Hahaha yorumlara gel gülmekten öldüm, astral hakkında zerre bilgisi olmayan adam niye sallar bir yorum bu konuya, bilmiyorsanız susun işte çok mu zor?
Sorunun cevabına gelince,
Astral seyahat denen şey özünde astral projeksiyondur. İlk çıkış yaptığın zaman o alemde ki görüntü hiç net olmaz bulanık olacaktır. Yeni bir dünyaya gözlerini açan bebek gibi düşüneceksin kendini her şey ne kadar yabancı gelir demi? İşte astrali ilk başardığın ilk çıkış yaptığın dönemlerde de bunu yaşayacaksın sonra zamanla hareket etmeyi öğreneceksin orada. Nerede olmayı dilersen ve hissedersen orada olabilirsin fakat ilk başlarda her zaman odanda ve evinin içinde kalman gerekir. Dilersen duvarın içinden geçersin, dilersen sokağın başındaki markete gidebilirsin. ve elbette sevgilinin yanına da gidebilirsin. Ama bu çok sabır ve emek isteyecektir. Astral projeksiyonda bedenin ile astral bedenin ( ruh değil ) arasında gümüş bir kordon göreceksin.. sen çıkış yapıp ortama alıştıkça bu kordon gevşeyecek ve senin hareket alanın da gelişecek.. sonra ver elini jüpiter!
Astral yapabilen arkadaşlarımdan birisi sevgilisinin onu aldattığından şüphelenmişti, astralle yanına gittiğinde haklı olduğunu gördü, ve ilişkisini bitirdi..
Esas önemli olan lucid rüya ile astrali karıştırmamak, bir çok kişi karıştırıyor çünkü. Başka bir şey aklıma gelmiyor şimdilik, sorun olursa yazman yeterli..
İyi akşamlar dilerim.2325 Yorumla- +1 yıl
universte yıllarında üstüne düşmüştüm bu konunun. Amaç gece astral seyyehate kalkıp masanı n üzerimdeki kitapdaki ders notlarımı ezberlemek. Ne uyanığım dimi? 7 /24 ders çalışıp sınavdan 100 alacaktım. Uğraşmış ama becerememişdim :-)
Soran+1 yılPeki sen yapabildin mi?
Soran+1 yılSize
Soran+1 yılAnladim sagol gene de
- +1 yıl
Astral seyahat işini nasıl öğrenebiliriz?
Soran+1 yılbiz herkes değiliz
Soran+1 yılkesinlikle
Soran+1 yılrica ederim
Soran+1 yılzararı var galiba
- +1 yıl
- +1 yıl
@erkektarafı25 peki astral seyahat sırasında birisi bizi uyandirirsa ne olur bi anda bedeninize mi döneriz yoksa gümüş kırdın kopar ve geri dönemez miyiz
2. si o anda bizim şu an göremediğimiz varlıkları göreceğiz onlar bize bisey yapabilirim ve çok korkarsak ne olur psikolojimizi yitiririz - 1 yıl
Bana yapmam için yardım edebilirmisin çok merak ediyorum
En İyi Cevaplar
bir ara ciddi ciddi kafama takmıştım bu konuyu arastırmıstım.
dediğim gibi ama arastırdım yani yapmadım..
tehlikeli olmadıgı idda edilse de bedeninden ayrıldıgına sahit olmayı herkezin bünyesi kalbi kaldıramayabilir.
korkup vazgecmen mumkun yani o noktada.
tabi birkez astral seyahate cıkınca o noktadan sonra istemsizce uykunda astral seahate cıkman mumkun oluyo yanı ıstemeden bunu yasıyosun tekrar ve tekrar...
kimsenin rahatsız edemeyecegi bir odada olmalısın ve kendını rahat bırakmalı gevşemelisin. hatta meditasyon da yapabilirsin biraz.
