Biri tamamen nasıl unutulur?

benim cok sevdigim bi cocuk vardi beni istiyo gibi yapip exine dondu sonra 1-2 ay gecti bana geri dondu kabul ettim zaten onu bekliyodum falan sonra guzel zamanlar gecirdik bulustuk ettik eglendik derken yine terk etti gitti her yerden engelledi beni. Birbirimiz hakkinda cok sey biliriz fazla zaman gecirmemize ragmen. Benim is yerimide bilir her neyse ben yine beni terk edisinden sonra aylarca bekledim donmesi ve artik aklima hep kotuluklerinj getiriyodum icimde sevgi kalmasin diye ise yaradi icimde sadece nefret bardi ona karsi ozlem yoktu sevgi yoktu. Gun icinde her saniye dusundugun kisi bi saniye aklima gelmiyodu taa ki bugune kadar yine duruyorym aklimin ucunda yok unutmusum mjutluyum motoruyla is yerimin onunden yavasca gecti bende o sirada dukkanin onundeydim uzun yzun bakti bana inanamadim sonra tekrar gecti ve twkrar ve her seferinde cok uzun uzun bakti, neden yapti? Beni her yerden engelleyip bir daha karsina cikmama diyen cocuktu ama bile bile onumden defalarca gecti engeli de acmadi amaci ne ve tum o nefret duygularim eve gelince ozleme dondu, uzuldum. Ozluyorum ya keske donse
Biri tamamen nasıl unutulur?