Sevgilim cok acimasiz?

Selam arkadaslar umarim yardiminiz dokunur veya beni anlayan biri cikar.. sevgilim cok acimasiz cok tartisiyoruz hata derseniz her ikimizde de oluyo ama onun yaptiklari büyük yanlis defalarca konusmayi denedim neden böyle yapiyosun diyorum bazen sende oylesin diyor hak eddin diyo agla zirla umrumda degil diyor agzina ne geliyosa soyluyo konusulmuyo onunla hep iyi anlarini yakalamm gerekiyor ya da ben mukemmel olursam oda iyi oluyo bana bir adim gelmiyo aramiyor yazmiyor bana yaptiklarina pisman olmuyor cok üzülüyorum diyorum takmiyor Gülüyo karsimda agliyorum yannindan gidiyorum tutmuyo bile oda cekip gidiyo napcami sasirdim zorla sahib olmaya kalkdi kizlik zarina zarar geldimi bilmiyorum baska bir erkekle de olamam artik onun la olmaya mecbur hissediyorum kendimi ailem e desem ayrildik diye hemen yuzume vurur annem alistin tabi baska erkek istiosun diye cok huzursuzum...:(
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ona nasil davranmaliyim ben sinirliyken ustume gelme diyo agir konusuyor bende biturlu nedendir bilmiyorum ama cozmek icin usteliyorum oyle yaptikca kaciyo benim pesimden kossun istiyorum pisman olurmu sizce ne yapmali. nasil davranmali ona ne demeliyim?
Sevgilim cok acimasiz?