eneteresan ve gercek anlamda bilgi veren kitap ve web siteleri var arakadasım bu konuda
Nusret Sefa Yılmaz'ın Astral Seyahat Tekniklerini Alıp Okuyabilirsin Mesela :)
şimdiden kolay gelsin eger yapabilirsen paylasırsan sevinirim :)11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
astral seyahatı cok denedim ilk baslarda olmadı tavsiyele uydum bol bol havuç yedim beynımı bosalttım ve bıgun evde tekken uzandım tavanı seyrettım bı sure kendımı tavandan benı ızledıgımı hayal etme basla dım gozlerımı kapadım ve elimi yataktan kaldırıp koymaya basladım sureklı ve hayal edıyorum elım yatakta ama sureklı elıımn ıcınden elım kalkıyo bedenımın hafıfledıgını hıssettım ve hayale cok gercekcı gırdım o anı anladım zamanı gelmıstı ve gozlerımı actım kalkmaya calıstıgım anda bedenımı bırakıpta kalkıyomus hıssınde kalkarken bı an kolumu kaldırdıgımda kolumun yatakta kaldıgını gordum ve kendıme gelıp yataktan sıcramam bır oldu ve anı nefes kesıntıseyle kalp carpıntısı yasadım yusek derecede cok korktum 2 aya yakın bunu her hafta 2 3 kere denemıstım ama o korkudan sonra bırdaha hıc denemedım ınanmayanlar varsa seyhatın nasıl oldugunu yapıp deneye bılırler fakat bıraz zaman alıyo bılgınıze
34 Yorumla
Soran+1 yılIlgine teşekkürler
O kadar uzaklaşabilir misin bedeninden, bilemiyorum bayan.
Tahminimce 500 mt ileri gitmek için dahi büyük bir deneyim gerekiyor. Çünkü en ufak bir korku veya başka bir histe zaten yapamıyorsun bunu.
Ancak şunu biliyorum. O kadar uzaklaşman mümkün olsun, sabah annen seni uykudan uyandırmak için yanına gelene kadar uçaktan atlayıp dönemezsen bedenine, o zaman otopside açarsın gözünü. Tabi açabilirsen.
Ayrıca bildiğim kadarı ile Astral Seyahat firmasının otobüsleri var yalnızca. Gideceğin ülkeye otobüs kalkıyor mu bilemiyorum bayan.
https://i.hizliresim.com/Qgbv9k.jpg155 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ben bedenime geri dönmeden birisi uyandurusa ölür müyüm?
- +1 yıl
Yok yok, esprisine söyledim onu bayan.
Astral seyahatte bedenin ile astral bedenin gümüş kordon adı verilen bir bağ ile bağlıdır birbirine.
Bu gümüş kordon koptuğu durumda fiziksel ölüm gerçekleşir. Yani bunun kopması için ise bedeninin hastalık ve kaza gibi sebeplerden dolayı gerçek bir ölüm yaşaman gerekir.
O gümüş kordon adını verdiğimiz bağ yalnızca gerçek ölüm olarak adlandırdığımız ölüm ile kopar. Yani biri senin fiziksel bedenini öldürdüğü zaman kopar gümüş kordon.
Kısacası şu güne kadar astral seyahatte tehlike yaşayan bir insan duymadım.
Ha şansına o saniye deprem olur, yangın çıkar, eve katil girer falan orası ayrı. :D
Tabi şunuda belirteyim bir kez istem dışı yaşar gibi oldum, biraz ürktüm ve otomatik olarak istem dışı bedenime geri döndüm. Tam bedenimden ayrılma esnasında bunu yaşadım uyku sersemliği ile.
Tabi istem dışı astral bedenim ayrıldı ve istem dışı bedenime döndüm. Böyle durumda kesin bilgim olmasada astral bedenin gerçek bedenine döner.
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumların için
- +1 yıl
Rica ederim.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg - +1 yıl
Ama ya ölmüşse biri ve kimsenin haberi olmamışsa astralde öldüğünden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Astral seyhat için baya bir zaman gerekiyor ve bunu yapan kişilerin dini inançları olmadığı söyleniyor astral seyhatin aşamalari müzikleri var bunu yaparken lafanda hiçbirşey olmamasi sessiz ortam olmasi gerekiyor ve bunu yapma aşamalarında mesela ilk deneyimin oldu hemen uzaklasmicaksin 1 hafta odanda bunu yapicaksin sonra evin icinde sonra mahallen ve boyle böyle gidiyor biri geldiğinde veya uyanmak istediğinde siçrayarak uyanirsin yani sevgilinin yanına gidersin ama bir çok aşaması var kardeşim :D
114 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin yanina gitmek saka da ben odada dolassam yeter
Soran+1 yılHaa dinen yasaksa denemem
- +1 yıl
Dinen yasak değil ya? Dinen yasak olduğu nerede yazıyor?
Soran+1 yılyasaksa yapmam denemem
Soran+1 yılbir yerde de sünnet yazıyor
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılAteist ve dinen sakincasi var mi dedi :)
Soran+1 yılöyle olsun
Ben erkek arkadasimla internette tanistim ve yaklasik 1.5 sene boyunca her gunumuzu beraber gecirdik. Surekli göruntulu ya da telefonda konusuyorduk, geceleri nefesini dinleyerek uykuya daliyorduk. Iki farkli ulkede olup birbirimize hic kimseye yakin olamadigimiz kadar yakin olduk.
Astral seyahate gelirsek, uzerinde cok okudum cok denedim. Fakat olmadi. Uykuda olup ama ayni anda bedenini baska bir boyutta kullanabilmen gerekiyor. Herkesin vucudu bunu yapamiyor, dunyada sinirli kisiler bu yetenege sahipler ve bir anda olacak is degil senelerce deneyen insanlar var bir sonuca ulasamayip. Ben özlem konusunu Istanbula tasinarak cözdum. Astral mastral hikaye ama cok istiyorsan bence astral seyahat yapan birini bul ve onunla uzunca sohbet et.21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAstral seyahat hakkinda baya bir bilgim var ve bu konu sakaya gelmez tehlikeli bisey her insanda olumlu sonuclanmayabilir oncelikle ruh bedenden ayriliyo dolasiyo diye bisey yok kim uydurduysa iyi sallamis ruh bedenden ayrilmaz arkadasim astral seyahate gelince bu gercek bisey ama oyle kafamin estigi yere gidiyim yapamazsin once iyi bir bilgin olmali once kucuk alanlardan baslarsin dolasmaya sonra eger becerebilirsen profesyonellesirsen daha uzak mesafeye gidebilirsin ve sorunun cevabida hayir gidemezsin.
33 Yorumla
Soran+1 yılOdada dolassam yeter napicam?
Cevap sahibi+1 yılYa cidden bak bulasma bu islere oyle internetten arastirmayla olucak seyler degil bunlar
Soran+1 yılNerden arastirayim
Gerçekten yapabileceğine inanman yeter ama astral seyahat sırasında düşündüklerin gerçekleşir bir nevi rüyanı kontrol ederbilirsin fakat zihnini tamamen boşaltman gerekiyor aklına kuran gibi şeyler gelirse bunu kaldıramaya bilirsin (kuran gelirse aklına şeytanlar melekler cinler gelir ve bunların bir anda önünde belirdiğini düşün napardın ? ) bence yapma ben yaptım arada ellerim titriyo geceleri
73 Yorumla- +1 yıl
bonzaiyi azalt
Soran+1 yılHadi ya yaptin demek
+1 yılbu işlerde hiç bir tecrübesi ve bilgisi olmayan biri yurtdışına mı çıkmak istiyor?
pardon ama yani akıl var mantık var. bikere astral seyahat dediğin şey düşündüğün kadar basit bişey değil.
hayır gidemezsin çünki sen onu becerene kadar sevgilinle çoktan ayrılmış veya sen sağlığını yitirmiş olcaksın.42 Yorumla
Soran+1 yılHdi ya tesekkurler
- +1 yıl
ama odada dolasmak okadarda zor degil diyebilirim, bas dönmesi yapar iste
+1 yıluniverste yıllarında üstüne düşmüştüm bu konunun. Amaç gece astral seyyehate kalkıp masanı n üzerimdeki kitapdaki ders notlarımı ezberlemek. Ne uyanığım dimi? 7 /24 ders çalışıp sınavdan 100 alacaktım. Uğraşmış ama becerememişdim :-)
57 Yorumla
Soran+1 yılVayyy zeki
- +1 yıl
Gideceğin mekana daha önce gitmiş olman gerekiyor. Hocanın evine daha önce girmiş olmam gerekiyor. Daha ben vücuddan çıkmayı beceremedim
Soran+1 yılhmm daha önce gitmiş olmak gerekiyor demek
- +1 yıl
psikolojik olarak bakarsak duruma; insanın kendini en güvenli hissettiği yerdir tuvalet. hayatı boyunca tuvalete girdiği zaman saygı görmüştür insan. çocuğun odasına bile pat diye giren ebeveyn bile, iş tuvalete gelince kapıyı çalar ki bu bir saygı göstergesidir. işte bu yüzden beynimizin en rahat olduğu yerdir tuvalet, nöronlar rahatladıkça daha hızlı çalışır ve beyin özgürleşir. bu yüzden rahat rahat proje üretebiliriz tuvalette, zorlansa astral seyahata bile çıkabilir l*n ..
- +1 yıl
Soran+1 yıldalga geçme
Bende denedim oldu anlatayim yataktaydim mevsim kış tuvalete gitmem gerekiyordu üsendim o sogukta kalkmaya neyse astral yapiyimda tuvalete gideyim dedim bir baktim 10 dk sonra tuvaletteyim
92 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama beee
Arkadaşlar öncelikle belki ön yargılı yaklaşacaksınız canım canım konuşuyor diyeceksiniz gayet normal bisey bende evreni sadece güllük gülistanlık sansam aynısını derdim. Öncelikle hepimiz ölümsüz ruhlarız ne alaka demeniz gayet normal. Yaşamını bitiren biz değil vücudumuz organlarımız derimiz ruhlarımız asla ölmez yaralanmaz zedelenmez kırılmaz. her birimiz Allah’ın ruhunun bir kısmını taşıyoruz. Sonsuz bir güç taşıyoruz içimizde ön yargılı yaklaşanlar için vücüdümüz sadece rûhumuzun bir kıyafeti.
10 Yorumla
+1 yılKüçükken (10-15) yaş aralığın da 5 yıl boyunca istemsizce bilmeden astral seyehat yapıyormuşum. Sorunlu bir ailede büyüdüm ve çok hayal kurardım gece herkes uyuduğun da. Evet bedenin yatakta iken ona bakıp evde dolaştığım bekle şu içip geliyorum dedim zamanlar oldu. Ayrıca bir çokta cinler ile karşılaşıyordum. Bir tane siyah cin ve yardımcısı yeşil cuce vardı. Onlar iyiydi ama. Başka uzun siyah cin o kotuydu. Her zaman beni rahatsız ederdi. Konuşurdum ne istediğini sorardım. . Neyse ki büyüdüğüm de herseyin farkına vardım da artık geçmiyorum astral seyahate.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 495 cevap paylaştı. Ben bu tecrübeyi yaşamadım ama yaşayanları biliyorum. Pek iyi bir Tecrübe değil. Ruhun bedenden ayrılması bedenini cansız görmek üstüne bir de bedenine dönememe ihtimali. Ortalıkta beden arayan o kadar çok ruh var ki.. Bedeninin kıymetini bil ve sakın deneme
20 YorumlaÖncelikle evde yalnız olmalısın gece saat 3 gibi soyunmalısın odanda ses olmamalı sonra odandaki bir nesneyi belirle onu düşünüp geri dönmen için. Ruhunun bedeninden ayrıldığını düşünmelisin. Yaparsan ve kendi bedenini görürsen korkup panik olursan beden ve ruh arasındaki bağı koparıp ölürsün deneme derim ben çünkü hem ölebilirsin hemde günahı çok büyük.
14 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
- +1 yıl
Yaw hangi kitapda yazıyor günah diye. İlk defs burada duyuyorum öldürüyor diye.. Okumadan araştırmadan sallıyorsunuz.
Soran+1 yılben öldürmedğini araştırdım
Tatil & Seyahat konusunda 588 cevap paylaştı. Astral Seyahatle gitsen gitsen Değirmenköye gidersin onda da yolda çevirme olur arka kapıdan tüyersin :D İğrenç bir firma tavsiye etmiyorum kesinlikle. En iyisi Keymıl Koç ya da Kanberoğlu da olur o da olmazsa Lider Adana :D
41 Yorumla
Soran+1 yılastral seyahat ne biliyor musun?
Tatil & Seyahat konusunda 822 cevap paylaştı. Evet. Geçen gün canım İstanbul'a gitmek istedi. Bilet fiyatları pahalıydı.
Astral seyahat ile gittim bedavaya. Çok güzel oluyor öyle.62 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecme
+1 yılBilinc-altinda gittigini sanirsin o kadar. Burada yazan arkadaslarin cogu iyi niyetli yaziyor olsa da ; gece yarisi su icmeye usenip sabaha kadar bekleyen ordunun neferlerine uyedir kendileri :) Gelen yorumlardan sonra degil yurt-disi , odada dolasmaya razi olmussun :Dd
19 Yorumla
Soran+1 yılhe evet
- +1 yıl
Bu arada astral seyahate cikabildigini soyleyen arkadasa/lara 1 Milyon Dolar lik teklifim var ;)
Soran+1 yılvar mı len o kadar paran
- +1 yıl
Yok be hatun nerde bende o kadar para, dolaba fare dusse kafasi yarilir :D Ben sadece araci olacam, gercekten cikabilen varsa ispat edecek imzali, ispatli, sahitli ortamda sorular sorulacak, kanitlayana cantayla verilecek, bende cantayi tasimasina yardim edecem :) cok ciddiyim, helede astral yapiyorum diyenlere gore 1000 kat ciddiyim.
Soran+1 yılanladım cok ciddisin :p
- +1 yıl
Tatlisi ben ciddiyim, James Randi Vakfi 1 milyon dolari verecek, bende burdaki astral yapan, sevgilisiyle sevisen delikanlilardan yuzdelik komisyonumu alacam, soz sanada dunya turu ve spor araba.
