Bi delilik yapıp çocukluk aşkıma yazdım 1. ve 2. sınıfta ona aşıktım yıllar sonra ama kim olduğumu söylemeden sonra o da kimsin falan dedi ben aklında biri var mı dedim asla tahmin edemezsin kim olduğumu dedim sonra buda aklımda biri var ismini söyle dedim oda sevdiğim kızın reklamını her yerde yapmam dedi nedense canım çok yandı ya normal mi bilmiyorum ama çok üzüldüm çok büyük bi aşk besliyordum çocukken ona beni hatırlar mı onu bile bilmiyorum neyse yazmayı kestim bende ama çok kötü hissettim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında bende aynısını yapmak istedim ama evlenmiştir belki kocası görür başı ağrır diye yazmadım
Senin gibi bir Irz düşmanına iyi olmuş
Ne diyorsun a*k?
insan ilk okul arkadaşına yan gözle bakar mı
Senin gibi aşktan anlamayan bi özürlüden başka ne beklenir?
Aşk ilk okulda kalemini silgini paylaştığın arkadaşını üstsüz yatağa bağlı olarak rüyada görüp fake hesapla ona yazmak midir
Ne alakası var senin ilkokulda cinsellik düşünmen herkesin öyle olduğu anlamına gelmez
Yoo benimde bir tanee uzun selvi boylu sarışınnn kupramm vardı İlk okul 3’te taşınana kadar ona deli gibi aşıktım hatta bana bir gün beden sonrası suyun var mı demiştim de komple su şişesini vermişti o şişeyi aylarca atmamış odamda saklamış neler neler yaşamıştım o şişeyle ama validem olacak kadın bayram temizliği bahanesiyle bulup atmıştı şişemi ve hala o şişedeki su kadar tatlı bir su içmedim ama gidipte 20 sene sonra rüyamda o kızı bana striptiz kucak dansı yaparken falan görmüyorum bayan ırz düşmanı
Onu bunu bırak da sence beni hatırlar mı o
Yok yok kendini küçük düşürme böyle * için nerden biliyorsun diye sorma devir * devri anammm
Aman napim bütün erkekler peşimde zaten çokta skimdeydi
Tüm erkolar neden ne için peşindeler aşkooo amaçları ne ki senin gibi ilk okul aşkını unutamayıp onunla ilgili 20 sene sonra bile fanteziler kuran zavallı kendi halinde bir kızcağızın peşine düşüyorlar Ayyy bu erkolarrr kapatılsınnnn
Of sg ne kadar da kıskançsın ya seni 12 yıl sonra hatırlayan yok demek
evet yok geceleri ağlıyorum neden benim ilkokuldan şimdi beni ağaca falan bağladığını düşünüp fake hesapla bana ulaşmaya çalışan kızlar çok ayıp ediyorsunuz yol arkadaşım aynı zamanda ablalarımız kanka olan irem kısa boylu ama tatlı aleynaaa zaten en başta selvi boylu kupramm Sivaslı galın gaşlı türkü çığıran gurbet yok gurbet sen yazma zaten o zaman da kaçıyordum k*çımdan ayrılmıyordun
Üzgünüm ama onların hiçbiri seni şu an duymuyor boş yapıyorsun başka bi bok bildiğin yok gerçekten tedaviye ihtiyacın var kim sana aşık olur ki ruh hastası onu da kendin gibi deli edersin çok sinirimi bozdun ya ne gıcık şeysin şu an karşımda olsan sana öyle tokatlar yapıştırırdım ki adını unuturdun defol git artık gözüm seni görmesin psikopat şey defol
Oyşşşş offf tokat atarım falan deyip bir de üzerine beni aşağılayınca ben bir tahrik oldummm sanki ufaktan ıslandımmm en iyisi ben kaçıyımmm şiddet aşağılama fantezi olan herife bunlar söylenir mi Allahsız ırz düşmanı seniii
Daha fazla ıslanmadan gitsen iyi olur
