Aşk İlişkileri Aşk bebeğim enişteniz beni engelledi napcaz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nere gittin göz bebeeeeğim gel buraya ellere yar olma Güncellemeler+1 yıl Seni evimin direği kalbimin köşesi yapıcaktım nere gittin a q Güncellemeler+1 yıl Bak bensiz yapamazsın haberin olsun Aşk bebeğim enişteniz beni engelledi napcaz? Cevapla Aşk Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haketmissin dalga yapiyon birde 😁 1 18 Yorumla Soran +1 yıl ENİŞTEN GİTTİ KAÇIVERDİ ÇARE BUL Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kacirmasaydin napalım şimdi bulamayiz bir daha başkası kapmistir Yorumla Soran +1 yıl Off engeli kaldırmaz mı bu essek Yorumla Soran +1 yıl Evlense bile beni kıskandırmak içindir bi beni sevebiliyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaptın kaçırdın 😁 Yorumla Soran +1 yıl Enişten kaşındı, valla ama özledim onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen mi kaşindin o mu 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir söyle bakalim naptin Yorumla Soran +1 yıl BİRDE HER YERDEN ENGELLEMİŞ ALLAHS Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan naptin çocuğa söyleeeee Yorumla Soran +1 yıl Trip attım biraz kaçıverdi insan gönlümü alırdı be Yorumla Soran +1 yıl Bide flörttğk hoşlandığımı da söyledim kaçti işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz trip attın kaçtı engelledi heryerden vefasız çıkmış enişte 😂 Yorumla Soran +1 yıl Enistende beyin olsa evliydik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp etmiş 😞 Yorumla Soran +1 yıl Enişteniz burada bulırsanız vurun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam abla eniste bizde sen rahat ol 🔫 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Altına yat 1 kere gelir geri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Annen yatsın malum aklın ona çalışıyo Yorumla
Nazlimrdnzz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Tamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne tamamı nazlı ne tamamı Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eski eniştemiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😩😩 Yorumla özgürkahraman +1 yıl 🙊🙋♂️🌺❤🌸💐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Haketmissin dalga yapiyon birde 😁
ENİŞTEN GİTTİ KAÇIVERDİ ÇARE BUL
😂😂
Kacirmasaydin napalım şimdi bulamayiz bir daha başkası kapmistir
Off engeli kaldırmaz mı bu essek
Evlense bile beni kıskandırmak içindir bi beni sevebiliyo
Ne yaptın kaçırdın 😁
Enişten kaşındı, valla ama özledim onu
Sen mi kaşindin o mu 😁