Aşk İlişkileri Biriyle gorusmek istiyorum. Gönlüm var. Dışarıda yemekte et ciger yemeyi teklif etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir fikir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor :) yardimci olunuz Güncellemeler+1 yıl Ben bayanim😂 Biriyle gorusmek istiyorum. Gönlüm var. Dışarıda yemekte et ciger yemeyi teklif etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir fikir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hhah ciğer teklifini hiçbir erkek hayır demez top değilsen güzel fikir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben bayanim 😂 Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Top değilse hayır demez işte güzel yapmışsın aferim❤️❤️ Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Banada ciğer Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 👍🏻✨ daha yeni teklif edicem. İnşallah mallik yapmaz Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Yapar kesin Yorumla Soran +1 yıl Oda onun kismetsizligi olur Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Bilinmez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vayy bence super iyi doyurcam bakcam ona diyorsun🙂☺ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayneenn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dışarıda yemek yemek çok pahalı bi aktivite oldu bence gönlün yoksa bile değerlendir 😂 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Ben teklif edcem karsimdakine. Ben bayanim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon o teklif etti sanıyorum. Okuduğumu da anlamaz oldum sıcaktan 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahahah yok o beni kahveye cagrmisti. Gtmemistim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ucuza kapatmış kahve nedir 😂 o da gelmezmiş şimdi yemek yemeye. Neyse eğer gelirse beni de çağırsana çok bi şey yemem zaten ben 👉👈 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim genelde erkekler bir kizin davetine pek hayir demez herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öncesinde reddedildiği için gurur yaparsa Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz yapmaz 😂 oyle biri degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adamı önce reddet kahve içme, şimdi de yemeğe çağır 😄 yapmaz diyo bide övüyo çocuğu :) Yorumla Soran +1 yıl Hahags gecen dedim gel kahve icelim hmn bulusalim dedi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuğun çekeceği var senin elinden 😄 buluşalım der e ne var bunda :) Yorumla Soran +1 yıl İste o yuzden gurur falan yapmaz birazda capkin zaten🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çapkın madem ona nasıl güveneceksin, yaşlarınız kaç bu arada Yorumla Soran +1 yıl Bnden uc yas falan kucuk 30 lardayim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm kandırırsın onu o zaman ufakmış 😂😂 şaka tabiii, ben de otuzlu yaşlardayım merak ettim kimsin, bana yazsan olmaz mı konuşurduk normal :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee ne söyledi kabul etti mi Yorumla Soran +1 yıl Cesaretimi toplarsam yuzyuze solicem. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım. İşyeriniz mi aynı Yorumla Soran +1 yıl Evet ama haftada iki gun falan grsebiliryrz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E yeter iki gün fazlası da sıkar zaten. Demek ona et şiş yedircen ablası 😄😜 Yorumla Soran +1 yıl Ne ablasi be 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 yaş büyük değil misin yalan mı 😂😂 takılıyorum 😇 Yorumla Soran +1 yıl Sacmaladin iyice Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E şakada mı yapmayalım. Benim de son görüştüğüm kız 2 yaş büyüktü normal şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de biraz sert bi kızsın sanki Yorumla Soran +1 yıl Evet seri bir kızım anladin hmn🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamamak ne mümkün şu mustakbel eniştemize kolay gelsin 😜 bana bi yazmadın ama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heey bi şey söyledim ama Yorumla Soran +1 yıl Ne yazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj yaz yani bana sen gizlisinya göremiyorum seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heey Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Riske giriyorsun oysa iskender desen garanti 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda riske giricem. Meshur cigerciler var Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Ciğer sevmiyorsa meşhur ciğerci ve ya meşhur olmayan ciğerci niye fark etsin Yorumla Soran +1 yıl tamam sorarim bnde ona Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o davet etsin bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesele su an kimin davet edip etmemesi degil. O kahveye çağırmıştı zaten. Yorumla
baddboyyx Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Super fikir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla baddboyyx +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hhah ciğer teklifini hiçbir erkek hayır demez top değilsen güzel fikir
Ben bayanim 😂
Top değilse hayır demez işte güzel yapmışsın aferim❤️❤️
Banada ciğer
Teşekkürler 👍🏻✨ daha yeni teklif edicem. İnşallah mallik yapmaz
Yapar kesin
Oda onun kismetsizligi olur
Bilinmez
Vayy bence super iyi doyurcam bakcam ona diyorsun🙂☺
Ayneenn
Dışarıda yemek yemek çok pahalı bi aktivite oldu bence gönlün yoksa bile değerlendir 😂
Ben teklif edcem karsimdakine. Ben bayanim😂
Pardon o teklif etti sanıyorum. Okuduğumu da anlamaz oldum sıcaktan 😄
Ahahhahahah yok o beni kahveye cagrmisti. Gtmemistim
O ucuza kapatmış kahve nedir 😂 o da gelmezmiş şimdi yemek yemeye. Neyse eğer gelirse beni de çağırsana çok bi şey yemem zaten ben 👉👈
Ne bilim genelde erkekler bir kizin davetine pek hayir demez herhalde
Öncesinde reddedildiği için gurur yaparsa
Yapmaz yapmaz 😂 oyle biri degil
Adamı önce reddet kahve içme, şimdi de yemeğe çağır 😄 yapmaz diyo bide övüyo çocuğu :)
Hahags gecen dedim gel kahve icelim hmn bulusalim dedi😂
Çocuğun çekeceği var senin elinden 😄 buluşalım der e ne var bunda :)
İste o yuzden gurur falan yapmaz birazda capkin zaten🤣
Çapkın madem ona nasıl güveneceksin, yaşlarınız kaç bu arada
Bnden uc yas falan kucuk 30 lardayim ben
Hmm kandırırsın onu o zaman ufakmış 😂😂 şaka tabiii, ben de otuzlu yaşlardayım merak ettim kimsin, bana yazsan olmaz mı konuşurduk normal :)
🙄
Eee ne söyledi kabul etti mi
Cesaretimi toplarsam yuzyuze solicem.
Hadi bakalım. İşyeriniz mi aynı
Evet ama haftada iki gun falan grsebiliryrz
E yeter iki gün fazlası da sıkar zaten. Demek ona et şiş yedircen ablası 😄😜
Ne ablasi be 😂
3 yaş büyük değil misin yalan mı 😂😂 takılıyorum 😇
Sacmaladin iyice
E şakada mı yapmayalım. Benim de son görüştüğüm kız 2 yaş büyüktü normal şeyler
Sen de biraz sert bi kızsın sanki
Evet seri bir kızım anladin hmn🤗
Anlamamak ne mümkün şu mustakbel eniştemize kolay gelsin 😜 bana bi yazmadın ama ya
Heey bi şey söyledim ama
Ne yazim
Mesaj yaz yani bana sen gizlisinya göremiyorum seni
Heey
Riske giriyorsun oysa iskender desen garanti
Ne konuda riske giricem. Meshur cigerciler var
Ciğer sevmiyorsa meşhur ciğerci ve ya meşhur olmayan ciğerci niye fark etsin
tamam sorarim bnde ona
o davet etsin bence
Mesele su an kimin davet edip etmemesi degil. O kahveye çağırmıştı zaten.
Super fikir
Teşekkürler
Rica ederim