinde mi paylaşırsınız?
Laf sokmalı şarkılı ya da sözlü hikaye mi paylaşırsınız?
Hiç uğraşamam engellerim. O kimde hikayeleriyle beni kıskandırmaya çalışacak
Çok hoşlandığın ve sana seni sevdiğini söyleyen eski flörtün
eski flörtüm ve hoşlandığım biriyse karşılık veririm
Aramız açıldı ve o da bir kadınla tatile gitmiş ama ne yazıcam?
Bi kadınla? tatile gitmiş? ?
Evet 2 hafta filan oluyor biteli
Kim bu kız
Bu kadar da olmaz
Seni seven insan gidipte başka bi kızla tatile mi gider bi düşün hadi gitti bide üstüne sen gör diye durum m atar senin kırılacağını üzüleceğini düşünmez mi senin soğuyabileceğinden korkmaz mı
Kim bilmiyorum işte , arkadaşı mı kuzeni mi kardeşi mi, yoksa takıldığı başka bir kadın mı bilmiyorum. Ama diğer tatil hikayeleri herkese açık, kadının arabada elinde alkol olduğu pozunu, beni yakın arkadaşlara ekleyip oraya atmış. 4 senedir ekliyiz bir birimizde ilk kez gördüm yakın arkadaşları kullandığını. Beni sinir etmek için yaptığını düşünüyorum ben
Alkol olduğu için yakın arkadaşlara ekleyip öyle paylaşmış bence
Hayır normalde alkolü hep paylaşır. Diğer hikayelerinde de vardı
Alkolu geç sen başka bi kadınla tatile gitmesine göz yumar mısın
İnsanın aklına her türlü şey gelir
Bana tekrar yazsa seni seviyorum dese inandırıcı gelmez yani soğurum ondan gidipte başka kızlarla tatile gitmicekti bu kadar basit
Biz senin kadar masum insanlar değiliz, bende ayrıldım dediğim sevgilimle fotomuzu profil resmî yaptın, ondan sonra gitti o tatile o kadınla.
Bişey demek istemiyorum sende haketmişsin yani
Barışmadık da aslında biliyor musun? Bunun paylaştığı bir videoda morluk gördüm boynunda, ondan paylaştım resmî. İyi oldu ama bak , 2 haftada hemen tanışıp tatile gidemez bence kimse, zaten varmış bence o kadın. Yoksa bir kadın bir erkek 3 gündür baş başa tenha bir evde tavla atacak değil.
yani evet kadın afedersin ama o*osbu değilse 2 haftada kim kime güvenip korkmadan evine gider
Ya normal kadınlar tırnağını altın rengi yapar mı? Ama işte o₺rospu kadın arabasını kullandırır mı? Belki de kiraladı gerçi ondan emin değilim de
Bu oğlanı unut ne hali varsa görsün
Olalım istemiyorum ama benim de onun sinirini zıplatmam farz oldu
Cevap
0Cevap
S*klemem
Ama çok hoşlandığın ve sana seni sevdiğini defalarca söylemiş eski flörtün bu kişi
Aramız açıldı ve o da bir kadınla tatile gitmiş ama ne yazıcam?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar