Aşk sizin için tek mutluluk kaynağı olabilir mi? Sevdiğiniz kadın veya erkeği hayatınızın merkezine alır mısınız?

Aşk sizin için tek mutluluk kaynağı olabilir mi? Sevdiğiniz kadın veya erkeği hayatınızın merkezine alır mısınız?

Hayır, çünkü hayatın gerçekleri ve sorumluluklar var. Sorumluluklarımızı sevgili paylaşmıyor çoğu zaman hatta kimisi dert dinlemekten bile yoruluyor. Sevgiliyi hayatın merkezine koyarsak kendimize nefes alacak alan bile kalmaz. Ne yapmak istediğimizi yapabiliriz ne de kişisel davranabiliriz. O yüzden yeterli seviyede ilgi ve geri kalan zaman da kendimize kalacak şekilde olmalı. Sevgili dediğimiz belki kısa sürecek bir macera olabilir, onu yaşamadan bilemez insan. Kısacası birine göre yaşamak yanlış olur.
Ben kendim için konuşursam evet çünkü aşık olduğum kadını kendimden bile çok severdim zaten aşk yoksa hayatın da anlamı yok benim için. kendim için değil sevdiğim için yaşadığım zaman kendimi mutlu hissediyorum. ama bu kişiye göre değişirdi. bu yüzden de benim hayatımın merkezinde olurdu her zaman. tavsiye olarak da Kendi kişisel gelişiminizi ve refahınızı ihmal etmeden ilişkinize zaman ayırmak önemlidir. Sevgiliyi hayatınızın merkezine koymak, kendi hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz ardı etmenize neden olabilir. Sağlıklı ilişkilerde, her iki tarafın da bağımsızlık ve özgürlükleri korunur. Sevgiliyi hayatın merkezine koyduğunuzda, özgürlüğünüzü kısıtlayabilir veya diğer ilişkilerinizle zaman geçirmenizi zorlaştırabilir. Aile, arkadaşlar, hobiler ve kariyer gibi diğer önemli alanlar da hayatınızda yer almalıdır. Sevgilinizle zaman geçirmenin yanı sıra diğer ilişkilerinizi de beslemek önemlidir. İlişkinizi önemli kılmak, iyi iletişim ve anlayış gerektirir. Sevgiliyi merkeze koymak, duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak ve karşılıklı olarak desteklemek anlamına gelmelidir. İlişkiler zamanla değişebilir ve farklı dönemlerde farklı ihtiyaçlarınız olabilir. Bu nedenle, ilişkinin dinamiklerine uyum sağlamak ve esnek olmak önemlidir.
Sonuç olarak, sevgiliyi hayatın merkezine koymak veya koymamak kişisel tercihlerinize bağlıdır. İlişkinizi ve kişisel ihtiyaçlarınızı dengeli bir şekilde ele almak, sağlıklı ve tatmin edici bir yaşam sürdürmenizi sağlayacaktır.
Hayatının merkezinin tam olarak dengesi de önemlidir. Fazlaca dengesiz ya da denge sorunu olan bir hayat yaşam mücadelesi varsa ve o tam ortaya konulan kişi de resmen zigon sehpa gibi yer kaplıyorsa tabiki de tatsızlıklar kavgalar çıkacaktır.
Sevginin haricinde bağlılık ve bağımlı olmak meselesinde de yine taraflar arasında değer tartışmaları da çıkarsa zaten tadından yenmez. Hani ufak atışmaların da zaman zaman olması önemlidir öyle süt liman ilişki çerçevesinde anlaşmak da pek mümkün değildir haliyle tanıma evresinin de bu işin bir parçası olduğunu unutmamak gerekir.
Kizlar icin konusmak gerekirse pek doğru değil. Kizlar merkez olamktan rahatsiz olurlar 😅
Hiçte bile
Tecrübesizlik konuşuyor buradaaaa 🤣😅
O kadar iyi yorumlar varken neden bu yorum alsdjfljkfd
O da senin farkın jdjdj
akdslfjj evet çünkü ben kısa ve öz yazdım. herkes yapamaz bunu aljksdfljkf
Tamam uzatma your welcome hshshs
Bartın'lı değil misiniz hepiniz aynısınız akjsdfljkf
Karadeniz damarımı attırma benim kdjddj
Siz Bartın'lılar çok edepliymişsiniz diye duydum doğru mu? aljdslfk
Biz allah yolundayız kardeş bizde yamuk olmaz jdjdd
Tespihine kurban helal be askdfkjf
Eyvallah broo djjdjdj
Altın gördün mü kap, bartınlı gördün mü kaç demişler. O yüzden ben tüyer adkljfjkldf
Cevap
44Cevap
Merhaba,
Sevgiliyi hayatın merkezine koymak doğru değildir. Sevgili kalıcı bir şey değil..
Aşk benim için tek mutluluk kaynağı, sonsuz!
Evet aşkımı hayatımın merkezine koyarım! 😅
Ya ben kocamı bile koymuyorum sevgili kimmiş yaa dhfjfj o merkez sadece bana ait..
Doğru veya yanlış. Başka türlüsünü bilmiyorum ben. Tabii buna layık biri olmalı.
Hayatımın merkezinde her zaman ben varimdir ve kimseyi hayatımın merkezine koymam.. En fazla merkezimi kendisiyle paylaşırım..
Doğru değil, buna layık olanda yok...
En yanlış karar diyebilirim gadası
Bir insanı hayatının merkezi yaparsan kendini unutursun. Ayrıca merkezin olan kişinin hayatını da taciz ederek onu sık boğaz edersin. Hayatın merkezi her zaman kendimize ait olmalı. Sevgili hayatımızın ana rengi değil ara rengi olmalı
Kim olursa olsun kişinin hayatinin merkezinde baska birisi olmamali. En basta inanc sistemi olmali sonrasinda insanin kendi hayalleri, hedefleri, planlari ahlaki kriterleri. Sonrasinda yaninda seni seven insanlarla huzurlu bir hayat kurulmali. Kimse takinti seviyesinde sevilmeyi kaldiramaz. Insanin dogasina aykiri. Biri beni delice sevse ben ondan uzak dururdum. Insaniz, gideriz, birakiriz, ölebiliriz, hata yaparız. Sevgiyi taparcasina hale getirmemek gerekir. Yoksa saglikli bir yasam kurulamaz. Yasayabilmek icin Kendimize lazimiz.
Sevmek ve sevilmek güzel bir şey ama kimseyi hayatının merkezine almamak gerek. Özellikle sevgili, arkadaş. Ama evliyken hayatın merkezine alınabilir. İnsan önce kendisini sevip değer vermeli, kendi kıymetini bilip kendini merkeze almalı yoksa sonucu hüsran olur ayrılınca boşluk duygusu ve acı kalır
Sağlıklı bir ilişkide olduğumu düşünen biri olarak benim diyeceklerim şu her zaman kendinizi merkeze koymalısınız kendi başarılarınızı önemsemelisiniz ve partnerinize destek olmalısınız. Eğer kendiniz mutlu olursanız ilişkiniz de mutlu olur. Benim bahsettiğim ''ben''cil olmak değil yanlış anlamayın
Belki de yaptığımız en büyük hatalardan biri değer verdiğimiz, hoşlandığımız kişiyi alıp böyle merkeze de değil tam çekirdeğe koymak 😂 fazla değer veriyoruz ve bir bakıyoruz ki yine üzülen biz olmuşuz. O yüzden dersimizi alıyoruz ve kim olursa olsun artık dışarda tutuyoruz. Akıllı olan hatayı bir kere yapar 😂
aşk dediğin öyle birşeydir zaten ve karşılıklı böyle olmalıdır. eğer tek taraflı böyle olursa orada arıza çıkar bir taraf bunalır. o yüzden derimki karşılıklı çok sevip aşık olacaksanız sevgili ya da eş olun burası sizin inancınıza göre şekillenir.