Soran+1 yılsöz mü len :D
- +1 yıl
Kopeeen olsun lem :D lafi mi olur..
Soran+1 yılhelaaal
Valla kardes astrale cikmak got ister acikcasi :D ben 1 ay boyunca her gece denedim en son bir kipirti oldu dusuncelerime ruhumun ciktigini hissetmeye calistigini endeksledim sonra gozlerimin onunden golgeler daireler cizmeye basladi anani s*keyim noluyo diyerek heyecan yapinca golgelerde kayboldu astralede cikamadim :D dahada cikmayi dusunmedim oyle aninda olacak bisey degil cok zor :D
111 Yorumla
Soran+1 yılben denesem?
Soran+1 yılhadi yaa
Soran+1 yılSagoll
Soran+1 yılTovbee
Soran+1 yılYandın sen
+1 yılBende bazen dusunuyorum yapsam nolur die. Ama geri donusu cok zor mus. Tehlikeli anlayacagin. Denneme. Zaten metafizik , İnsan gucunu asan bir sey.
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladim belki üstüne dusersem olur
- +1 yıl
Ustune dussende zaten ilk olacak ve bu konuda cok bilincli degilsin. Bak soyle oluyormus. Bir nesneye odaklaniyorsun ve sadece o nesneyi dusunerek daliyorsun ama yanlis birsey yaparsin. Olmaz. Yapma.
Astral seheat yani cinler alemine geçiş olarak tabir ediyoruz biz bu baya bir tehlikelidir sadece tasavvuf ve ilim sahipleri zarar görmez onuj disinda cinler alemine geçmek kisaca cinlerin ve Şeytanlar ın sana musallat olmasi demektir cinler alemi insanlar için baya bir tehlikelidir orada göreceğin sevgilin büyük ihtimalle bir cin olacaktır. Çarpıla bilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
hayır tehlikeli değildir tehlikeli olsaydı uyku sırasındada musallat olurlardı biraz mantıklı düşünün uyku sırasındada astral seyehatte oluyoruz ve cin olmuyo o kişinin atsral bedeni oluyo
- +1 yıl
Tabir ediyorsanız geçişleri siz kontrol ediyorsunuz heralde tehlikeli olduğunu nerden biliyorsun korkularını yenip bir kere başardın mı astral yapıp cib musallat olan kaç kişiyi kurtardın uyku sırasında zaten o alemdesin ruh beden den çıkmıyor mu İnsan en üstğn varlık olarak yaratılmamış mı az mantık yürütün bu alemde sizi sınırlayan fiziki bir bedeniniz var ama orda üstünlüğünü yaşamakta özgürsün az araştırın lütfen :(
Çok ciddi bir şey, evet gidebilirsin ama bu hemen olack bır sey degıl ılk once evınde dolasıyorsun duvarlardan gecıyorsun sonra evden kopabılıyorsun bunun aşamaları var, ama cok cok uzağa gidersen kordon bagın var oyle bır seydı koparsa ciddi ciddi ölebilirsin ayrıca astral seyehatta , görünmeyen varlıkları görüyorsun, ben bu yuzden yapmaya kalkışmadım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim teşekkürler
Onu yaparken herhangi bir tıkırtı duyulsa sonsuza kadar orda kalırsın kıyametin gelmesini beklersin ben yapıyordum sessiz ortam olduğu için ama sen yaparsan tıkırtı duyduğun an kalırsın orda ceset olur senin halin.
15 Yorumla
Soran+1 yılSaka yapiyorsun
Soran+1 yılYok deve
Tatil & Seyahat konusunda 709 cevap paylaştı. 30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgidemezsin ben 3 senedir bu işi yapıyorum ruhun bedenden ayrılınca bayağı etrafındaki yerler değişik oluyor o işi yapman için en az 25 senelik bir tecrüben olması lazım oda türkiyede öyle biri yok malesef zaten bu işe başladıysan 2 ay boyunca ilkten evde gezinmen lazım çevreni etrafını ögrenmen için
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılsevgilinin yanına yolcusu kalmasıın
https://i.hizliresim.com/LoBDLZ.jpg
soruna gelince: astral seyahat bildiğim kadarıyla tehlikeli olabiliyormuş. çünkü farklı bir boyuta geçiyorsun ve ruhanileri göme ihtimalin olabiliyor.20 Yorumla2 güne kar geliyomuş balkanlardan..
çabuk git gel..120 Yorumla
+1 yılBence gidilebilir ama tecrübe edinmen gerekir pat diye kafana göre bir anda bunu yapamazsın bence tabi bir denemek gerekir arkadaşımın hipnotize yeteneği vardı ben inanmıyorum tabi pek ama astral seyehat var tabi.
