İnanır mısın tam çiğ köfte sorusu soracaktım bşrazdan. Aklımda da sen vardın 🥴 Bu tesadüf olamaz 😳 bence çiğ köftemi dürüm yapmayı düşünmelisin 🤤🤤 Ben de senin ayranını çalkalarım 🤔😂😂
Lahmacunumuzun peşindeyiz 😂😂 lahmacun aslanın ağzında 😂 Herkes bir yana sen bir yana Mlyusioq 😇 daha önce kimseyle lahmacun yemek istemedim. Senle yemek istediğim kadar 😇 İsmin de ne güzel 😇 anlamı ne 😇
Senin kurtuluşun yok 😂😂 Aramızdaki mesafe ve sınır kapıları bana engel olabilir mi sanıyorsun 😂😂 Hazırla kendini levengi, lahmacunlar ve tatlılar için 😂 😂 Elbet yiyeceğim onları 😎 Kim bilir. Belki yarın, belki yarından da yakın 😂
Evet geldi işte 🤩 seni sitede ilk gördüğümde demiştim içimden. Bu kız lahmacunumu dürüm yapmalı diye 🤤 ondan beri çok düşündüm açılmayı ama cesaret edemedim 🥴 Lahmacunlarıma yeşillik koyup dürüm yapar mısın @DedektifMinnie 🥹
E dürüver de yiyelim ı zaman 🤤🤤 Madem soruya denk gelip yazdın ben de açılayım bari 🥴 soruda bahsettiğim kişi sendin 🥴 senle lahmacun yediğimin hayalini kura kura hayalperest oldum ben de 🥴 Lahmacunlarımı dürüp hayalimi gerçek yapıp büyük sevap işlemek istersen midem 24 saat emrine amade pisicik 🤤🤤🤤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet benim de yemek istediğim çok değerli arkadaşım var kendini biliyor.
Ben bilmiyorum ama 🥺😂😂
Hayır yok ben çiğ köfte seviyorum ama o da öyle herkesle yenmiyor samimiyet şart
İnanır mısın tam çiğ köfte sorusu soracaktım bşrazdan. Aklımda da sen vardın 🥴
Bu tesadüf olamaz 😳 bence çiğ köftemi dürüm yapmayı düşünmelisin 🤤🤤
Ben de senin ayranını çalkalarım 🤔😂😂
Ben ne alakaaa hiç tanışmıyoruz bile ilk kez görüyorum seni😬😬
Ben de seni ilk kez görüyorum. İlk görüşte çiğ köfte bizimkisi 😋
Ben yoğururum sen lavaşlara koyar dürüm yaparsın 🤤 tam bir ekip çalışması 💪💪😂😂
Soruna gelmezse de açılll
Geldin işte 🤩🤩
Sendin o 🥺 kaç ay oldu seni bekledim 🥺 ama geldin sonunda 😇 Hadi lahmacun dür banaa 🤤🤤😂😂
Düreyim hemen
Tavuk dürüm dururken lahmacun neymiş
E gel yiyek o zaman 😂
şu an için yok jdkdkd
Teklif ediyoooruummm. Benimlee yerr missiiiinn. Çok acıktıımm son kararrıımm. Kendimden emiiniimm.
Şimdi niye 15 yaşında ergen gibi yazdın deme diye şu şarkıyı bırakayım şuraya. Ne olur ne olmaz 😂
https://youtu.be/ZCUopF3PWXU?si=wzDBFFrzW_9pgEhc
E ama herkese aynı şeyleri yazmışsın güvenilirlik -1 😂
Lahmacunumuzun peşindeyiz 😂😂 lahmacun aslanın ağzında 😂
Herkes bir yana sen bir yana Mlyusioq 😇 daha önce kimseyle lahmacun yemek istemedim. Senle yemek istediğim kadar 😇
İsmin de ne güzel 😇 anlamı ne 😇
Hahahahaha anlamsız bir isim
Anlamsız olur mu hiç. Çok anlam ifade ediyor benim için 🥴 lahmacun düren, lahmacun yerken eşlik eden anlamları var o nickin 🤤🤤😋😋😂😂
Yok ya kendim gömerim sjwnwnnw
Birlikte yeriz diye düşünmüştüm 🥺 soruda bahsettiğim kişi sendin 😔 tam açılacaktım sana moralim bozuldu 😭
Ne anlamadım 🤦♀️😂
Çok kötüsün 🥺 benim ne hayallerim vardı 🥺 sen benim lahmacunlarımı dürecektin. Ben senin ayranını çalkalayacaktım 🥺
Yaktın yıktın hayaklerimiii 😭😭
Hayir hayir yazmicam yazmicam jshdhhs
Senin kurtuluşun yok 😂😂
Aramızdaki mesafe ve sınır kapıları bana engel olabilir mi sanıyorsun 😂😂
Hazırla kendini levengi, lahmacunlar ve tatlılar için 😂 😂
Elbet yiyeceğim onları 😎 Kim bilir. Belki yarın, belki yarından da yakın 😂
Hayranım, biliyordum beni beklediğini.
Evet geldi işte 🤩 seni sitede ilk gördüğümde demiştim içimden. Bu kız lahmacunumu dürüm yapmalı diye 🤤 ondan beri çok düşündüm açılmayı ama cesaret edemedim 🥴
Lahmacunlarıma yeşillik koyup dürüm yapar mısın @DedektifMinnie 🥹
Ay patladım 😹. Sadece yeşillik mi? Salatalık koyuyorum.
Sen ne koyarsan kabulüm 😇 sen lahmacunları dürüm yap, ben senin ayranı çalkalarım 💪senin kolların yorulmasın 🥴😂😂
Oh canıma değsin 😹.
Açılmadığın hata bu zamana kadar.
Lahmacun sevmiyorsa diye endişe ediyorum 🥺 böyle bir durumda yıkılırım 😭 toparlanamam 😭😭
Lahmacun sevmeyende ne bilim.
😂 😂
He açıl
O sendin eda 😇 nihayet geldin soruma 😇geç geldiğin için sana ikinci bir lahmacun buluşması yazıyorum 😡😡😂😂 hazırla kendini 😂😂
Canım çekti görünce
E dürüver de yiyelim ı zaman 🤤🤤
Madem soruya denk gelip yazdın ben de açılayım bari 🥴 soruda bahsettiğim kişi sendin 🥴 senle lahmacun yediğimin hayalini kura kura hayalperest oldum ben de 🥴 Lahmacunlarımı dürüp hayalimi gerçek yapıp büyük sevap işlemek istersen midem 24 saat emrine amade pisicik 🤤🤤🤤
Yeriz ya ayıp ettin😂
Bunu söz kabul ediyorum 😂 Arada hatırlatırım 😋😁😎
🤤🤤🤤😇😇😇
😒😒
🤭🤭🤭