Evet şiddet bir çözüm değil başlangıç noktasıdır bu arada seneler önce facebook’ta okul hatıra fotoğrafımızın altına kara gaşlı gara gözlü ferdi arkadaşım bu bizim mustea nere kayboldu demiş aleyna’da onlar karşıya taşındı demişti bu sayılmaz dimi rüyasında deri kuyafetlerle kırbaçlarla görmesi sonra dm’den süpriz ben kimin demesi zoraki şart zaten canım onu da yanlış söylemiş karşıya falan taşınmamıştık
Tamam
Şimdi şiddet fantezim olduğuna bakma Küçükken ben kızlara hiç kıyamaz vuramazdım ama bunu bilen bazı kızlar da bu iyi niyetimi suistimal eder arada bana gelişine yapıştırlardı Bir keresinde bir kız çok sağlam yapıştırmıştı bana bende kıza vuramıyorum napabilirim napabilirim diye düşünüp en son elindeki barbiesini alıp kafasını kopartmıştım hüngür hüngür hayvan gibi ağlamıştı orada çok zevk almıştım hiç unutmam Ama sonra eve gidince yine vicdanım sızladı gittim annemle kıza yeni barbie bebek aldık sonra ben gittim buna verdim sarılıp boynuma atlamasını bekliyordum beni ağlattığına değdimi dedi kapıyı suratıma çarptı gitti sonra ben tekrar kapıyı çalıp anasına verdim ama o da sonradan vicdan yapmış herhalde ertesi gün küçük bir araba getirdi oynarsın diye ulan uzaktan kumandalı değil bir şey değil 2 yaşında mıyım anasını satıyım neyiyle oynayayım bak yine sinirlendim neyse ayıp olmasın dedim aldım birde vıcık vıcık sarıldı bida beni ağlatma diyor Şu an çocuklarım ona Anne diyor dermişim şakaa şakaa 20 senedir görmedim yellozuu hikaye bir yere bağlanmadı buraya kadar boşuna okudun bari ibret falan al ırz düşmanı
Okumadım ki
Olsun bu ülkenin sanayi ustasına da ihtiyacı var
Baban yetmiyor mu
Babam keşke sanayi ustası olsa şimdi paraya para demezdik bee validesini kiraliyimmm eski futbolcu top peşinde koşturmuş moruk 40 sene evvel fenerbahçe’ye kadıköyde rövaşatayla voleyle gol atmışta napakk o zaman para yokmuş ki topçulukta o zaman yeşilçam’da erotizm furyası güzel kazandırıyordu hep yanlış tercihler
Agabeee sen niye bi bok olmadın peki insan biraz çevresinden ders alır
Bir keresinde ben köyde dedemle katırdan düştüm acaba ondan mı diyorum valla rahmetli sen benim üzerime düştün diyordu ama bilemiyorum orada bir kalıcı hasar nörolojik problem oluşmuş olabilir
Belli oluyo zaten saçmalıyosun peş peşe neysee ilacın bende hadi ver bi dudiş
Ohaaa önceee tokattt ardından dudişş miiiğğ önce dövüp sonra seviyor musun yalnız ben senin ilkokul arkon değilim haberin olsunnn sonradan demee
Bunu ilkokul arkım düşünsün bence böyle bi fıstığa erişemeyeceği için çok sad hissetmeli gerçi ben olduğumu bilse net date'e çağırırdı da gider miydim bilmiyorum çünkü çok tipsiz you know.. ama çok seksiii.. neyse çok var bende öyle erkek de o benim gibisini nah bulur be acaba ona aldığım kumandalı tankı saklamış mıdır ah bee en son ne zaman onunla oynayıp hatırladı beni çok duygulandım şu an da neyse verecek misin dudiş?
Instagram
@erkekkkkkkkkkkkk
@musty19972834
Okey yazarım bi ara
Burdanda yaz istediğin yerden sana 26 senelik sömürülmemiş sahibinden ıslakkk nemli ama sıcacıkk bir alt bir üst dudişş takımı verelim
Mmm madem dediğin kadar var nasıl oluyo da kimse sömürmemiş?
Müstakbel Karıcıgımaaa saklıyordum emmaa saaa nasipmişşşş
Ig bak