Kıskandırmaya çalışan insanlardan soğuma gibi bir huyum var, hiç sevmediğim bir özelliğim. Beni tanıyanlar zaten böyle bir yola başvurmuyor... 

Bu tip insanlar bana aşırı itici geliyor.
Onlara istediğini vermem ve umursamam çünkü ben candan sevdiğim insanları aşırı kıskanırım.
Şunun evi varmış aman bu benden mutluymuş bunu gözüme gözüme sokanlara karşı çaktırmadan dalga geçerek karşılık veririm.
Bu tip seylere haset ederek özenmem ki ben, benim hayatımla ilgilenirim.
Allah herkese daha çok versin, benim hayatımda kimsenin gözü olmasın bana yeter.
Bu arada dizinin adı Chicago Fire. Bu sahnede de amaç kıskandırmak değil o ikisi evli diğer arkadaş da onların mutluluğunu gördüğü için evlenmeyi düşünüyor bu sahnede. (Evet gereksiz bilgi)
Cevap
7Cevap
Beni neyiyle kıskandırabilir ki diye düşündüm bulamadım ahaha.
Ama bu boğaların en lanet huyudur halbuki.
kiskandirmaya calisiyo baskasiyla konusup gulerek, saniyo ki umrumda, yahu zerre umrumda degilsin, seninle iletisimim yok, sana bakmiyorum bile, neyin havasini yapiyosun ki
Ben soğumuyorum yani zaten öyle bi insana bir şey hissedemem de gerçekten yani yazık derdim salak saçma şeylerle vakit harcadığı için
Bende direk buz gibi olurum onun bir ayari var o ayari bulursan iyi tamam ama diğer türlü buz gibi soğumama sebeb oluyor
Karşımdakini ne kadar seviyo olsamda eğer bana karşı kıskandırmaya falan çalışırsa direk soğurum hatta gördükçe midem kalkar
İş arkadaşım sevgilime sarılıyor. Sonra millete hiç kıskanmıyor öyle bakıyor diyor ben şimdi böyle bi insana ne diyeyim 😂😂
Demek ki nasıl rahatsız etmişsem yaptıklarımla, duruşumla, insan ilişkilerimle gıcık olmuştur, nispet yapmaya başlamıştır. Güler geçerim
Beni kıskandırmaya çalışanları itina ile kıskanmam, hatta vazgeçebilirim 🙂
Valla en nefret ettiğim şey soğurum nefret ederim kesinlikle
Çıkartıyorum hayatımdan, çoluk çocukla uğraşacak halim yok.
Kıskandırmak benim için soğuma sebebi
Kıskanmıyorum kıskansam bile belli etmiyorum çıldırıyor
Tepki göstermiyorum bu şekilde çabaları boşa çıkıyor ve deliriyorlar:)
Hiçbir şey yapmıyorum. Boşa çabaladıklarını anlıyorlar...
Yol vereceksin böyle ucuz insanlara.
Pek kıskanç biri değilim zaten
Aptal mı bu diye düşünürüm
Ben de onlari kiskandiririm
Kiskanmamki OK der gecerim
Kendimle gurur duydarim 😂😂
Benimle zıtlaşmamalı karşımdaki kişi kızarım.
Umursama
Soğuyorum
Yol veriyorum. Öyle güzel gidiyorlar ki.
Hayatımdan çıkarmak
Bu konuda sadece 1 kişiye gerçekten yenildim.
Bende hemen sogurum
umursamam
İtici geliyor
Hassiktir lo u bes derim
Diğer engelle
Hiçbir şey yorulurum
Takmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?