32 Yorumla
Soran+1 yılVar demi bence de
- +1 yıl
İnanıyorum şahsen
- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılastral seyahat yapıda boyut değiştiren birine henüz rastlamadım ben kaldıki onların dediği yöntemlerele yapmaya kalkarsan her denemende halk arasında karabasan olarak bilinen aslında uyku felci olan şeye tutulma ihtimalin daha yüksek
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
korumaz ama sırt üstü yatarsan geçici uyku felci olma ihtimalin çok yüksek karabasan geldi derler hatta basit tabirle bu astral seyehat yapıyorz diyenlerde muhtemelen bunu boyut değiştirmek zannediyor.
Soran+1 yılAnladim sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir ara bu konular ile çok ilgileniyordum. Ve sonunda kafayı yiyecek duruma gelmiştim, gerçekse olmayan şeyler görmeye başladım amakimseyi buna inaninandıramıyordum. Yasadıklarım bana beyninin bir oyununu yoksa başka bir boyutda mı olduğumu algılayamıyordum. ama şu an gayet iyiyim sana tavsiyem bunları fazla düşünme kafayı yersin.
10 Yorumla
+1 yılAstral seyahatin yanlız koltuk boyları biraz kötü bence Kamil Koçu dene.
101 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle böyle birşey var. Fakat dinsel boyutlu. Yani bunu yaptığında ruhun bedenden ayrılıyor ve istediğin yere gidebiliyorsun örneğin mekke.. Fakat ruhun bedenine tekrar giremezse ölüm riskinde var. 2 boyuta geçtiğin için ruhlar ve cinlerle de karşılaşıyorsun. Yapmadan önce 2 kere düşünün.
02 Yorumla
Soran+1 yılMekkeye gidebilir miyim gercekten
Cevap sahibi+1 yılEvet, elbette...
Fiziksel olarak gidemezsin, ruhsal olarak bu mümkün ama buna islamda "rabıta" deniyor. Astrologlar bu şeyi müslümanlardan çalmıştır.
41 Yorumla
Soran+1 yılDinen sakıncası var mı?
Komaya gırıp hayatını kaybedebılırsın böyle yasanmıs hıkayeleri cok duydum bence bulaşma hiç ya da kötü varlıklar musallat olabılır. Gerçekten ugrasmayın şöyle şeylerle
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Astral seyahat basit birşeydir merak etme yeterince kolay herkes yapabilir. Ben ilk denememde başarılı olamadım 2. Gece kafaya taktım yapacağım dedim ve yaptım. İnan bana diğerlerinin cevabı yetersiz kalıyor boş konuşmuşlar. Astrale çıktığın zaman içine bir huzur gelecek öyle hissedeceksinki bir daha geri dönmek istemeyeceksin merak etme ölme riski falan yok. He bu arada istediğin kadar uzağa git birşey olmuyor
10 Yorumla
+1 yılbazı kişiler cin falan yazmış alakası yok ilk önce gidebilirsin hatta dokunabilirsin seslenebilirsin ama yok cin musallat olur alakası yok o zaman uykuda iken cinler gelip musallat olur uyku sırasındada astral seyehat yapıyoruz rüyayı gördüğün yer ruhunun oldugu yerdir ruhun gezer dolaşır uykuda ve ne cin ne şeytan musallat olur ama astral seyehatte ilk önce kendi odanda gezin sonra düşündüğün ve hissetiğin yerleri dene
00 Yorumla
+1 yılAstral seyahat diye bir şey yok. Tamamiyle saçmalık. Bu işlerle uğraşma, sen en iyisi başka yöntem ara. Yurtdışındaki sevgilin uçağa atlayıp yanına gelsin. En mantıklısı bu..
00 YorumlaGidebilirsin. Ancak astral bilinçaltı boyutuna erişmek inanılmaz zor -imkansıza yakındır. Ciddi yol alman gerek bana sorarsan uçak bileti al ve gerçek boyutta sevgilinin yanında olmayı dene...
00 YorumlaAstral seyahatin ne kadar zor ve tehlikeli oldugunu daha dogrusu astral seyahatin ne oldugunu biliyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılYani kısmen
Soran+1 yılEvet ruhun bedenden ayrılma olayi
onu bilmem ama İstanbul seyahatten bilgi al istersen nerelere seferleri var
62 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :DD
Soran+1 yılBu ne ya
+1 yılastral seyahat yok mk. ne çok film izliyorsunuz. astral seyahat gerçek olsa;örümcek adam, joker, casper, scooby doo, pikachu, zaman makinesi, pamuk prenses de gerçek olurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka be
- +1 yıl
Aynen.