Doğrusunu yanlışını bilmem ben, kâlbime aldığım, sevdiğim erkeğin hayatımın merkezinde olması benim için önemli ve vazgeçilmez bir "sevme üslûbu"😎.
Türkiyede anlam veremediğim şekilde merkeze koyup her dakika whatsapp veya bilimum uygulamalardan yazan, darlayan anlayış mevcut.
Kardeşim, sevgililik arkadaşlık gibidir. Evlide olsan flörtte olsa biraz mesafe biraz arkadaşlıl gibi olacak.
Az uzaklaş mk..
Nau nau. Aşkı bil, aşık olma demişler. Hayatın sorumlulukları zaten ona izin vermiyor
İyi demişler tam deli işi
Bize akıllı ne gerek
sizce böyle bi şey doğru olabilir mi? bilerek soruyosunuz he bunları
Doğru bulan var ama
genel hiç kimsenin hayatımızda merkez olamamsı gerektiğini düşünüyorum. bu tarz birini çok sevme onu en merkeze oturtma tüm hayatını ona göre şekillendirme arzusu bağlanma probleminden kaynaklı oluyor. birey kendi ailesiyle sağlıklı bir bağlanm örüntüsü kuramadığı için ikili ilişkilerini de yönetmekte güçlük yaşıyor.
hayatınızın merkezi her zaman siz olmalısınız. pragmatik olmakta fayda var.
Ne zaman merkezime. aldim işte o zaman pişman oldum
. Çünkü değmeyene verdiğim değer popo kaldırdı.. kendini adam sandı hiç gerek yok
. kendime değer veririm en azından boşa. giymez
Kendiniz dışında birisini kendi hayatınızın merkezine koyunca bir süre sonra kendinizi onun etrafında dönerken bulursunuz. Kendi alışkanlıklarınız, zevk aldığınız şeyler, çevrenizdeki insanlar birer birer yok olur. Sonunda sadece parterinize bağlı olarak yaşamaya çalışırsınız. Bununla birlikte onunda size aynı şeyi yapmasını beklersiniz. Bu durum anlaşmazlıklar ortaya çıkarabilir.
O lisi hayatindan gidinxe cokuse gecersin kismeye guvenmiycrksim kimse kusurada bakmasin belki gercekten iyi biridir kptu niyeti yoktur ama hayatini baskasina adamak onun icin yasamak kotu
Sevdiğim erkek benim için özeldir. Yeri de benimle beraber hayatımın merkezidir. canım ister tek merkezi de yapabilirim.
Herkesle aynı yerde olacaksa ne anlamı var ki?
kim ve nasıl biri olduğuna bağlı doğru insanı hayatının merkezine koyabilirsin onda bir sıkıntı yok çünkü kıymetini bilecektir ama yanlış insanı koyduysan çok büyük aşırı sıkıntı bir şey
Bence yanlış hayatın merkezinde öncelikle kendin varsın başkasını merkeze koyarsan o da seni kullanır
Evlendiğinde kocanı hayatının merkezine koymaz mısın mesela
Hiç kimse hayatının merkezinde olmamalı birini hayatının merkezine koymak hem seni yoruyor hem de karşındakini
Hiç doğru değil o gittiğinde hayatın alt üst olur, ailen arkadaşlarinda olsun ki onsuzda yapabil
Sadece sevgiliyi değil kimseyi hayatının merkezine koymak doğru değil bazen başarılı olamıyoruz orası ayrı tabi
Yani birbirinize özel alan bırakmak iyi olur ama sevgili bence merkezde olmalı hassas olunmalı
Asla degil, sonucta sen sevgilinle birlikte dogmandin ve onunla hayata baslamadin. Sinir cizmek cok onemli iliskide evlilikte herseyde genelde kendi hayatin olmali arkadaslarin hobbylerin bunlar cok deegerli seyler
Yanlış. Sonra ayrılınca millet ölüyor işte bu yüzden. Aman aşığım, aman ölürüm. İnsan hayatının merkezine sadece kendini koymalı.
Sevgi çok güzel bir duygu olduğunu söylemek güzeldir fakat kimse aile dışında hayatın merkezinde olmamalı
Hayatımın merkezine ben dışında kimse giremez. Herkes gelip geçici, sonuçta yolun sonunda insan kendiyle kalıyor.
Merkezi değil, hayatımın bir parçası olabilir. Eşya alırken “bu fiyata değmez” deriz, başkaları içinde değmiyor.
Eşya muamaleside yapmazsın karşındakine :D
Mutlu olduğum Tek kisi o ise koyarim evet
Tabiki değil, hayatının merkezi her zaman kendin olmalısın
Hayır, doğru değil.
Hayatın merkezinde daima insanın kendisi olmalı.
dünyan o olmamalı
tabiki değer vermelisin ama herşeyin o olduğunda , yıkımı büyük oluyor
Kendinden başkasını hayatının merkezine koyan insan kaybetmeye mahkumdur.
Bence doğru değil. Sonra tırt çıkıyorlar hayatın kayıyor
Hiç sevgilim olmadı sevgililiğe dair hiçbir deneyimim yok ama herhalde sevgiliyi hayatın merkezine koymak doğru gibi
o kadar değil herkes olduğu yeri bilsin her şeyin dozu
Hayir değil baksa seyleri koy isin kariyerin kendin
Değil aşağılayıp başka bağlantılar bulacaksın sevgili var ve yedekleri var
Hayatımın en değerli parçası olarak görürüm ama merkezde her zaman kendim varım.
Sevdiğim kadın beni de seviyorsa aramız çok iyiyse hayatımın merkezine alırım onu
Değil o seni koymuyor koymuş gibi yapıyor menfaati uğruna
Kimseyi hayatımın merkezine koyamam ben. Yapı meselesi..
Sevilen her insanın hayatta bir merkezi yeri vardır.
Kimseyi hayatının merkezine koymamalisin elbet bir gün ihanet ediyorlar kendini koy merkeze
Sevgili, hayatın merkezinde olmalı. Yoksa merkezkaç kuvvetiyle savrulursunuz ikiniz de.
Hayatınızın merkezine kendiniz ve çocuklarınız dışında kimseyi koymayın
Birkan Sokullu gibi bir sevgilim direk o benim merkezim olur. Şu gülüşe baksana içi titriyor insanın
Yanlış. İnsanın hayatının merkezinde yalnızca kendisi olmalı.
Bi kere gerçek aşk mutluluk dan değil mutsuzluktan ibaret.. hayatımızın merkezi olup hayatımızın tam ortasına edip gitmeleri de asla yanıltmaz 😌
Hayır değil sevgiliyken değil, Ancak gün gelip evlenince hayatın merkezine koyman gerekiyor. Heleki gün gelip hamile kaldığında merkez sen olacaksın.
hamile bırakınca noluyor ki
Anlatmak istediğim şey hamile kalınca eşin sana daha çok veriyor el üstünde tutuyor yardimci oluyor yani merkez sen oluyorsun.
*deger
Yoo vermiyorlar
Tamam.
o tüpçü babana selam şöyle
ya tipini hadi ordan ergeni git çıktığın yere geri gir olmamışsın sen.
Doğru değil.. Kimse buna layık değil çünkü..
Dininden ve senden sonra hakediyorsa 3. Sıra olabilir bence
Ben koydum siz koymayın. Hep hayal kırıklığı. Kendinizi hayatınızın merkezine koyun.
Koydukta ne oldu kopek muamelesi gorduk sıcmadıgı kaldı
Kendinden başka kimseyi hayatının merkezine koymamalısın 👍
Sevmek sevilmek aşık olmak çooook güzel şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?