Evet, üstündür.
Hayır, değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Üstündür, ben ne olursa olsun sevgilime onu sevdiğimi derim. Benim bu hayatta bı korkum var maalesef bu konuda, eğer Allah korusun ona bir şey olursa tüm bu sıkıntılardan dolayı falan ona trip atmama değer miydi diye düşünürüm. Ondan ne olursa olsun öyle küs kalmamaya, alttan almaya gayret gösteririm. Bilmiyorum ama doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum. Bilmiyorum da zaten nasıl bir ilişki içindeyim. Onu çok seviyorum ama o ne hissediyor tam emin olamıyorum. Sanki ben onun için sıradan birisiymisim gibi hissediyorum
Öncelikle çok doğru yapıyorsun fakat bu dünya için fazla iyi birisi gibi görünüyorsun bu kadar iyi olmak sonunda çok üzer kendimden biliyorum daha yaptığım iyiliklerden yüzüm gülmedi ve onun için sıradan birisiymişsin gibi geliyorsa sana gerçekten sevdiğini hissettirememiş ve bence bir ilişkide gerçekten sevdiğini hissettirmek de ilgi ve güven kadar önemli diye düşünüyorum 🙃
Valla biliyorum ben de çok üzüldüm bu hayatta, artık alıştım çoğu şeye de. Sevgilim ayrılmışti valla ne hissettiğimi ben de bilemedim. Üzgün idim ama hissetmiyordum. Sonradan yine geldi ama bilmiyorum, sanki o kadar da değerim yokmuş gibi hissediyorum. Belki kafamda kuruyorum diyorum. Bazen de çok seviyor gibi hissettiriyor anlamadım. Biraz odun gibi kendisi😁, ama seviyorum da onu cidden😇. Bilemiyorum kendimi de çok iyi birisi miyim ama teşekkürler 😇
Yorumlarından öyle birisi gibi geldin tanımıyorum o yüzden kesin bir şey diyemem ama rica ederim 😇
Teşekkür ederim efendim, siz de iyi birisi gibisiniz😇
Rica ederim ne demek 😇
Bende teşekkür ederim 😇
Rica ederimm efendim
😇🙃
Hayır değildir. çünkü maalesef kibir ve hırs zaten insanı yenen bir şey bu yüzden de zaten kimse birbirini sevmiyor kibirleri egoları yüzünden hep seveni istemezler. bunun yerine sevmeyenin peşinden koşarlar her zaman. bence en güçlü duygu yalnızlık duygusu olabilir. tek kişiliktir çünkü.
Kibir çok başka bir şey. Zehirli bir hücre gibi. İnsanın bedenine işleyince kurtulmak çok güç. Tüm kutsal kitaplarda günah olarak tanımlanmış bir kavram.
Cevap
6Cevap
Sevgisi, hırsını ve kibrini geçmeyen mümkünse benle muhattap dahi olmasın
Sevgisi geçmiyorsa sıkıntı zaten
🙃
Bu insana göre değişir tabi. Seven insan için sevgi hırs ve kibirli de geçer ama çoğunlukla şu an ki toplumda hırs ve kibir sevgiyi geçiyor.
Duygular her insanda eşit seviyede değildir. Kişiye göre değişir.
bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilecek bir durum ama sevgi her şeyin ilacı bu kesin.
Gururun önüne geçiyorsa aşk olur
Gerçek sevgi her şeyden üstündür.
Hayır üstün değil.
Üstün olmalı
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?