+1 yılEvet gidebilirsin ama ilk denemense gidemessin 1.2 ay duzenli yapcan korkmican aliscan tam ondan sonra evden cikabilirsin eger bilmeden cikarsan kaybolabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılTehlikesi?
- +1 yıl
Evet korktunmu otomotikmen kalkiyosun biliyorum ama kaybolma tehlikeside cok denedim eni sonuda yaptim tavana cikip kendi bedenimi gorunce korktum ve bedenime geri dondum bidaha yapmayi dusunuyorum bu arada benim arkadaslar yapip geceleri sevgilileriyle bulusuyolar
- +1 yıl
astral boyutta buluşma olabilir. Genelde bu tekniği budistler çok uygular. ama ciddi bir sabır ve uğraş ister. Tek sıkıntılı durum o boyutta bulunduğun ortamdan uzaklaşma halinde farklı varlıklara farkedilme olayı... ilerde sıkıntı yaratabilir o yuzden çok farkettirmemeye çalışmak en doğrusu. Ama kesinlikle kaybolma gibi bir durum yok
Soran+1 yılkafa bulmuşsun ciddi bişey sorduk
- +1 yıl
kafa bulmadım. gayette ciddiyim www.kizlarsoruyor.com/.../a6513-astral-seyahat-nedir-nasil-yapilir-tehlikesi-var-midir burdaki makaleyi okumanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılokudum
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kızı degilmisin sen ya... sen neden gidiypn o gelsin
43 Yorumla- +1 yıl
harbiden ya :)
Soran+1 yılYav kontrol:))
Cevap sahibi+1 yılvayyy çakal seni :D onun daha kolayı var tel casus prg :D varsa paranhallederiz
- Tatil & Seyahat konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalkıyoruz..21:15 Astral Seyahat yolcusu kalmasın aşağıda!!
12 Yorumla- +1 yıl
ulan ne güldüm be
Soran+1 yılHe he
Ben yapmıştım bir ara bir ara sokağa girdim ... devamı. ..
16 Yorumla
Soran+1 yıleee?
Soran+1 yılhaha
Soran+1 yılHmm ama ruh çıkıyor bedenini goruyorsun falan
- +1 yıl
Bak şimdi bu tür şeylerin gerçekliğini açıklayayım sana:
Astral Seyahat:bir anda kendi isteğinle yapılamayan bir eylem,106 yaşındaki adam 48 yıl boyunca meditasyon yaptıktan sonra karısının yanına (mezarın içine) gittiğini belirtmiştir tabii kimse inanmamış.. oysa astral seyahat uzun bir uykuya daldıktan sonra bilinçaltını rüyanda kontrol edebilme olanağını sağlar bu sayede tüm dünyayı rüyanda gezebilirsin ama bunun için tüm dünyayı gezip görmen gerekir ki bu imkansız..
Gideblirsin ancak başka bir boyutta arkandan getireceğin varlıkların haddi hesabı olmaz. korkmazsan dene. ve o seni göremez dokunamaz konuşamaz
18 Yorumla- +1 yıl
bu konuda ne kadar bilgilisin?
- +1 yıl
Soran+1 yılNasil yapicam
- +1 yıl
@_bluelady anlatmış gerekeni ancak çıkış yaptıkdan sonra karşılaşabileceğin ortam normal bir boyut değil. Arkadaşın da dedği gibi yeni doğan bir bebek gibi olacaksın. Diğer varlıkları görüp onlara görüneceksin. ve öyle çokda basit bişey değil ilk denemelerinde yanında birinin olup yönlendirmesi gerekir. tehlikeli olur uzun uzun denemeler yapman gerek. şayet böyle amatörce çıkış yapıp bir anda uzaklaşırsan vücudundan geri dönüşte sıkıntı yaşayabilir velhasıl ölebilirsinde. öyle göründüğü gibi kılay bişey değil.
Soran+1 yılAnladim tesekkurler
- +1 yıl
Aklıma "masters sun" dizisi geldi :D tıpatıp aynını yazmışsın olayların:) --arkadaşımda telekinezi falan şeylere çok ilgi duyuyo:) --yorumuna yazdığım için özür:)
- +1 yıl
@atalentenyks temel düzeyde metafizik bilen biri bile bilir bunları aslında. Çok ahım şahım bilgiler vermedim vermemde :) hiç birşey bilmeden yapılan astral seyahatleri doğru bulmuyorum açıkçası. bu konuda cidden çok okuyup kendini beyin olarak ve bünye olarak hazırlaman gerek cidden yazılanlar kadar basit herkezin kaldırabileceği bişey değildir. arkadaşların için bir tavsiye denemelerine inanarak yaparlarsa başarıya ulaşacaklardır.. Chi (ki) enerjisini araştırarak başlasınlar işe temele inmeden verim almak oldukça zordur.
