Aşırı... düşkünü sevgili?

Ben biriyle konuşuyordum uzun zamandır sadece tanıyordum çevreden dolayı o da merhaba merhaba bir muhabbetim yok. Bir hafta bile olmadı konuşmaya başlayalı. Çok iyi anlaşıyoruz her konuda. Ben yetişkin biriyim kötü niyeti olsa anlarım. Konuştuk arkadaşça ve bu sefer karşılaşmak değil de anlaşarak görüştük. O günün sonunda mesajlarda sevgili olarak ilerlemeye karar verdik. Fakat sürekli tiktoktan çıplaklara bakıyor benimle konuşmadan önce de her gğn evw farklı kız atıyormuş cinselliği çok seviyormuş. Anlayacağınız uçkuruna sahip çıkamayan bi domuz. Bana beni çok beğendiğini birlikte ilkimizi yaşamak istediğini söyledi. Acele olur dedim fakat bende istiyordum. O gğnün sabahı erkenden ona gidecektim uyuyakalmışım. Şimdi de tantana yapıyor isteseydin gelirdin falan. Konuşmuyor mesajlarıma geç yazmaya başladı. Blöf yaptım aradım hesabımı kapatcam konuşmak istemiyorsan dedim. Kapatma ya kalsın işte dedi güldü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Seviyor sevmiyor hesabona girmeyin çünkü henüz flört ediyoruz sevgi basit değil hemen olsun. Ben bu odunu kaybetmek de istemiyorum. Yarın geleyim dedim İzmir'e gidicem ailemle dedim 1 hafta kalıcam orada neden bugün gelmedin falan diyor. Kafayı yemelik
Aşırı... düşkünü sevgili?