+1 yılmaceraya gerek yok uçak bileti otobüs bileti fiyatına düştü...
02 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah yumurta
- +1 yıl
Ne demek.
Tatil & Seyahat konusunda 7b cevap paylaştı. becerirsen, amerikaya git adamın biri asral seyahat yaptığını ispatlayan birine servetini veriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah
Tatil & Seyahat konusunda 673 cevap paylaştı. İlla sen mi gideceksin bırak o gelsin canlı halini gör :) Ama dikkat et çok tehlikeli kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılyok 2 günlüğüne iş gezisine gitti takip etmek için :D
+1 yılAaa ayıpsın marsa bile gidersin. Şaka bir yana uğraşma derim ben. Maazallah yani boyut değiştirme falan. Cinlerle kanki olursun. Ağzın biyerlerine döner benden söylemesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılİlk önce sevgılının yanına gıdecegın yeri görmen lazım , eğer bılmıyorsan görmemişsen gidemezsin. Bide ilk bir tavana cıkmayı başar sonra uzak yerlere git.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil cikicam
- +1 yıl
internetden araştır iyice kolay bı işlem değil cinlerle karşılasma olanagın yüksek
Soran+1 yılYok be
- +1 yıl
araştırsaydın böyle demezdin sdbfjkldcjnh
+1 yılHı hı evet gidebilirsin. Hatta uzaya philae nin yanına bile çıkabilirsin :)))))
10 Yorumla
+1 yılGidersin, bir öğlen git yemek ye geri dönersin sonra
01 Yorumla
Soran+1 yıloluyor mu öyle :D
o hayali bende çok kurmuştum ya çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıydık gidip bir kez görsem diyordum. inandım uğraştım olmadı tabiki
22 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Aşırı derecede eğitim ve sabır gerekiyor bazen trans i yakalamak 6 aydan fazla bir zaman olabiliyor imkansız değil ama herkes dayanamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılaa o kadar uzun mu?
Soran+1 yılhmm tamamen kişiye bağlı yani
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/vo0QQD.gif
Astral seyahat gercek degil06 Yorumla
Soran+1 yılGercek
- +1 yıl
Degil yap hadi
Soran+1 yılHemen olur mu o öyle
- +1 yıl
tamam sonsuza kadar beklerim gel hadi yanima
Soran+1 yılTamam bekle
- +1 yıl
Cok beklerim
+1 yılHayır. Zaten beynini boşaltman ve hiç bir şey düşünmemen gerekiyor.
00 YorumlaNe içiyorsan sole bizde içelim rakı bu kafayı yaşatmio
23 Yorumla
Soran+1 yılsuuu :D
Soran+1 yılniye?
Astral seyahatte ruhlar sana selam veriyormus mk oyle olsa korkarim l*n
00 Yorumlamaliyeti bu şekilde düşüremezsin. sen de astral seyahati şaka sanıyon heralde
13 Yorumla
Soran+1 yılYav amacim baska
Soran+1 yılyanii
Kuzen hiç girme o islere tehlikeli bakma beynin oyunu ama kötü şeyler olmasın cikamazsin filan
00 Yorumla
+1 yılbayankurukafa diyorki: çok çok çok zor yalnız kaybolma riskin var.
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaaa
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki : tabi senin ruhunla göbek bağın var gümüş bağ deniliyordu galiba çok uzaklaşınca o kopunca ruhun kayboluyo ve bedenen ölmüş sayılıyorsun ozamn astrali bırak gerçktende göremezsin :D ve bu astral işi çoook zor ya bn bikere denedim tam oluyodu hem kalktım aslında yapmamam gerekiyodu :D
+1 yılEvin önüne çıkabilirsin en fazla , zor bu astral seyahat.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlsun o da yeter
Böyle birşeyi denemeni tavsiye etmem.
Ruh sağlığın bozulur uyku uyuyamazsın.12 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Gerçekten çok tehilkeli bir olay araştırmayı bile deneme ben baya derin bir araştırma yaptım
Aylarca uyku uyuyamadım her kafanı yastığa koyduğunda aklına gelir ve uyku haram olur
Ayrıca fiziksel olarakda zarar gorebilirsin kısmi felç falan gibi ben atlattım çok şükür denmeyin
Bırakın bu işleri...
- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne